- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ulrik19 #6547 üzenetére
Hali!
1. Nem tudom, hogy a KERES miért ismeretlen fogalom számára, max annyi tippem lenne, hogy megint az az ok, hogy régebbi Office-t használsz esetleg(Pl 2000-esben nem biztos, hogy benne van alapból, de ennek sem néztem utána, csak feltételezés)
2. Ez a kérdés jogos. Ha a Te értelmezésed a helyes, akkor a korábban adott megoldáson nem jó, hisz én csak azzal foglalkoztam, hogy egy azon ügyfélen belül melyik a legnagyobb, azzal már nem, hogy a hiteltermék oszlopon belül, az azonosakat is összeadjam.
Majd ma valamikor ma megnézem, hátha a Te értelmezésed szerint is(ami egyébként teljesen logikus) megoldható segédoszlop nélkül(talán)3. Még annyit a korábbi megoldáshoz, hogy azt elfelejtettem odaírni(elég késő volt már és egy kissé el voltam pittyedve
), hogy az Ügyfél és Összeg mező szerint emelkedő sorrendben kell rendezni a táblázatot, egyébként utólag módosítva pl az összegeket, borul a bili...
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest