Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz ulrik19 #6070 üzenetére

Hali!

1. Ha nálad fut 2000 alatt, akkor mindenhol kell futni 2000 alatt. Ha nem így van, akkor ahol nem fut ott valami gond van. Az Office és/vagy az OS van "megrogyva"

2. A fájl szinten hozzáférés addig jó, amíg nem kell foglalkozni hozzáférési jogokkal, például ha egy szerveren van a fájl. Ha ott korlátozva van hozzáférés és/vagy a fájl jogok nem megfelelően vannak beállítva, akkor azon a fájlon nem kell fájlműveleteket elvégezni.
    (persze szerver alatt nem a húgom gépét értem, ami szomszéd szobában van :DDD )

3. Természetesen a kódot kifogástalan, nehogy azt gondold, hogy a kódod kritizálom, dehogy. Ezek csak észrevételek/tények, amit Pulsar-nak kell végig gondolnia/gyakorlatban megvalósítania, alkalmazni

Fire.

UI: Nem teljesen poénnak szántam a format c-t. :N Annó írtam egy összetettebb macrót egy emberkének, nálam ment, nála nem, ua. az office volt fent nála is. Mindenféle hibákat dobált, ilyen csomag hiányzik, nem megnyitható, dll, parse error stb stb. 1 hétig napi 4-5x váltottunk levelet és szüntetgettem meg neki a hibákat, de mindig jött egy újabb. Na ezt meguntam, mondtam neki, hogy most 2 lehetősége van, az egyik hogy újratelepíti az OS-t meg az office-t, vagy a másik, hogy elfelejt.(nem vagyok én System Repair :DDD )
    2-3 óra múlva hív, hogy megtörtént, és az 1 héttel korábban küldött kód kifogástalanul működik...1 hetet szívtam, mikor már az elején megmondtam hogy format c, 1 hét alatt meg ki tudja hányszor újra lehetett volna telepíteni az OS-t :W

Új hozzászólás Aktív témák