-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
válasz
bela85
üzenetére
Sziasztok!
bela85: Ma sem értem ide mostanáig, meg el is felejtettem, de örülök, hogy megoldódott.
Fferi50: köszönöm a kisegítést.
Delila_1: Nem jobb, nem rosszabb, más. Ha valamennyi oszlopban előfordulhat több figyelembe veendő érték (igen, talán, lehet stb.) valamint a nem érték helyett is lehetnek más nem számítandó értékek (pl. soha, semmikor stb.), a tömbképlet akkor is működik érdemi átalakítás nélkül. (Én úgy értelmeztem, hogy bela85-nek ilyen megoldásra van szüksége, ezért lett ez az általam javasolt megoldás.)
Én mindenesetre mindig örülök, ha több megoldást is látok, mert sokszor én is tanulok ezekből. Például hogy adott esetben másként, egyszerűbben is gondolkodhatok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50