Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Új edzésformákat támogat az Amazfit Helio Strap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Meglett a hiba
(kettö gomb volt es az egyiknel atirtam az "After"-os valtozatra, a masiknal nem. AMikor probalgattam a gombokat a masodik gombnal nem müködött, csak ez nem tünt fel, hogy csak az egyikkel van a baj.)A kereses es kigyüjtesre majdnem megvan a megoldas:
Dim c As Range
Dim OK As Variant
Dim iZähler As Integer
Const Tab1 = "Bautagebuch"
Const Tab2 = "13.03.19"
Sub suchen()
iZähler = 5
With Worksheets(Tab1).Range("C1:C500")
OK = Application.InputBox("Wonach soll gesucht werden? ")
Set c = .Find(OK, LookIn:=xlValues)
If Not c Is Nothing Then
firstAddress = c.Address
Do
Range("A" + Trim(Str$(c.Row)) + ":G" + Trim(Str$(c.Row))).Select
Selection.Copy
Sheets(Tab2).Select
Range("A" + Trim(Str$(iZähler))).Select
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _
:=False, Transpose:=False
iZähler = iZähler + 1
Sheets(Tab1).Select
Set c = .FindNext(c)
Loop While Not c Is Nothing And c.Address <> firstAddress
End If
End With
End SubA baj, hogy en datumot szeretnek keresni, de ha datumot beirom az inputboxba, nem törtenik semmi
. Ha mas oszlopban keresek (nem a C ben, hanem mondjuk A ban) es ott beirok egy nevet, azzal tökeletesen müködik. Valami itt a datum formatum dologgal lesz szerintem, de nem tudom, hogy mi 
Ötlet valakinek?

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(kettö gomb volt es az egyiknel atirtam az "After"-os valtozatra, a masiknal nem. AMikor probalgattam a gombokat a masodik gombnal nem müködött, csak ez nem tünt fel, hogy csak az egyikkel van a baj.)
. Ha mas oszlopban keresek (nem a C ben, hanem mondjuk A ban) es ott beirok egy nevet, azzal tökeletesen müködik. Valami itt a datum formatum dologgal lesz szerintem, de nem tudom, hogy mi