Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sven08
csendes tag
válasz
Ghoosty
üzenetére
Igen, végül is működött vele. Csak azt hittem, h van egy egyszerűbb módja is, mert így abban az esetben ha az egészet egyben kijelöltem, akkor azokat a cellákat, amelyek alap esetben egymás alatt jöttek,azokat is áttranszponálta és egymás mellé rakta, míg azok amelyek egymás mellett voltak, azokat szépen egymás alá rendezte, vagyis kisebb darabokban tudtam egymás alá másolni.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Gyermek PC játékok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- 24 GB (2x12 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50