Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Mobil flották
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
Sziasztok!
Tegnap rendszergazdai segítséget kértem a gépemre, amin épp egy excel fájlon dolgoztam.
A rendszergazda átvette a gépet, majd munka végeztével visszakaptam a gépet, amin újra megnyitottam a fájlt, de azt vettem észre, hogy ami eddig "Ft" pénznem végződést tartalmazott már "$" lett, de a gondom, hogy sok munkalap van rengeteg cellával, amin ezek mindenhol megváltoztak. Próbálgattam már a cellaformázást, mint lehetőség, de csak az adott cellára vonatkozóan módosította a formátumot. Olyan megoldást meg nem találtam, mely a teljes munkafüzetre végezné el a Ft-ra váltást. Az egyéni cellaformátumban az adott cellák
_-*# ##0\"$"_-;-* # ##0\"$"_-;_-* "-"??\"$"_-;_-@_-
tartalmazzák.Tud valaki abban segíteni, hogy újra Ft legyen a $ -jel helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50