Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Az anyjuk pi****át.
Így már működik! Ez is csak a hülye win8 óta van, a win7 nem rinyált ennyit mint ez. Ott ha rendszergazdaként léptem be akkor rendszergazda voltam és engedélyezett mindent, most meg rendszergazdai jogoknál is mindenhez engedélyt kér...totál értelmetlen. De érdekes, mert ha meg netről szedett doc-ot akarok megnyitni, akkor ott meg általában az ablakban egy sárga információs szalagban kérdezi, hogy engedélyezem-e a szerkesztést vagy sem, és nem kevés memóriára hivatkozik...
Köszi szépen a segítséget!

Csak elég sz*r így, hogy egyenként kell majd a tiltásokat feloldani...
Új hozzászólás Aktív témák
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Projektor topic
- ASUS routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Így már működik! Ez is csak a hülye win8 óta van, a win7 nem rinyált ennyit mint ez. Ott ha rendszergazdaként léptem be akkor rendszergazda voltam és engedélyezett mindent, most meg rendszergazdai jogoknál is mindenhez engedélyt kér...totál értelmetlen. De érdekes, mert ha meg netről szedett doc-ot akarok megnyitni, akkor ott meg általában az ablakban egy sárga információs szalagban kérdezi, hogy engedélyezem-e a szerkesztést vagy sem, és nem kevés memóriára hivatkozik...

Fferi50