- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulanjoe
tag
Hali
A következőt kéne megoldani. Leltem rá megoldást, viszont nagyon sok gépeléssel jár, és biztos lehet valahogy automatizálni, de én ahoz kevés vagyok.
Munkabeosztásról van szó.
Legyen Béla, Kati és Tamás. Változó beosztásban dolgoznak. Pl. 9-3 és 5-10 között. 3 és 5 között szünet van.
Van aki hamarabb kezd, van aki később. A szünetek is váltakoznak.
Na nekem egy olyan csodára lenne szükségem, ami kiírja egy cellába, hogy egy adott érték között, hányan vannak egyszerre a munkahelyen. Így mikor a jövő heti beosztás készül, rögtön látni hogy a forgalmas időpontban elég ember van e benn, illetve a szünetek révén van e legalább egy ember.Eddig egy ilyenre jutottam:
a1=9=HA(KatiStart>A1;0;1)+HA(BelaStart>A1;0;1)+HA(TamasStart>A1;0;1)
Azt nem tudom elérni, hogy irtózatos mennyiségő gépelés nélük, tudjak átmenni minden óraközre, ahol a1=10, a1 =11....
szerintem baromira nem voltam érthető, de nem teljesen egyszerű a projekt

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50