Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
Térközjelző
üzenetére
menetrend.xls
2014-Utazas_1.xlsAz Utazás füzet elejére beszúrtam egy lapot, ahova a másik füzet 21-es lapjáról bevittem az útvonalakat, és az egyes tartományokat elneveztem. A név a tartományok alatt van, kék karakterekkel. Az alsó kötjel szükséges, mert számokat tartalmazó elnevezéseket csak így fogad el az Excel. Ezeket az elnevezett tartományokat használom a Január lap J és K oszlopában. Lesz munkád a többi útvonal felvitelével, de én is jól elbabráltam a képletekkel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindenhol figyeltetni kellett, hogy páros, vagy páratlan-, Ejárat, vagy nem, továbbá indirekt függvénnyel kellett megadni, hogy a menetrend.xls füzet melyik lapjáról vegye az adatokat.A Január lapon sárga hátteret adtam a celláknak, ahova a képleteket, illetve érvényesítéseket bevittem. Az U5:AX81 tartomány képletein is egyszerűsítettem, csak azt nem "festettem be". Oda megadtam egy feltételes formázást, ami a HAMIS eredményű celláknál a karaktert fehérre váltja.
A G, H, Q és R oszlopokat elrejtheted.
A menetrend.xls-en nem változtattam, de ha már feltettem a data.hu-ra, nem törlöm.
Szerk.: Kíváncsi vagyok, ilyesmire gondoltál-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fferi50