- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
DigitXT #2795 üzenetére
Digitxt: eddig nem votl rá szükslég, mert októberben le lett állítva, mivel vettünk ''új'' autót. Arra, emg hogy ott álljon, semmi szükség új téligumira 40et kiadni. Egyébként is elég parás vagyok még vezetésileg, ezt az 1 hónapot meg majdcsak kihúzom valahogy... Hazafele éreztem , hog ynagyon nem stabil álm az autó... Úgyhogy egyelőre pihentetés..
nru3:egész pontosan fél 11kor.. Akko rindultam.
[Szerkesztve] -
keratom
tag
válasz
DigitXT #1450 üzenetére
Tényleg rohadtul off, de nem is biztos, hogy eljutunk odáig, hogy az ''olaj után''.
Addigra a globális felmelegedés kinyírja a bolygót és mindannyian jól kinyiffanunk.
Lehet, hogy nem is annyira off, mert a globális felmelegedés következménye a szélsőséges időjárás, amiben benne van a sok hó (neadjisten a jégkorszak, lásd: holnapután című filmvígjáték), és ez a tocsik a hóról szól. -
fokukac
nagyúr
válasz
DigitXT #1151 üzenetére
nekem a kedvencem a nyárigumi + havas szerpentin.
az kell a magyarnak ahhoz, hogy átgondolja az életét...
már kétszer is átéltem, hogy milyen az, amikor nem arra megyünk, amerre kéne...
először én voltam a sofőr, első kanyarban bumm bele a hófalba, majd következő évben ugyanaz a szitu az anyósülésről, és csak egy hajszálon múlott, hogy most nem egy szakadék alján vagyok a Dolomitokban... -
Mr.Skyline
senior tag
válasz
DigitXT #1151 üzenetére
jaja, mert majd úgy jár mint én: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #1146 üzenetére
Most nézem, hogy elírtam a > jelet, mindegy: a lényeg, hogy olyan érzésem volt, hogy ''nehogy meginduljon, mert akkor nemigen fog megállni'': 1es, fék minden.
De aztán lejjebb a város felé már alakult a dolog, viszont önszántamból még így is tuti, hogy nem indultam volna el: brr. Pedig ma kora délután még - gyök2vel, de szépen - kézivel fordultam meg az utcánkban, mert csak simán havas volt, semmi extra.
Erre elég hirtelen jött ez a nagy hóesés...
De azért szerintem szép is volt: meleg szobából az ablakon át, kvázi tökéletes is lett volna.
(Sajna én is találkoztam már villanyoszloppal alattomos jég miatt - meg persze hülye is voltam -, szóval tudom, hogy milyen sz*r érzés: együttérzek.
)
-
tildy
nagyúr
egy időben nem szívesen látott dolog volt ez itt.Én is azért mondtam.
Ha meg te a fényképalbumot a saját vállalkozásom reklámához hasonlítod(ráadásul nincs is az aláírásban még link sem...)...Na mindegy.Ezen ne vesszünk össze.
Ja:
Szal jól gondoltam, de neked is iagazd van.
anaqer
(MODERÁTOR)
Nem éppen szívesen látott, de amíg a három soron belül van addig még elmegy.
(Persze teljesen felesleges, mert hiszen ott van az adatoknál a direkt erre kitalált mező, de ha valakinek az okoz boldogságot hogy ország-világ lássa a gépét, hát lelke rajta. )
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest