- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
-
Mobilarena
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
DigitXT
félisten
válasz
fokukac #1449 üzenetére
szinte minden családban 2 kocsi
Azért ez tuti nincs így, bár ez itt nagyon off: nekünk pl. látszólag 2 kocsink van, gyakorlatilag viszont egy sem. Mindkettő céges (anyu/apu). B*szottritkán tudok menni is anyukáméval, de igazából nagyon nem is vágyom rá: parkolni soxor bazinehéz, dugóban állni totálgáz, valamint anno vagy 5000-et eltankoltam egy héten az egyetem miatt: ehh. Jobbis így, hogy már nincs meg szegény Dacia.
tehát már a jövő sem a régi
Ez marha érdekes meglátás...Amúgy nemtom mi lesz itt az olaj után.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #1437 üzenetére
Na ja.Én szinte az összes olyan kocsit kitiltanáma belvárosból, de nemcsak onnét, hanem szinte midnenhonnan amiben egy ember ül, és megy munkába.
Miért nem megy motorral?
Reggel is 10 kocsiból 1ben ültek 1nél többen.
Atél meg ne maradjon el.
Akkor már inkább nyár ne legyen 30 fokkal
Legyen tavasz , ősz meg tél, és akkor én boldog leszek
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
fokukac #1153 üzenetére
csak egy hajszálon múlott, hogy most nem egy szakadék alján vagyok a Dolomitokban...
Borzasztó!Egyébként nem akartam ám elvinni a témát ezirányba, szóval sorry a többiektől, csak persze ez is hozzátartozik a gyönyörű hóeséshez...
Hjajj. (Mod: elfelejtettem benyomni, hogy ez is off, még1x sorry: now off the off.)
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
-
Nowhereman
őstag
Apropó petárda.
Amikor malacért ment az ember, a haver előkapta az új rakétás tüzijátékát. Rakétát indit: a rakéta szépen tör az ég felé, egyszer csak úgy 15 méteren csinál egy másfélszaltót, majd zuhanúrepülésben bezuhant a disznóólba. Egy robbanás, és a növendék emse halálvisitása. Hát én egy negyedórát fulokoltam a röhögésben. De a szilvesztert legalább megusztam böllérkedés nélkül...
Szóval csak hajrá, a pirotechnikai üzem leégését is halványitsátok el elmebetegek! -
Toness
őstag
Nem csak ott van petárdázás, itt ''falun'' is kb 1hónapja csak a durrogás megy. Szerintem senki se figyelne fel arra ha pár elmebeteg lövöldözne az utcán a járókelőkre. Lassan a fejhallgatómmal kell már elhagynom a házat
Szívesen feldugnék egy ilyen petárdát egy ilyen kis kö**ög se***be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest