- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztoldy
senior tag
A Simple ezen kívül még számos dologra használható, pl. csekkbefizetés, mozi jegy vásárlás, QR kódos fizetés webáruházban, szép kártya egyenleg lekérdezés stb.. A hasonló banki appokból általában mindig a legfrissebbet kell használni, a korábbi verziók általában használhatatlanná válnak, erre a Simple-nél is fel szokták hívni a figyelmet. Értem, hogy kényelmetlen volt adott helyzetben, hogy nem tudtál kártyát hozzáadni, de emiatt kukázni a programot szerintem túlzás és ahogy írtad user error is volt.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
st6969
őstag
Csak mivel gyakran felbukkan a Simple: évekkel ezelőtt ezzel kezdtem az NFC-s fizetést (egyébként megelégedéssel használtam). De, ahogy elkezdték csökkenteni a feltölthető keretet, meg havi- és zárlati díjjal "fenyegettek", más megoldást kerestem, Wise, Curve, Revolut tökéletes számomra.
Viszont a Simple-t megtartottam, mert a parkolásra szerettem használni. Na, ez eddig a hétvégéig tartott. Zamárdiban parkoltam volna, elő a Simple (számítottam rá, hogy frissíteni kell, rég nem használtam már). Le is frissített egy jó 10 perc (!) alatt (ez talán nem a Simple hibája, gyenge volt a 4G, Balatonpart, nem is értem...), majd megpróbáltam fizetni, nem ment. User error eddig, mert korábban lejárt a beregisztrált bankkártyám. Sebaj, mondom 1 perc alatt kicserélem. Aha, 10 percet nyűglődtem vele, mindannyiszor "egyéb hiba" üzenettel elutasította az új kártya regisztrációt, ezért elbúcsúztam tőle, mindörökké töröltem
Mobilparkolásra mit használtok? Én ijedtemben a Vox Pay-t töltöttem le, 75Ft a kényelmi díj...Van ennél jobb esetleg? -
ztoldy
senior tag
válasz dejvid8 #4694 üzenetére
gyorsabb lett volna, ha megkeresed, de parancsolj: [link]
igaz nem forintban van, de a támogatott eszközök listája alapján már tudod keresni az órákat mondjuk árukeresőn. Illetve további szűrést tudsz csinálni a bal oldali szűrési feltételekkel.
Garmin órát lehet venni egészségpénztárra is, igaz nem mindegyik típust.[ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
Sziasztok!
Olvasom itt, hogy a Garmin okosórái alkalmasak érintéses fizetésre a Garmin Pay-jel.
Van Revolut (Visa) és Curve kártyám is, tehát elvileg menne.
Mely Garmin órák tudják ezt a képességet, 70.000ft-ig kb?
Köszi!Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
vacs
veterán
válasz v.attis #4691 üzenetére
Töröld le a K&H mobilbankot, telefont indítsd újra, telefon beállítások > google > google alkalmazások beállításai > GPay <<< itt add hozzá újra a K&H-s kártyádat (ha mér 1x hozzá volt adva, akkor engedi a rendszer), majd ezután telepítsd fel a mobilbankot, ha kell.
(^)(>.<)(^)
-
v.attis
őstag
Nincs, csak annyi, hogy a kártyát hozzá adhatod a Gpay-hez és ez át állítja a telefon beállításit is a Gpay-re.
De ezzel nincs is baj, mert működött 2 hónapig így gond nélkül, aztán egyszercsak jött a felugró ablak, hogy vissza áll a mobilbank saját mobiltárca szolgáltatására.
Majd megoldják gondolom.... -
-
-
v.attis
őstag
-
crazyman
csendes tag
válasz v.attis #4685 üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy letörlöd a KH mobilbank app-ot. A GPay-hez nem kell, ha már be van állítva a kártya. Gyanús, hogy a banki app állítja át az alapértelmezett fizetési alkalmazást.
Egy próbát megér, hátha...Ha úgy megy, és mégis kell az app, akkor ne adj neki hozzáférést a rendszerbeállításokhoz.
-
v.attis
őstag
válasz nutfile #4684 üzenetére
Sziasztok!
Elnézést, hogy becsatlakozom a témába, de pont aktuális és a körülmények is hasonlók.
Szóval új xiaomi.eu rom (ez a gyárin alapuló custom rom, teljesen kipucolva), K&H mobilbank. A K&H a mobiltárcát lecserélte a Gpay-re, működött is minden rendesen.
Ma játszottam a Magisk-el, igazáböl csak a wifi bonding volt használatban, meg Xposed framework, de az nem jött be.
Safetynet-en átment, a hide is sikeres volt, a mobilbank futott is rendesen.
Aztán egyszercsak a Gpay-ről visszaváltott a saját mobiltárcájára és azóta sem tűri a Gpay-t. Ez csak azért baj, mert a K&H mobiltárca megszűnik 1 hét múlva, csak a Gpay-t lehet mobilfizetésre használni.
Azóta mindent vissza állítottam, Magisk-et is eltávolítottam, a mobilbankot is újra telepítettem, de nem állt helyre.
A Gpay látja a bankkártyát, az nfc-nél a Gpay az alapértelmezett, de a K&H mobilbank nem fogadja el.
Na mi történhetett? -
K Norbi
addikt
Nem tud valaki olyan oldalt, ahol meglehet nézni az NFC-s ATM eket?
Hol találhatóak? -
gergospy
csendes tag
Nem tudom, mi lehet. Más telefonon most lett frissítve minden (gránit, magisk), azon jó. Nekem a magisk tök másra van átnevezve. Kapcsolgattam a magisk hide-ot. Töröltem a Gránit Bank adatokat, újratelepítettem, telefon újraindítás is volt, semmi eredmény. Ugyan úgy panaszkodik és nem indul.
RootbeerFresh minden ellenőrzésen átmegy, azt írja, nincs rootolva a teló, SafetyNet ellenőrzésen is átmegy. Hát passz. Lehet új ROM lesz a végén, úgyis régi már az android 8.
@Hintalow: pin kód + ujjlenyomatra van állítva a képernyőzár.
Szerk.: Hmm. Az létezhet, hogy az android biztonsági javítás szintje nem tetszik neki? 2020. szeptember 1-i.
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz Thony.80 #4675 üzenetére
Ha elolvastad volna te is: fizetési kártya szimulálására nem alkalmas: "It can simulate contactless RFID cards such as your access card, membership card, parking card, and shopping card"
Írja, hogy biztonságos, meg nem kell login, stb... csak magához a setuphoz kell kapásból Whatsup regisztráció, merthogy azon keresztül megy.
Ha megnézed, kínosan kerülik, hogy bármilyen kártyatársaság logo-ja megjelenjen. Merthogy a valódi tokenizációhoz a kártyatársaságoknak is van köze.
Szép lenne, ha ilyen módon, simán lehetne klónozni egy bankkártyát. -
-
Thony.80
tag
Nem értem miért kommentelsz bele olyasmibe, amiről tényleg fogalmad sincs, legalább előtte gugliznál rá... OFFLINE író/olvasó kell hozzá, nem a gyárban teszik rá a kártya adatokat.
Engem az érdekel, hogy ezt próbálta-e valaki, vagy van-e erről még infója, tényleg működik-e. -
Thony.80
tag
Az NFC gyűrűkről tudtok valamit? A Jackom R4 működhet? Valahol olvastam, hogy kell az NFC írójuk a bakkártyadat átviteléhez.
-
slice14
veterán
válasz SzabóTamàs90 #4668 üzenetére
Ja. Most már ha be akarsz lépni Netbank-ba vagy weben utalsz, akkor az app-ba jön a kód.
A vicc hogy a frissítés után belassult az app-ba való újjlenyomatos belépés. Újra kellet regisztráljam az app-ot.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
István89
tag
válasz SzabóTamàs90 #4668 üzenetére
Igen, pénteken jött ki, kicsit kéve küldték az üzenetet.. Lehet Nálad automatikusan lefrissítette, azért nem látod már. 6.8.409 új verzió,Android.
-
Fifi
őstag
válasz Thony.80 #4663 üzenetére
"Tehát elvileg Garmin okosóra Curve applikációval menne."
Gyakorlatilag is.
Garmin órákkal fizetünk kb egy éve. Se kártya, se telefon, az óra mindig a kezemen.Viszont ezzel a legkevesebb gondod, hogy a vásárlási szokásaid profilozza, mert ez még a légzésem, pulzusom is naplózza, így azt is tudják, hogy este futok vagy szexelünk az asszonnyal
-
-
Thony.80
tag
Mondtam, nem kívánok ebből parttalan vitát indítani. Majd ha a bankomat/mobilszolgáltatómat hetente megbüntetik milliárdokra, mert az adataimmal kereskedik, akkor majd az ellen is kifogást emelek. Illetve az általad felsoroltak esetében is. Addig is én úgy veszem észre, a google ez esetben erősen ellógott a mezőnytől.
-
tomp
félisten
válasz Thony.80 #4661 üzenetére
Igen mert a Garmin nem kereskedik a vásárlási szokásaiddal. Ohh wait
Megértem, hogy nem tetszik a dolog de 2021-ben élsz. A boltban kamerával azt is figyelik mit veszel és mivel fizetsz. Vagy a városban nézik merre mész. Mobilszolgáltató mindent tud rólad. A legtisztább egy őserdőben lennél.
Amúgy maga a bankod a KH is kereskedik az ügyfelek kártyás használataival. -
Thony.80
tag
Curve-t nem zártam ki ilyen értelemben, az van nekem most is. Olyan értelemben zártam ki, hogyha NFC fizetést akarnék vele telefonon, akkor a Google Pay-hez kéne csatolni. Sajnos a Curve applikációját nem engedi NFC fizetéshez (ez lenne a jó még).
Tehát elvileg Garmin okosóra Curve applikációval menne.
Ahogy nézem a Wise is Google Pay-t használna, nem?[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
válasz Thony.80 #4661 üzenetére
Garmin sem lesz jó valószínű neked, mert ahhoz a hivatalos oldal szerint
Curve - ezt kizártad,
Revolut - ez feltöltögetős
vagy Wise kell. -
Thony.80
tag
"Viszont cserében legalább az EU-ban te magad szabályozhatod, hogy ki és milyen adatodat mire használhatja (lásd GDPR)"
Igen és ezért van az, hogy az EUban, Franciaország százmillió eurora büntette a google-t, mert a googlet ennyire érdekli a GDPR.
https://www.szabadeuropa.hu/a/google-amazon-birsag/30994193.html -
Kbali
nagyúr
válasz Thony.80 #4656 üzenetére
Akkor nem nagyon fogsz tudni választani - mehetsz Apple Pay-re (bár nekem ebből a szempontból mindkét cég ugyanolyan).
Szóval nem lesz egyszerű döntés lemondanod az internetről és az okostelefonról, ha valóban védeni szeretnéd a privátszférád + átállni cash-re és csak helyi kisboltban vásárolni, de ott is mindig mástól, nehogy kitapasztalják a szokásaidat és már az ajtón belépve főzzék le a kedvenc kávédat vagy csapolják ki a kedvenc söröd. Esetleg a bevásárlás végén ajánljon az eladó valami új terméket (ez az offline világ adatgyűjtése, profilozása is működik) - te vagy a törzsvendék, törzsvevő.
Nehéz elfogadni, hogy ma gyakorlatilag az adataiddal fizetsz egy csomó (hasznosnak tekinthető) szolgáltatásodért. Viszont cserében legalább az EU-ban te magad szabályozhatod, hogy ki és milyen adatodat mire használhatja (lásd GDPR). De ehhez nagyon tudatosan kell használni az eszközöket. -
Thony.80
tag
Nem kívánok ebből vitát indítani, ott a kereső, beírjátok, hogy "google bírság". Köszönöm, de én nem kívánom a bankkártyadataimat és azzal együtt a vásárlási szokásaimat egy adattolvaj cégre bízni, amit hetente megbírságolnak sok millió, sőt milliárd dollárra főként az adatkezelési "szokásai" miatt.. Ezek sajnos tények, felesleges is ezzel vitatkozni.
Szeretném megkérni tehát a válaszadókat, hogy szorítkozzanak a google pay mentes megoldásra, ha az lehetséges egyáltalán.
Nagyon köszönöm!
A feltöltögetős módszert is hanyagolnám, ha lehetséges persze, de köszönöm a tippet, A simple-t meg a Curve-t már néztem, azok sem jók nekem sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Thony.80
tag
Sziasztok!
A KH megszünteti a saját mobilfizetési opcióját és helyette Google Pay-t ajánlgatják.
Kérdésem az, hogy KH-s bankkártyával milyen lehetőségek vannak NFC fizetésre androidos készüléken (Google Pay KIZÁRVA!)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
ztoldy
senior tag
-
gergospy
csendes tag
Sziasztok, eddig működött nálam a Gránit Bank alkalmazása rendesen custom romon, magiskkel rootolva, nfc-s fizetés is ment vele legtöbbször, de úgy tűnik mától nem hajlandó elindulni root miatt.
Valaki tapasztal még ilyet, esetleg sikerült megoldani?A hibaüzenet: Telefonod biztonsági beállításai nem teszik lehetővé az alkalmazás használatát.
Magisk legfrissebb, magisk hide-nál be van kapcsolva a Gránit, a magisk alkalmazást is elrejtettem az alkalmazás átnevezésével. A safetynet ellenőrzésen átmegy, többi alkalmazás (Revolut, Telekom) működik rendesen, csak a Gránit nem akar.
Ha a root, meg a magisk el van rejtve, akkor mi baja lehet még? Nem tetszik neki a gyári alapú custom rom? (Samsung Galaxy S7, android 8.0)
-
ztoldy
senior tag
Valamit tényleg hekkeltek a Gránitnál, mert most tudtam NFC-vel fizetni ott, ahol korábban mindig elutasította a fizetést.
-
st6969
őstag
válasz jotzo01 #4643 üzenetére
Használtam a Simple-t, amíg nem volt más, töltögettem havi 65ezer Ft-tal. Megkockáztatom, hogy talán egyszer sem hagyott cserben, szóval nekem nem volt vele gondom. Aztán lecsökkentették 45ezerre, na ott be is fejeztem. Ha bankot váltanék, szerintem az OTP lenne az utolsó, ahová szerződnék. A K&H-nál pl. hivatalosan megy a Gpay, ha váltanék, többek között ezért ide váltanék. De most Raiffeisenes vagyok, és maradok is. Működik a Curve is, Revolut is, Wise is GPay-jel. De nem mindenkinek. Persze, megfelelő hardver kell hozzá.
De ha minden bank lehetővé tenné azt, amit a K&H, az sokaknak sok problémát megoldana, sőt megkockáztatom, hogy nem nagyon maradna "ide beíró nyafogó", hogy az előbbi hsz-edből idézzek. -
-
jotzo01
tag
Sokszor nem igazán értem az ide beírók nyafogását: mástól ( a bankotoktól) várjátok a problémáitok megoldását. Ha nem tetszik a banki megoldás, van több alternatíva, csak egy picit kellene gondolkodni, utánanézni (pl.: Revolut és Gpay, ha már sokan a gpay-t istenítik). De lehet bankot váltani, vagy telefont váltani is.
A Simple most már tökéletesen működik nálam, de mellette használom a revolut+gpay kombót is (inkább külföldön).
Olyan alkalmazás sosem lesz, amelyik mindenkinek megfelel. Ha keveset tud, az a baj, ha sokat tud, akkor meg túl bonyolult. Nem beszélve a különböző telefonokról, mert úgy lenne a korrekt, ha a probléma mellé lehetne tudni a hardvert/szoftvert is. -
slice14
veterán
válasz István89 #4638 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy nem nagyon lesz itt Gpay, hiszen nem érdekük...
Jó logika:
Amíg nem működik a mobilfizetés, addig kérdése benyögik hogy tervezik a Google Pay bevezetését.
De miután javítják a problémát, a kérdésről már tudomást sem vesznek.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
István89
tag
Én is rákérdeztem a Google Pay-re a Gránitnál, mármint konkrétan azt kérdeztem meg, hogy mikor jön, mert az, hogy jön azt már másnak megírták, plusz írtam az ISMS hibáról is egy pár sort, de ez hiba volt, mert így kikerülhették a választ.
Több hibát orvosló és megbízható működést támogató verzió jelenik meg a hét elején. Kérjük, töltse le és a használat tapasztalatairól jelezzen vissza. A türelmét köszönjük!
Természetesen visszakérdeztem még egyszer, de szerintem ugyanezt fogom megkapni és ennyi. Van egy olyan érzésem, hogy nem nagyon lesz itt Gpay, hiszen nem érdekük... -
ztoldy
senior tag
válasz nutfile #4636 üzenetére
Én is pont kaptam az üzenetet, viszont tegnap írtam nekik, hogy adott helyeken nem működik az nfc, ott sem, ahol korábban igen, viszont máshol meg gond nélkül megy. Kaptam választ, amiből a lényeg "sajnos technikai probléma miatt nem tudja használni az NFC fizetést, mely minden ügyfelünket érinti. A hiba javítása már folyamatban van". Ezek szerint valamit hegesztettek a háttérben már, bár ez a probléma több hónapja tapasztalható nálam. Kíváncsi leszek a következő vásárlásnál, hogy működik-e.
-
nutfile
aktív tag
na, pont most kuldott uzenetet a Granit Bank, hogy a Granit Pay megujult.
a megujulas mibenletet nem fejtettek ki -
nutfile
aktív tag
válasz slice14 #4633 üzenetére
rajtuk kívül nem is gondolja senki, hogy egyenrangú a megoldásuk
anno ők vezették be először az NFC-s fizetést, amire jogosan büszkék, csak lassan ideje továbblépni. amennyi ügyfelet szereztek anno ezzel, közel annyit fognak veszíteni is, ha sokat tökölnek, a sajátjuk meg nem működik rendesen. -
ACE-
addikt
válasz szabi__memo #4629 üzenetére
Nem azért, de a 2. negyedévbe a június is beletartozik...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ztoldy
senior tag
válasz szabi__memo #4629 üzenetére
Én Ersteről nyár végét ősz elejét olvastam.
-
szabi__memo
nagyúr
Az Erste nem a 2. negyedévre ígérte? Van még 3 napjuk
[ Szerkesztve ]
-
ztoldy
senior tag
Akkor feltételezhető, hogy terminál verzió függő a dolog és nem bank/készülék probléma lesz. Bosszantó, mert vannak olyan lekötött betét feltételek, ahol a bank azt várja el, hogy X összegben történjen nfc fizetés, de majd írok a Gránitnak, hogy ez így nem túl nyerő.
-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Gránit banknál vagyok és több helyen előfordul (ugyanazokban a boltokban), hogy nem tudok mobillal nfc-vel fizetni, mert a POS 50-es hibával elutasítja a tranzakciót. Természetesen a bankok hibalistája alapján nem derül ki, hogy pontosan mire is vezethető vissza az error 50. Másnál is előfordult már ilyen hiba? Lehet, hogy a terminálok verziójával függ össze, mert fix helyen mindig megy, fix helyeken pedig nem.Próbáltam már azt is, hogy újra digitalizálom a kártyát, de ugyanez az eredmény.
-
zsola400
aktív tag
válasz SomethinWild #4619 üzenetére
Akkor a CIB figyeli az MCC kódokat, mert az Unicreditnél ez vásárlásnak számít.
-
SomethinWild
csendes tag
Apropó... használ valaki valamilyen okosórát Google Pay-jel, Samsung telefonhoz? Melyik az, amelyik simán és jól működik érintéses fizetésre?
+36309834442
-
SomethinWild
csendes tag
válasz zsola400 #4606 üzenetére
Hi,
minden szofterverzióm mindig aktuális Most épp működik, csak nem szeretem a Revolut-os megoldást, mert nekem a kártyám havidíja a CIBnél attól függ, hogy mennyit használom a bankkártyát. Minél többet fizetek kártyával, annál kisebb a havidíjam - és a revolut ebbe nem számít sajnos bele.
+36309834442
-
Scarabeus
aktív tag
Egy évig nekem is. Android 11 óta bolondult meg. Szóval nekem tényleg kényelmes a Revolutot feltölteni, úgyis a tranzakcióim többsége elég kis értékű, figyelek rá hogy ha nagyobb bevásárlást tartok legyen rajta elég. :)
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
Scarabeus
aktív tag
Ez nekem is az agyamra ment, szóval elértük azt a szintet, hogy kukáztam a Simplet. Revolut + Gpay fényévekkel jobb. Körülbelül 1 perc alatt rakok rá 50k-t amivel vígan elvagyok a hónapra, cserébe 0 hibaüzenet, távolról azonnal csippan, sose hagy cserben.
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
hhgygy
senior tag
Üdv, két napja az történik, hogy NFC-vel akarok fizetni (Xiaomi Rednmi Note 8T, OTP Simple Pay) és a POS terminál azt mondja: ellenőrizze mobilját, de azon semmiféle üzenet nem jelenik meg, az OTP Banknál NINCS jóváhagyandó tranzakció. Mit tehetek?
[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
Kbali
nagyúr
válasz SomethinWild #4604 üzenetére
Némileg védendő a CIB-et: még közel két hónap van a negyedév végéig. Az ilyen típusú szolgáltatások indításáról nem hetekkel/hónapokkal előre szokták a hálózatot, ügyfélszolgálatot értesíteni, hanem max. napokkal vagy 1-2 nappal (részben azért, hogy ne szivárogjon ki semmi, részben azért, mert ha van hozzá kapcsolódó ügyintéző szintű oktatás, akkor ne évüljön el a tudás a bevezetésig - GPay esetén kb. azt fogják kapni, hogy elindult, meg egy tájékoztatót, hogy hogy kell beállítani - mivel egyéb teendőjük nem lesz vele).
-
viktorhu
veterán
Legalább ne a régit töltsd le apkmirrorról, ha minden áron apkmirrorozni akarsz. Amikor még szükség volt rá, mert nem volt hivatalosan támogatott nálunk, akkor az aktuális apkmirroros Google Pay verzióval ment szépen, nincs értelme régit telepíteni.
A kártyák menüpontban a fizikai kártyák alatt jelenik meg az Add to GPay gomb, de nem fog működni a régi verziókkal.
-
slice14
veterán
Mindenképpen GPay-t tölts le APK Mirror-ról, ne Android Pay-t.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
zsola400
aktív tag
Milyen androidon vagy mert nekem is hasonló anomáliák voltak a10-en, majd mikor frissítettem a rendszert android 11-re megjelnt a Gpay hozzáadás gomb mindenféle mókólás nélkül. Ettől függetlenül felraktam a Gpay appot is mert itt jobban követhető a fizetési előzmény, kártyák stb.
-
emeritus
tag
A kártya hozzáadás Gmail, vagy Chrome irányból is elérhető, akár PC-n is: ott sem megy?
[ Szerkesztve ]
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
SomethinWild
csendes tag
válasz viktorhu #4603 üzenetére
Köszi, de ha sehol nem jelenik meg, akkor nem tudok kártyát hozzáadni Írtam a GPay supportnak is már múlt héten, még nincs válasz.
A fenti workaround amúgy működik, de valahogy nem veszi be a gyomrom, hogy apkmirrorról kell egy régi (NEM GPay, hanem Android Pay) nevű app, amivel aztán helyrejön olyasvalami, aminek papíron alapból is működnie kellene.
(félig offtopic: a CIB Bank nyalogassa meg a nap felszínét, amikor fintechzone-on a vezig-helyettes nagy vigyorral nyilatkozta tavaly decemberben, hogy idén a 2. negyedévben lesz Google Pay náluk is, de május közepén még semmi hír róla, és a bankfiókok sem és az ügyfélszolgálat sem rendelkezik információval. Őskövület egy bank, nulla IT színvonallal).+36309834442
-
viktorhu
veterán
válasz SomethinWild #4600 üzenetére
Le kellene először szedni az android pay alkalmazást, amit letöltöttél. Android 10-től a rendszerszolgáltatások része a google pay, nem kell letölteni semmit, a revolut alkalmazásból kell hozzáadnod a google payhez a kártyát.
-
K Norbi
addikt
válasz SomethinWild #4598 üzenetére
Sajnos kicsit kinlódni kell vele.
De hivatalos az Apk mirroros G payLe is tudod elennőrizni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- PREMIUM TELEFONSZÁM
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest