- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Nem.
Ugye alapba a Wallet az alapértelmezett. És ha pl meg van nyitva a MySpar app, akkor a Supershop NFC kártyát húzza le az adott összeggel.Samsung esetén volt az Érintéses fizetési beállításnál egy Egyebek fül, ahol fel volt tüntetve a MySpar app.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
slice14
veterán
Szasztok!
Android 15 (Pixel)-nél hol található a megnyitott alkalmazással való fizetési opció kapcsoló? Vagy ez alapból aktív? A Supershop-os pont beváltás miatt kérdezem.
Köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
-
TRobi86
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a telefonomra a simple classic helyett az újabb simple appot, erre eltűnt az érintéses fizetési lehetőségek közül a kártyám, pedig az app-ban ott van. Miért van ez? Az új appal már nem lehet így fizetni? (Samsung teló) -
aktív tag
Miért nem tudok kártyát hozzáadni a Simpla pay-hez? Azt írja az "Új bankkártya mentése" csempére nyomva, hogy "Tranzakció ellenőrzése" majd "Váratlan hiba történt! Próbáld újra vagy nézz vissza később". De ez már egy hónapja megy.
-
tomp
félisten
Úgy tűnik a OnePlus 13-nál már NFC eSE chip végzi a GPay fizetést azaz az iPhone-hoz hasonlóan dedikált biztonsági chip tárolja az adatokat és nincs szükség token letöltésre sem mert az érintéskor helyben generálódik.
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Lehet nem teljesen idevágó a kérdésem , de hátha kapok tanácsot
Wallet alkalmazással van egy kis/ nagy problémám . Napok óta küzdök vele , de mindeni is kipróbálás után sem sikerül felvenni a bank kártyám bele .
Eddig Simple Classic volt amit használtam , de azt sajnos órára nem lehet portolni . Gondoltam kipróbálom a Wallet et .
Már ott gyanús a történet ( alapvetően elméletileg úgy kellene neki települni ) , hogy telepítéskor nem ajánlja fel , hogy elsődleges legyen , vagy sem .
Telepítés után szépen betudom vinni a kártya adatait ( Master card ) és miután elfogadom a szokásos adatvédelmi dolgokat nem megy tovább . . . Már legalább 4x töröltem az adatokat és a gyorsítótárat , majd egymás utáni három nap letöröltem , majd vissza . Ugyan az fogad az adatok bevitele után , amit a lentebb látható fotón .
( a Simple még a telefonon van , de elméletileg , ha kitudnám választani az elsődlegest , akkor megférnének egymás mellett )
Tudna valaki ötletelni ?
One Ui 6.1 - Android 14 Samsung S23 U .
Köszi szépen !
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
nutfile
aktív tag
már csak a Garmin Pay-re kell pár évet várni, mert egy FB bejegyzés szerint "jelenleg a rövidtávú terveink között nem szerepel a Garmin Pay hazai bevezetése"...
ezek szerint a Rafinak megéri 1) mást csinálni, mint az anyabank 2) kullogni a versenytársak (pl. OTP, Erste, KH, Revolut) mögött
-
tomp
félisten
Raiffeisen Bank is bevezette a GPay-t!
Végre ők is felébredtek... -
Kbali
nagyúr
Én nyáron Olaszországban jártam úgy a helyi Intersparban, hogy a telefont érintve csippant a készülék, de nem futott le a fizetés, kénytelen voltam asszem kp fizetni. Ez inkább terminál függő lesz (vagy nem olyan szoftver fut rajta, esetleg bizonyos kártyák még tiltva is lehetnek).
-
Zirowe
nagyúr
válasz Viktor0610 #5726 üzenetére
Vagy 3 bank kártyájával próbáltam, konkrétan a telefon nem is jelezte, hogy hiba vagy más probléma, mintha ott se lenne.
Ennyire számít az nfc típusa, hogy semmilyen más eszköznél nincs gond csak a hellopaynél?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
viktorhu
veterán
válasz Viktor0610 #5726 üzenetére
Nekem a Mammut 2 alatti parkoló rendszeresen nem fogadta el se a fizikai kártyát, se a telefont, csak az órámmal tudtam fizetni rajta (az újabb fajta automata, amiben már nincs jegy, hanem a rendszámot kell megadni a fizetéshez).
-
MODERÁTOR
Lehet, más az NFC a két készülékben.
Vagy az eltérő bank okozza.
Nekem olyanom volt, hogy valami nem elterjedt terminálnál nen fogadta el a telefont, hanem mindenképp' a kártyát kellett használnom, azon belül is a chipet, tehát a terminálba helyezve.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, zavaró problémával találkoztam, hátha tudtok segíteni.
Adott két xiaomi note 11 pro 5g készülék legfrissebb androiddal és wallet app-al.
Mindenhol probléma nélkül tudok fizetni a telefonokkal kivéve az új hellopay termináloknál.
Eddig két kávézóban próbálkoztam több alkalommal is, egyszerűen nem érzékeli a telefon nfc-jét.
Jó helyen próbálom, tokot is leveszem, semmi.
Haver fold 2-je ugyanazon a ponton rögtön tud fizetni.Egyszerűen nem jövök rá mi lehet a probléma.
Más is tapasztalt már ilyet?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
ACE-
addikt
válasz Winnie The P #5723 üzenetére
Ez ilyen...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
válasz Winnie The P #5721 üzenetére
Ha a bankodból jön értesítés, akkor milyen plusz információt vársz a Wallet értesítésből?
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Mostanában vagy jön értesítés a GWallet-től vagy nem fizetéskor. Az Otp-től jön. Samsung S21FE, a wallet appban nem történt változtatás részemről. Ami érdekes, hogy az előzményekben szerepel a fizetés.Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
vacs
veterán
Üdv.
E hónapban lejár a korábbi kártyám, megkaptam az újat, aktiváltam, működik (régit ekkor automatikusan tiltja a K&H rendszere)!
Én pc-n a payments.google.com oldalon frissítettem a kártya lejárat és cvc adatát (a kártya száma nem változik), így működik tovább GPay-ben is (PayPal-on is frissítettem, máshol Revolut virtual kártyák vannak megadva)!
Viszont aki nem frissíti annak ilyenkor hogyan működik tovább a GPay fizetés?
Ha nincs nála a fizikai kártya, akkor megszívta, mert a pénztárnál veszi észre, hogy nem tud fizetni?
Van ezzel tapasztalatotok? 🤔[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
tomp
félisten
Nálam feloldó kódot csak akkor kér ha resetelem az órát(párosítás miatt). Frissen beállított óránál ha elkezdem használni a GPay-t akkor egy idő után kérni fogja a kódot. Miután megadom neki és érintem soha többé nem kéri.
De ez a MC féle p.csölés kikészít. 10-ből 9x mindig a Tesco terminálján dobja ezt a "Don't work" üzenetet az óra. Ilyenkor kilépek a GPay-ből, újra előhozom, érintem ugyan úgy dont wörk.
Kijelzőt lekapcsolom, felélesztem GPay elő, érintem megint...
Kb 4-5. próbálkozásra sikerül.
Minden más terminálnál érintem és megy.
Most, hogy Visa van a GPay mögött Tesco terminállal sincs gond... -
ACE-
addikt
Használ valaki Google Pay-t rendszeresen órával? (Samsung 5 Pro) Általában működik, de egyszer-egyszer előfordul, hogy feloldó jelet kér, ilyenkor írja is a terminál, hogy ellenőrizze az eszközt, ilyenkor berajzolom a kódot, de ilyenkor hiába erintem, egyszerűen nem csinál semmit a terminállal. Kinél hogy működik ez?
-
tomp
félisten
A GPay féle olimpiai játék miatt gondoltam átállok egy kis időre Visa kártyára azaz Wise-ra.
Meglepődtem mennyivel gyorsabb az órás érintés.
Rövid zizzenés az órától és megvan.
MC-al több ideig kell odatartani és hosszút is rezzen. Viszont MC-al megesik olykor, hogy érintem és már azonnal kiírja az óra, hogy ez nem működött. Visa kártyával soha. Ezek szerint a MC kártyás rendszere tré... -
spiky03
veterán
válasz 7Heads Drago #5711 üzenetére
Sajnos ez a mai világban benne van..
De reméljük nem lesz több ilyen.
Elvileg a hétvégén már rendezésre kerültek a tévesen levont tételek.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
vacs
veterán
válasz 7Heads Drago #5711 üzenetére
válts google pay-re ... tavaly májusban is apple pay + revolut-al vitték a pénzt.
(^)(>.<)(^)
-
spiky03
veterán
válasz 7Heads Drago #5708 üzenetére
Keress rá a neten.
Ez "folyik" most kb minden honnan.Sajnos történt egy "kis" baki az Applenel.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Oldman2
nagyúr
válasz 7Heads Drago #5708 üzenetére
-
7Heads Drago
veterán
Másnál is volt Apple kártyás levonás miközben nem vettem semmit? Sőt a telom sincs meg és az összes fizetési lehetőség törölve lett a fiókból.
És közben meg pont az Appletől meg az állítólagos biztonságuktől vannak sokan hanyatt esve. Nincs itt semmilyen biztonság se.
Anno egy játékkal szívtam így hogy fizettem valamit kártyával és miután töröltük a fiókból a kártyát mégis levont pénzt. A support is hiába ígért akármit is. Pedig elég nagy cég volt. Le kellett cseréltetni a kártyát ez miatt.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
őstag
Sziasztok használ valaki NFC gyűrű-t?
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
slice14
veterán
Azt értem hogy web-en a szolgáltatók egy nagy része ezt az egyedi sz@rt preferálja, de ennél még a barion is jobb. Mondjuk mint ha ott is láttam volna Google Pay-t, de arra már rá sem mertem nyomni, a Simple-ös tapasztalatok után.
De azt hogy mobilon minek, ha ott vannak a beépített fizetési módok (Google Wallet / Apple Wallet). A Telekom pl akkor vezette be már a GPay kiválasztási lehetőséget fizetésnél, mielőtt elhordoztam tőlük a mobilszámom.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Winnie The P
őstag
Az app ezt írja A posta qr szolgáltatás jelenleg nem elérhető!
Mi is volna, ha ez a rakás sz@r egy hétig normálisan működne?Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VPN topic
- Külpolitika
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest