- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
Maxxy10 #38546 üzenetére
Igen működik. Magyarországon a Prime Gaming a Prime Video szolgáltatásba van beépítve. Nem kell a Twithc-re sem belépni van saját oldala:
Prime Gaming (amazon.com) -
Ernesst
aktív tag
válasz
Maxxy10 #38401 üzenetére
Szia, köszi, gondoltam kipróbálom. Csatlakoztam a Lenovóhoz Discordon, de utána a Gleam oldalán a claim-re kattintva csak a Stadia oldalára irányít, ahol ha akarom, a 2990 Ft-os havidíjon előfizethetem a Pro-t, díjmentességet nem említ. Volt már korában Pro előfizetésem egyébként. Mit csinálok rosszul?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Maxxy10 #38301 üzenetére
Irhattad volna mondjuk Far Cry 4+ Far Cry 5 öt is, szintén 5€.
Vagy AC Odyssey 5€ ill a teljes verzió 11.
Lényeg :MINDEN UBISOFTNÁL VÁSÁROLT 15€ feletti vásrláshoz jár FORWARD kóddal egy 10€ kupon, ugyanúgy mint az EPICNÉL.
De ez a kupon még nagyvonalúbb, mint az Epic, mert Ubinak van ugye pl kosara vagyis beletehetsz mondjuk tök régi 1-2 eurós cuccokat meg DLC ket is, és mondjuk akkor veszel 5 dolgot összesen, és akkor az kerül összesen 15 helyett 5 euróba.
És ami nagyon durva, hogy DLC k re is érvényes a dolog. Meg persze többször is el lehet sütni, szóval összeteszel 2 kosárnyi játékot+ DLC t összesen 30 euróért, akkor 10 et fogsz fizetni.LÉNYEG A LÉNYEG : MINDEN Ubis játék most HL, mégpedig nagyon durván.
-
Segal
veterán
válasz
Maxxy10 #37189 üzenetére
Ez remekül hangzik köszi.
Viszont a kérdés mert még nem használtam a szolgáltatásukat. Ha letellik akkor egyszerűen csak vége a mókának vagy automatikusan vonni próbálná a következő hónapot?
Mondjuk steamen nem hiszem hogy vonná, de azért inkább biztosra megyek és kérnék egy megerősítést hogy jól gondolom hogy csak vége. -
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Maxxy10 #36576 üzenetére
Ja ha már AC, akkor ott az Odyssey Gold Edition, kuponnal 15 euróra ( 5400 HUF) jön ki, az se egy rossz üzlet akinek még nincs meg.
Az Anno 1800 Complete sajnos még így is 10k felett van ( 30€) erre én is azt mondom, hogy lesz ez még olcsóbb is
Érdekes, hogy csomó játék nincs is akcióban ( pl Qantic Dream játékok) remélem ez azt jelenti, hogy egy Detroit Become Human befigyel majd ingyenesen -
Maxxy10
addikt
válasz
Maxxy10 #35442 üzenetére
Jött még egy email hogy elnézést kérnek de ezen a linken kell aktiválni a kódot nem a szokásos módon. A biztonság kedvéért én VPN-t használtam, megnyitottam. Blizzard acc bejelentkezés-> kéri a kódot és megint a US postcode-ot. Sikeres aktiválás OW plusz 200 olyan coin vagy mi.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Maxxy10 #35399 üzenetére
Gyanítom senki se kapott OW kulcsot?
As part of an initiative between the Overwatch League and its member teams to introduce Overwatch to new players, we have sent out promotional codes to eligible entrants. Pursuant to the Promotion Rules, your entry did not meet the requirements to receive a code from this Overwatch League initiative. -
Dilikutya
félisten
válasz
Maxxy10 #32259 üzenetére
Attól függ. Ha sokat tudsz játszani, akkor igen. De nem mindenki tud sokat játszani, havi többet meg pláne. Nekem alig jut rá időm sok egyéb mellett, pedig nem sokat utazok, normál munkaidőben dolgozok, nem túlórázok, nem maszekolok, nincs gondoznivaló járóképtelen rokonom, és családom sincs, jelenleg meg még egyedülálló is, a magam nemében. Persze át lehetne ezt variálni, kevesebb film, kevesebb közösség...
-
BullZeye
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest