- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TheProb #17604 üzenetére
Én is szemezek vele, szerintem jópofa, bár ez nekem tipikus local-coop játéknak tűnik, egyedül szerintem kicsit üres. Most kapott valami nagyobb update-et is, Steamen láttam a hírfolyamban.
Szerintem megveszem, 2 óra alatt eltöntöm, mennyire szórakoztató, aztán legfeljebb refund.
-
genndy
addikt
válasz
TheProb #17604 üzenetére
Maximum coopban, ha mindkét játékos profi. Egyedül van az 4-5 óra is (nincs pontos adatom, én is csak a virágboltit vittem végig, tervezem megvenni, lehet hogy pont ebben az akcióban). Valóban nem túl acélos hosszban, de jó móka, jók a feladatok és viccesek a kis gyurmaemberek.
-
Feherfy
tag
válasz
TheProb #16380 üzenetére
Haver vett rá karácsonyi leárazáskor, hogy vegyük meg, toljuk együtt. Ő egy tipik weekend gamer, aki lazításként játszik pár órát hetente, neki tökéletes választás. Én inkább a competitive, "ráfüggős" játékokat szeretem.
De ez a játék úgy behúzott, hogy szinte minden nap indítom legalább egy fél órára.
Továbbra sem egy CS, vagy LOL ami mellett 12 órákat is képes ülni az ember, de abszolút nem válik monotonná.
Szerintem ez a valaha vásárolt legjobb ár-érték arányú játékom. -
S1M0N
senior tag
válasz
TheProb #16377 üzenetére
A Rocket League monotonná válik?
Tipikusan olyan játék, ami akkor is tökéletes, ha csak 1-2 meccsre van időd, de akár több órára is le tud kötni.
Nekem is van, hogy hetekig el sem indítom, de ha meg igen, akkor 2-3 órát simán elvagyok vele, és még csak nem is competitive-ben megyek, hanem csak úgy "tét nélkül".
Amúgy meg ez egy easy to learn, but hard to master játék, így szerintem eleve kihívás, hogy megtanuld az alapokat, majd fokozatosan fejlődj, tanulj új trükköket.
Én ajánlom, ha szereted a multiplayer szórakozást, főleg, hogy akár az említett ismerősöddel is játszhatjátok együtt, úgy meg hatványozottan érvényes, hogy nagyon szórakoztató.
Mondjuk nekem van, hogy semmi nem jön össze, máskor meg szinte minden, én leginkább ezen szoktam idegeskedni, a béna csapattársakon legtöbbször csak nevetek.
Persze én sem vagyok nagy profi, de az mondjuk fel tud idegesíteni, amikor mindenki megy a labda után, de védekezni senki nem marad hátul. De ez meg megint olyan, hogy csapata válogatja.Ha videók alapján tetszik a játék, szerintem vedd meg, részemről ez a(z egyik) legjobb multiplayer játék.
-
Hunner
senior tag
válasz
TheProb #16367 üzenetére
Minden dlc cosmetic, szóval ha jól akarsz kinézni és kifejezetten tetszik 1-1 pack (pl back to the future kocsi) akkor szerintem bőven elég azokat megvenni majd hozzá ha lesz akció külön a dlc-kre.
Új kocsik, kerekek, sapkák, zászlók, nitro effektek vannak benne egyébként.
-
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
TheProb #16272 üzenetére
Ennyiért ez a csomag instant buy volt. Köszi az infot!
(#16277) eami Itt azért lehetne group buyt csinálni (persze biztosan káosz lenne belőle
), hiszen itt azért látod mit veszel. A monthlynál viszont te "kockáztatsz" és látatlanul fizeted be a pénzt, így ott azért éthető is valamelyest, hogy utána több pénzt kérsz érte, mint ahogy az arányos lenne. A másik dolog, hogy utána az a csomag már nem is megvehető.
-
Samus
addikt
válasz
TheProb #16217 üzenetére
Mindenképp a havi, lemondva. A következő hónaptól úgyis 2.5euró lesz. Elég jól nyitottak, ha tartják a szintet és nem tűnnek el a játékok jövő hónapra (
), akkor a Humblinak kihívója akad.
Egyébként tudja valaki, hogy ez az ÁFA választós dolog hatással van a kulcsokra, vagy mindegyik global?
-
tomsolo
addikt
válasz
TheProb #16167 üzenetére
2th Anniversary Sale with record-breaking discounts!
Celebrate GamersGate's 12th anniversary with us - join the party with games from Bethesda, Ubisoft, Stardock, Capcom and many more! Lots of best-ever discounts of up to 85% await, with more publishers joining every day! If you have your eyes set on a game that's not discounted - use the coupon code THE-DAZZLING-DOZEN to receive 12% off! And the good news don't end: You can still get an additional discount of up to 20% by paying with Razer #zgold!
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
TheProb #16127 üzenetére
Teljesen jól megy most is... AMD kártyád van esetleg?
W10 + GTX980 simán jól fut, most néztem meg.
Videók is meg minden, max grafikán.
Szerintem jött hozzá valami patch ami javította, ha volt is vele gond.Csak a felbontás az amit nem támogat jól, még a régi 4:3-as felbontások vannak csak benne... semmi FullHD meg hasonló szélesvásznú felbontás sajnos.
A KOTOR2-őt meg ugye totál felújították szóval azzal semmi gond nem lehet.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
TheProb #16127 üzenetére
Egy ideje már nem próbáltam. Kb 2-3 éve néztem akkor még működött Win7 x64 alatt. De azt hiszem valami community patch kellett hozzá meg talán compatibility mód.
Graf bug nem rémlik, inkább az elindíthatósággal meg stabilitással voltak gondok. Meg talán az FMV-k lejátszásával? -
törölt tag
válasz
TheProb #15535 üzenetére
Eleve Paypalt adtam meg, nem azzal van a baj, hanem 10 után:
"Hello,
Please provide us with scans or screenshots of all keys which you have already listed in your auctions.
Name of products and game codes should be visible.
Add, please, receipts for your codes
The screenshots should be from the place where you bought them.
This will allow us to forward the case to our experts in order to verify you account.
You can make a PDF file with all screenshots
"Aztán:
Hello,
Could you also add, please, receipts for all your codes
Macerások, HB-s kulcsok. Amúgy jelenleg majdnem 6 €-nál tartok
-
ayo
Topikgazda
válasz
TheProb #15304 üzenetére
nagyon jó példa a GTA.... csak hát az nem egy történet alapú lineárisabb FPS játék....nem hiába példálóztam a Wolfensteinnel.
Az meg hogy valami hosszú, nem jelenti azt hogy jó is, ezért írtam a grindot. Nem szeretem, amikor feleslegesen túl van húzva egy játék, csak hogy oda lehessen írni hogy 50, 100 óra játékidő.
Ezen alapozva simán mondom, hogy inkább legyen rövid, mint hosszú és unalmas. -
micafighter
nagyúr
válasz
TheProb #15304 üzenetére
Ayo FPS játékra gondolt mint cod, bf stb single kampány része. Gta egész más műfaj ahogy a fallout is. Nekem megvan amúgy F4 és a doom is, ha a kettő közül kell választani akkor az döntsön hogy melyik műfaj jön be jobban. A falloutban rengeteg dolgot tudsz csinálni, open world rpg, míg a doom egy csöjáték fps lövölde. Mindkettő jó a maga nemében. Ha csak arra kell hogy végigszaladj a storyn akkor doom, ha szereted az RPG játékokat, szeretsz kóborolni, felfedezni akkor sokkal inkább a fallout 4
-
gtamate2
veterán
-
ayo
Topikgazda
válasz
TheProb #15301 üzenetére
Mennyi legyen a Doom? 50 óra, 300 óra?
Egy rendes AAA játék 10-20 óra szokott lenni ilyen kategóriában. Ez ne legyen negatív egy FPS-nél, hogy nincs benne több 100 óra unalmas grind...Aki FPS műfajt szereti az a tökéletes Wolfenstein reboot után a Doomot is ugyanúgy fogja szereti.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
TheProb #15299 üzenetére
Kérdés, hogy mit akarsz. Doom-ban ha nem érdekel a multi, akkor a kampány 16-18 óra alatt kitolható, és akkor mindent összegyűjtöttél. Viszont a kampány maga, hiába picit rövid (főleg, ha nem gyúrsz az összeszedhető cuccokra és egyebekre), eszméletlenül jó. Én anno 4,5k-ért vettem hardwerapróról, de nem bántam meg.
F4-gyel még nem játszottam, de a korábbi FPS Falloutok alapján szerintem nem lövök mellé ha azt mondom, hogy teljesen más jellegű játék (még akkor is, ha ebben állítólag már sokkal jobb a harc rész, viszont erősen butított már az RPG rész).
-
TheProb
veterán
válasz
TheProb #15213 üzenetére
Na, akkor a konklúzió:
Steam-es verzió egy különálló entry-t kap uplay-ben, magyarul a uplay-es és a steames release egymás mellett szerepel uplay-ben, ezáltal nem hatja meg a steam-es verziót a uplay-es SP. Miután beaktiváltam a uplay-es alapjátékot, egyből megjelentek a DLC-k.
Tehát letesztelve a kérdés: steam-es verzióhoz nem jó a uplay-es SP, mert más release-nek veszi őket a uplay.
Steam refund in progress. "Rendesek", mert teljesen az előző állapotra állítja vissza majd a balance-ot a steam. Fele megy vissza steam account-ra, másik fele megy PayPal-ra.
-
válasz
TheProb #15123 üzenetére
Még az elejen tartok, eddig nem voltak negativ meglepetesek. Ha nem lenne meg egyik sem, az elso reszt venném az ár miatt, értékelése is esett az első rész óta. Nade 5 euron belul maradtunk, szoval nincs nagy gond
.
szerk: es ! refund button még mindig ott van ha valaki csalodna
-
ayo
Topikgazda
válasz
TheProb #15118 üzenetére
na igen, mert inkább egy életérzés, mint játék.
PS-re Journey-t ha ismered, akkor kb. ugyanaz, csak sivatag helyett a tenger alatt, szóval akciódús jelenetek helyett a zene, grafika és egy történet van középpontban. Valakit el tud varázsolni valakit meg nem köt le, szóval igen csak réteg játék. -
ayo
Topikgazda
válasz
TheProb #15114 üzenetére
ősszel csináltunk egyet, ez valamennyire fedi a télit is.
amiket nagyon kiemelnék most is, azaz ABZU és Flame in the Wood. De persze az lenne a jó, ha mindenki írna egy top5-ös listát
-
tomsolo
addikt
válasz
TheProb #11186 üzenetére
Imho 2017 előtt nem várok goty-t - legalábbis kedvező áron nem...
A season passt nézegettem már, de egyrészt az alapjátékban is jó sok mindent lehet csinálni, másrészt több elem is csak a workshopot bővítgeti amiknek darabjáért max. 1 eurót lennék hajlandó adni.
A story DLCk meg bár jónak tűnnek a pofátlan árazásukat akkor sem indokolja semmi sem, ennyi erővel vehetnék Dead or Alive 5-höz is bikiniszettet 50 euróért.
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
TheProb #10786 üzenetére
Én csak ajánlani tudom, jó pár órát bele lehet ölni.
Folyamatosan fejlesztik, elég komoly újítások kerülnek bele mostanság + sztori mód is lesz.
Egy "hátránya" van, mégpedig a multi hiánya (nem is tervezik), bár pont az a lényege a játéknak, hogy teljesen magadra vagy utalva.
Nem tudom mennyiért pörög most a játék, de 10-12 eurót szerintem simán megér. -
-
bul07
nagyúr
válasz
TheProb #10457 üzenetére
Aki elvan jármű mentes csatával az szeretni fogja, gyalogos harc dominál, kocsikkal fűszerezve, van kétfajta heli(egyes módokba) de nem zavaró hamar le lehet szedni még gyalogosan is
Én ha van időm csak ezzel tolom, bf4-et meguntam, SW Battlefront pénzkidobás volt, ezzel elvagyokDelelőt nehéz szervert találni de délutántól estig szinte minden módba van német szerver
900Ft-ot nagyon megéri
-
bullseye
addikt
válasz
TheProb #10233 üzenetére
Szerintem többet is. Ez egy sétaszimulátor, de kicsit önmaga paródiája is. Tulajdonképpen arról szól, hogy egymást szívatjátok a narrátorral: ő vinne téged az eredeti úton, te letérhetsz felfedezni a többi befejezést, és megnézni csinálhatsz-e valami olyat, amire nincs felkészülve a játék. Közben meg remek a humora is szerintem. Állítólag ennél mélyebb értelme is van, de az engem hidegen hagyott.
A folytatására viszont vigyázz (The Beginners Guide), ott már csak mondanivaló van, humor nem nagyon. Viszont a Dr. Langeskov-ba ha belenézel, ami ingyenes, az alapjait megnézheted, csak az sokkal kevésbé kidolgozott és csőjáték, de legalább látod majd, bejön a csapat humora, vagy sem.
-
huskydog17
addikt
válasz
TheProb #10155 üzenetére
Ez egy sci-fi old-school FPS ahol gépek ellen kell harcolni. A legegyszerűbb ha leszeded a hivatalos demót (itt ugyanis még ez is van) Steam-en és kipróbálod, hogy bejön-e neked. Gondolkodni nem igazán kell benne, ha úgy tetszik egyfajta Serious Sam abból a szempontból, hogy csak menni kell és lőni, de emellett lehet fejlesztéseket is vásárolni.
-
Dilikutya
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest