- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FunPro #121486 üzenetére
Tehát a humbi nem gyűjtött rászorulóknak, stb iszonyat sok pénzt? De.
Mit is akartál tulajdonképpen mondani?(hogy neked és sokaknak nem fontos az adomány rész, ok - de miért kell általánosítani? miért kell a degradálni a segélyszervezeteket? hogy megnyugtasd a lelked, amiért lófaszt nem adsz soha nekik? tényleg nem értelek...)
-
ayo
veterán
válasz
FunPro #121474 üzenetére
Humble Bundle-nek volt azért egy rossz ideje, amikor már nem tudott annyit termelni, akkor kezdték kipróbálni az összes mások által nyomatott marketinget, hétfői bundle, heti bundle stb. Ezekből mint látszik a zsákbamacska jött be a legjobban nekik és ezt meg is tartották.
Ettől függetlenül jó csomagok is akadnak néha, de én az elmúlt 3-4 évben sztem ha 2-t vettem magamnak, a többit mindig csak blogra sorsolásra fizettem be, hogy legyen valami izgalmas is.
100-ból egyszer jönnék ki úgy, hogy jó áron kapnék meg valami olyat, ami engem pont érdekel, de az pénzileg mégse lenne annyira kedvezőÉn örülök, hogy nincs heti bundle és leginkább annak örülnék, ha végre visszatérne a régi rendszer, tehát mondjuk havonta egy bundle 2 hétig, nulla zsákbamacska. Ez persze eléggé esélytelen, hiszen nem hiába jártak be ekkora utat. Kell nekik a bevétel és a régi módszer már nem hozott eleget. A zsákbamacskával gondolom tudják tartani is a minőséget és hogy egy-egy komolyabb játékot is be tudjanak rakni, hiszen el tudnak adni játékokat olyan embereknek is, akik alapvetően nem vennék meg a csomagot, mert mondjuk 10-ből 9 megvan neki vagy szimplán nem érdekli csak mondjuk az egyetlen felfedett játék.... ez ugyebár egy fokkal jobb, mint amikor terített lappal adják egy dolláros csomagban őket, azt itt PH-n csak legyintünk, hogy 1 dollárért se...
Egyébként meg majd aug-szeptember környékén lesznek az izgalmasabbak, nyári szezonban teljesen felesleges várni ilyesmit.
-
cskamacska
addikt
válasz
FunPro #121444 üzenetére
"akkor rittyentsenek olyan havi bundlikat, amitől elszáll az agyunk!"
Mert hogy?
Valahol írásbeli szerződésed van velük, hogy olyan bundlikat adhatnak csak ki ami Tefenségednek az igényeit messzemenőkig kielégíti?
Vagy esetleg téged, meg dilikutyát is(khm, "(N+1)^n söpredék multis arénalövölde"
) megharapta a PH! talin a krájtek, és így velünk marad akkor is, ha véletlen őt magát tovatanácsolják?
Én magam igen örülök a Hearts of Iron 4-nek, Paradox már rég nem dobál fillérekért semmit, DLC platformjainak pillérei simán 10-15 eurós minimum árral mennek.
Most épp zakciós hozzá a Vitéz nagybányai Horthy Miklós DLC, WinGameStore 4.74 dollárért vesztegeti a pcgames5off kuponnal.
Blackwake-ben pedig már benne áll 28 órám, egész tűrhető coop multi cím. Relatíve alacsony népsűrűség(150-300 játékos/pillanat) sem bántja, mert már 40 főtől lehet egy jó kört játszani. Más kérdés hogy erősen nem mindegy ki a hajó kapitánya, de ha a legénység csak kicsit észnél van, akkor még a stackelt ellenséges hajókat is móresre lehet tanítani, a kartácstűz nem válogat ki hány ezer órát vert eddig bele a játékba.
-
Allien
veterán
válasz
FunPro #121389 üzenetére
Kinek mi. Szerintem nem rossz. Ennyit bőven megér, de lehetőleg Steep - Winter Games Gold Edition érdemes venni. Az, hogy uncsi, asszem erős túlzás. Néha monoton lehet, mint minden sport játék, ahol "farmolni" kell. Autós játékok is, csak mész körbe-körbe, míg ki nem ismered a pályát. Itt legalább a free kaland tényleg free! Kinyitod az ernyőt, és kihasználva a lég áramlatokat nagyon sokáig fenn tudsz maradni. Ráadásul, a látvány is lenyűgöző tud lenni! Persze, realitást ne várj, hiszen neki csapódsz egy fának, és mész tovább egy kis bünti idő után.
Igaz, a lezuhanás, ha meredek sziklafalnak csapódsz, az tényleg sokáig kiüt. Mint fps-nél, újra éledsz. De, remek szórakozás, szerintem.
Tony Hawk keresztezve a Snowboard játékokkal anno PS-re. Ilyen még nem volt! -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
FunPro #121363 üzenetére
Most már szerintem éppenhogy éles határ húzódik a monthly és a heti bundle között (feltéve ha még létezik heti bundle...). A baj az, hogy ezt úgy érték el, hogy a monthly kb. olyan mint régen volt (hol jobb, hol rosszabb), a heti viszont már csak vicc kategória - feltéve ha van és nem szoftver vagy valamilyen reklám bundlit adnak ki. Kár érte.
-
cskamacska
addikt
válasz
FunPro #121362 üzenetére
Ha már ilyen pocsék volt a PS stream, és élő egyenes adásban jelentették be hogy a játék majd valamikor pár óra múlva, esetleg holnap reggeltől lesz elérhető(ilyen piszok amatörizmust
), így simán jöhet a Belgium-Brazília körülhugyozás második félideje
https://www.m4sport.hu/vb2018/elo/2018-russia-brazilia-belgium/
-
ayo
veterán
válasz
FunPro #121266 üzenetére
na az még menő cucc! Az EA részét annyiban érezni,hogy update-ek jönnek rendesen balance oldalról, de lényegében full játszható az egész. én ezt és a Hollow Knights-ot is Switch-re tervezem, habár utóbbi megvan PC-n, de a fizikai változat és a handheld mód nálam sokat dob
-
i2k
őstag
válasz
FunPro #121147 üzenetére
Ne tévesszen meg az aláírásom: az az offline, otthoni gépem.
Erről játszom, írok, és vagyok online:
CPU: Intel Core i5-4690 (4 mag, 3500 MHz, turbo: 3900 MHz, 6 MB cache, dobozos - 4. generációs i5)
RAM: Corsair 16 GB Vengeance DDR3 RAM (1600 MHz, CL10 KIT - CMZ16GX3M2A1600C10)
VGA: ASUS R9 390 DirectCU II (8 GB GDDR5)//szerk.: S ezen (is) Windows 7 (x64, Ultimate), update letiltva, víruskergető aktív.
//szerk. 2: mind az otthonin, mind az ittenin is aktívan Ableton Live-ozok, Photoshop-olok, a magam szórakoztatására. Itt persze nagyobb hangsúlyt kap a géperő és a net kihasználása és az online kliensek melletti géming.
-
morfondőr
addikt
válasz
FunPro #120992 üzenetére
Szerintem napjainkban pont nem avul olyan gyorsan a PC, mint pl. 15-20 évvel ezelőtt. Egy felső-közép VGA-val több évig el lehet lenni, míg a kétezres évek elején pár havonta akkora ugrások voltak, hogy szinte dobhattál ki mindent. Ezt véleményem szerint a konzoloknak is köszönhetjük, mivel a fix hardver miatt nem tudnak a fejlesztők sem akkora lépésekben haladni, mert ha nem bírja a konzol, akkor bukó a játék. Olyan nagy látványbeli különbséget pedig nem csinálnak PC vs. konzol fronton, mert nincs értelme.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
FunPro #120992 üzenetére
"Amit ma megveszel gépet, az holnapra elavul. Egy konznol meg 2-4 év múlva is konzol lesz!"
Ezt érdemes lenne újragondolni
Pont ugyanannyit fog érni az a konzol pár év múlva, mint amit egy ugyanolyan korú pc érne az eredeti árához képest. Csak a PC-n újabb korában nincs annyi kompromisszum, ha elég erős... persze. 30/60 fps, FHD vs 4k, megy ilyenek. Arról nem is beszélve, hogy egy pc mindenképpen sokoldalúbb, pont amennyivel drágább is. Másrészt meg ez sztem leginkább hit kérdése. Sose akartam konzolt, vélhetőleg nem is lesz, uh én így gondolkodom. Akinek az van, az meg abban találja meg a számítását...
-
válasz
FunPro #120938 üzenetére
"Fel kell verni nagy dobra, hogy nő lehet a gta-ban, néger is esélyes az Oszkárra, leszbi lesz a főszereplő, ésatöbii, ésatöbbi. Ezt mind-mind a liberális média szokta kiemelni."
Egy kérdés: a liberális média tűzte a zászlajára Ellie-t vagy a fórumozó rinyagépek emelték hír-szintre, hogy leszbi?
-
reelc
veterán
válasz
FunPro #120566 üzenetére
Az nem konkrétum, hogy ott a fejlesztő nyilvános bejegyzése linkelve arról, hogy figyelmeztette őket a Valve?
Ha érdekelne a téma, biztos fellehetne lelni több bejegyzést, kik lettek figyelmeztetve.Amúgy te tudsz hivatalos Valve híroldalt, ahol ilyesmiről van szó? Nem játék meg kliensfrissítésről, akciókról, hanem üzletpolitikáról, játék eltávolításokról stb.? Gondolom oda csak kihírezték, ha van ilyen oldal.
(#120567) cskamacska: Az eredmény szempontjából mindegy, hogy magától, vagy politikai/társadalmi nyomásra történne. Ha leveszik, leveszik.
Mondjuk nekem mindegy.
-
válasz
FunPro #120363 üzenetére
szerintem általánosságban a mai multiplatformok így készülnek - elvégre a tex felbontást lehet pécéultráról xboxlowra butítani, fordítva nem (márpedig a superior látvány nem marad el egy jó pécén a konzolokhoz képest) - hogy általánosságban hogyan alakulnak a gépigények manapság, nemtom, kevés játékot nyomok pécén, azok mondjuk nem éppen a legjobban sikerültek (wildlands leginkább, ill. forzával szenvedtem, de feladtam és nyomom gyengébb minőségben konzolon), a rágebbiek meg mára elég problémamentesek a viszonylag azért korrekt pécémen
egyébként mi a konszenzus, akár az itt fórumozók közt? egy ac origins, fc5 "szarul" optimalizált címnek számít?
(egyátalán, mi az elvárás? milyen gpun kell mennyi frémet hozni, milyen graffal valaminek, ahoz h rá lehessen sütni: ez jó port? 1060, ps4+ graf, 60fps mondjuk?) -
válasz
FunPro #120202 üzenetére
És steamen is csak ezért kérheted vissza?
Illetve ÉN ítélem meg, hogy számomra elég jó-e a kép/hang az imaxban és kérhetem vissza az árát, ha NEKEM nem elég jó?
Illetve mivan ha zsíros füllel ülök be vagy koszos napszemüvegben? (bocs, nem tudok jobb analógiát arra, amikor valaki mondjuk pentium2-vel megy neki a farcry5nek - és ez itt most megint csak PÉLDA!)
A törvény nem a véletlen vásárlás miatt tartja a refund kötelezőségét, hanem a minőségi kifogás okán.
Ez egy pécé játék esetén pont annyira szubjektív, mint a mozis példám... (ahol pedig szerintem nincs refund, a törvény arra szerintem nem vonatkozik. de nézhetjük itthon is, ahol nincs törvény, csak a gyakorlat: steamen van refund, moziban nincs - jófej-e a steam (itthon), hogy pénzvisszafizet?)
Sajnos egy digit játéknál, ahol kvázi a 3-8-10-50 óra szórakozást fizeted meg, az emlék marad a bitrokodban... problémás. (vásárlói szemszögből jó, persze! legalábbis adott esetben... hogy a játékiparnak jó-e és így nekünk is jó-e hosszú távon, azt nemtom.)
Ebayen is csak hibás termékre van refund.
(#120201) cyberkind - steamen a féleurós játék árát is visszakérheted
szóval a pénzvisszafizetés nem értékhatárhoz kötött, de nyilván lehetne találni a mozijegy árához fogható játékot, ha muszáj volna.
-
cyberkind
félisten
válasz
FunPro #120043 üzenetére
Eléggé filmes a játék és sztorija, kb az első és második film keveréke de horrorként tálalva, sőt van olyan része a játéknak ami egy filmben szerepelt, de ott se nagyon mutattak abból sokat, ott koppant az állam igencsak, az a rész szerintem a vízválasztó, ha az megvan akkor sima ügy a játék.
-
i2k
őstag
válasz
FunPro #119874 üzenetére
"Amúgy ez a Steve Roach nagyon chill zenéket csinál. Meditációhoz/alváshoz simán el tudom képzelni."
Igen, őt ezért is szeretem, és szoktam is alkalmazni a félálomba kerüléshez
Nincs meg a teljes diszkográfiája, de az eddig ismert albumai mind bejöttek nekem. -
i2k
őstag
válasz
FunPro #119871 üzenetére
"Innentől kíváncsi lennék, hogy egy burnotba melyik az a zenestílus, ami kellő adrenalin löketet ad a játék hangulatához."
A 16 és 32 csigabájtok világában egy játék mellett futtatott Foobar2000 által felzabált memóriamennyiség porszemnyi csak.
Ha engem zavar egy játék OST-je:
1 -- menüből lehúzom 0-ra, vagy 1 egységre.
2 -- elindítok egy Foobar2000-et, és belököm a kedvenceimet a playlistbe (mondjuk egy Need For Speed alá).
De, előfordult már, hogy a teljes játék alatt szólt Steve Roach...Back To Life albuma (2 CD), és simán passzolt hozzá... -
i2k
őstag
válasz
FunPro #119844 üzenetére
Úriember ízléssel nem vitatkozik, de saját véleményét közölheti... és én úriember vagyok... szóval:
A GTA-kban és a Need For Speed-ekben sem szerettem a feka zenét (azt a bizonyos trágár, erőltetett rigmusosos rap- és hip-hopot) és mellett meg még a mindenféle *-step stílust.
Ez van. A világ már csak ilyen. -
ayo
veterán
válasz
FunPro #119822 üzenetére
Bartók és Kodály óta megy a remix. a pop számomra soha volt mérvadó. De bezzeg régen, amikor a Pa Dö Dö volt itthon a király
Szerencsére most is jönnek ki jó cuccok, csak ahogy írtam olyan mint a Steam, ott is halászni kell a minőségi cuccokat, a pop dolgok meg sokszor engem se érdekelnek. Van ez így, de nem mondanám hogy nincs már jó zene
-
i2k
őstag
válasz
FunPro #119824 üzenetére
Többek között ezért is nyomatok Foobarban ázsiai zenéket is... ha szöveges zenékről van szó (a link nem önreklám céljából jön a remix YT fiókomról)
Amúgy meg inkább hallgatok manapság trance / psy és progressive zenéket, dalszöveg nélkülieket.
Pedig, a 80-as és a 90-es években imádtam a dance és pop zenét, és akkor még valódi technora is pörögtem. -
cyberkind
félisten
válasz
FunPro #119824 üzenetére
Igazad van.
És ha már ennyire megy a nosztalgia, ez zseniális.
-
djculture
félisten
válasz
FunPro #119800 üzenetére
A gépház/rendszer/névjegy oldalon a termékkulcs módosítás és más kiadásra váltásnál kiírja a termék kulcs típusát, Az aida64-ben meg a szoftver lapon a liszencekre kattintva kiírja a kulcsot is.
Egyébként December 31, 2017-ig ingyen volt a win10 csak kellett hozzá egy win8-win7 kulcs vagy ezer éves gép amin az volt. Ha a fiókhoz társította még a hardver csere után is lehetet aktiválni egy microsoftos programmal. -
i2k
őstag
válasz
FunPro #119781 üzenetére
"Hogy őszinte legyek, kedvenc női színészt még a régiek közül sem tudok nagyon mondani, nem hogy a mostaniak közül!"
Én leginkább ázsiaiakat nézek mostanság, de meg kell mondjam, hogy Jessica Chastain-től az elmúlt években csak jó filmeket láttam ... és a hölgyet is élvezet nézegetni a munkája közben (miközben alig több, mint 160 cm, és sajnos már férjnél is van, 41 évesen).
De ha nagyon erőlködöm, akkor kedvenc színésznőim, 40+ korosztályból:
- Charlize Theron
- Julianne Moore
- Salma Hayek
- Rachel Weisz
- Sean Young
- Jodie Foster
- Kate WinsletA fiatalabbak közül erősen kiemelném: Karen Gillant.
Mást nem is nagyon. -
i2k
őstag
válasz
FunPro #119777 üzenetére
Jön majd Tom Holland és megmenti Hálivúdot...
-
gyimger
őstag
válasz
FunPro #119771 üzenetére
Krinolinról ugrott be, hogy a régi SW filmekben komor, idős, katona-jellegű arcok tették ki a rosszfiúk zömét, míg a Disney paródiáiban mind ilyen nyikhaj, nyálas képű, tipikus középsulis bully-k, akik látványa rögtön ellenszenvet vált ki a Disney-filmek nézőinek nagyjából.
Legrosszabb film, amit moziban láttam: Jurassic World.
-
cyberkind
félisten
válasz
FunPro #119771 üzenetére
Imax-ben is filmfüggő de ott jobb a 3D, emlékszem a most 10 éves Avatarra akkor, hogy nézett ki, na azt azóta se nagyon sikerült megugrani.
Nekem a trailer is tetszett persze én nem erre figyeltem már akkor se.
(#119770) i2k
Idejét se tudom mióta várok egy ilyen filmre és mondom ezt 24 évesen, leírhatatlanul jó volt ezt mind látni, ha nem erről szól a film nagy része el se megyek és nem is érdekel. -
W.Wilson
aktív tag
válasz
FunPro #119631 üzenetére
1) Vezesd már le ezt a logikát, mert nem igazán értem.
2) Én a rendellenesség kategóriájába sorolom mindkettőt. Meg többek között azt is, ha valaki 6 ujjal születik. A melegség és a hatujjúság viszont nyilvánvalóan nem káros sem az alanyra, sem másokra, míg a gyerekmolesztálás egyértelműen az.
-
gyimger
őstag
válasz
FunPro #119606 üzenetére
A DC és a filmjeik értékelése is fura nekem. A Batman vs. Supermant szidták, mint a bokrot. Megnéztem moziban, tetszett. Megnéztem a rendezői/ultimate/GOTY változatot, és imádtam. Erős, félelmetes, elgondolkodtató, sötét. A kritikák durván lehúzták. Jött a Justice League, ami egy langyos, vicceskedő-marveleskedő akció-vígjáték, ami a kritikusok szerint jobb lett, szerintem meg hígabb, marvelesebb, langyibb. És ők ebbe az irányba mennek, mert a kritikusok szerint jobb. Én meg akkor fel is hagyok vele.
(#119616) Dilikutya:
Sztereotípia -
Amantius
senior tag
válasz
FunPro #119594 üzenetére
"Sőt! Én kifejezetten szurkolok, hogy a "hátrányos helyzetű" nők és kisebbségiek eljussanak arra a szintre, mint amin a "zsarnok" fehér férfi van."
Ezzel így voltam mindig is. Gyakran hangoztattam, hogy nőket a bányába, vagy irány árkot ásni! Valahogy itt mindig elakadt a dolog, sőt mérgesen néztek rám. Nem értem.(#119553) cyberkind
Ez sajnos így van. Mondjuk, ha leszúrja egy késsel, akkor meg meglincselik a helyi böllért? Nem valószínű a videojáték viszont nem a szomszédban lakik (mondjuk, ha az nem lesz, akkor jönni fog a böllér is, csak idő kérdése). Évezredes dolog mást okolni a saját hülyeségünkért. Én pl. nap, mint nap felrovok bizonyos dolgokat a Mennyi Atyának.
-
i2k
őstag
válasz
FunPro #119499 üzenetére
Én a UPC-re és annak igencsak szűk keresztmetszetű felmérése gyanakszom.
Az a helyzet, hogy ilyen témában a "reprezentatív felmérés" pont hogy nem reprezentatív.
Hiába böknek rá 5000 háztartásra -- tegyük fel, hogy lelkiismeretesek, és nagy arányaiban egyenlően pikkelve a 19 megyéből --, ha azok között vannak hangsúlyosabban fejlesztett területek (is)... BP és néhány megyeszékhely... -
Csapoati
nagyúr
válasz
FunPro #119335 üzenetére
Azt én nem tudom, de ha régi géped van és most szeretnél szép grafikával játszani mondjuk egy AC: Originst, akkor szerintem a minimum egy RX570/580 vagy 1060 3G/6G, még FHD-hez is. Ezek a kártyák legalsó hangon is 100 ezerbe fájnak. Ha megunod a játékot két hónap múlva, mit csinálsz? Van egy feleslegesen gyors VGA-d, amiben csak áll a pénz. Logikus lenne eladni, kérdés hogy mennyiért. Most épp egy olyan időszak van, hogy ha mondjuk 1 éve vetted a kártyád, jócskán többért tudod eladni mint az akkori ára. De mi a garancia, hogy ha most veszel egy VGA-t, akkor azt 3 hónap múlva nem jókora bukóval tudod eladni? Na ennél a lízingelős témánál nincs ilyen, előre tudod hogy mennyi az annyi, aztán vagy megéri neked vagy nem.
Egyébként nem egy VGA hirdetésnél láttam már azt, hogy az illető ráunt a játékokra, nincs kihasználva a cucc stb. Én is gondolkozom rajta, hogy eladom a jelenlegi kártyát és veszek egy 960-at.djculture: Aha, na ez így már más. De jogos is, a lízingelés valóban ez (és ennek nem sok értelme van, tényleg gyakorlatilag egy áruhitel), amiről én írtam, az kölcsönzés. Viszont azt akkor ezek szerint megcsinálhatjuk mi is. Ki száll be?
-
cyberkind
félisten
válasz
FunPro #119145 üzenetére
Ne is mondd, egyszer megnéztem az Alien 2-t így, fura is volt a film, meg szarul is voltam, azóta se értem mi értelme van a motion plus-nak a tv-ben, csak elszar mindent.
#119146) Csapoati
Ilyet még nem néztem, de ha hasonlóan szar lenne mint a filmnél, akkor itt még lehet hánynék is, elvégre itt gyorsan mozog a kép állandóan.#119148) djculture
Szintén wishlistre. -
cskamacska
addikt
válasz
FunPro #118866 üzenetére
Billing address(számlázási cím) lehet magyar is, de a shipping address(kiszállítási cím) ámerikainak kell lennie.
Így egyébként teljesen legál, megadod egy továbbpostázó cég címét, és mindenki boldog.
KubanitoS: Akkor aminek tényleg külön off-offtopik kell, az a "ki mit nem szeret éppen". Tomsolonak már megvan, Dilikutya nem szereti a multit benne, Lackó GoG-on szeretné és egyébként sem futna nála, Cryteknek csak ingyébundliban kell, de ott se mert szar, neked meg nem jönnek be akkor a kalandjátékok. Lehet nagyobb forgalma lenne mint ennek a topiknak.
más
Mass Effect: Andromeda - Pre-load - [Online Game Code] $9.99
Nincs benne komoly történet meg walloftext, de van benne lövöldözés és dugás.
Albert kex a kexek kexe, homoszeksz a szekszek szeksze. -
cskamacska
addikt
válasz
FunPro #118861 üzenetére
de akkor it is legyen neve a gyereknek
Amazon.com - Titanfall 2 [Online Game Code] $4 99 kb 1260 forint
Originen 30€ az alapára, most épp 15€ zakcióban, na abból nem holnap lesz 5USD
KubanitoS: Rettentő gyenge...
A Wasteland 2, a Xenonauts, vagy a Tides of Numenera?
Most komolyan, 2Ktronic Actisoft brigádlassan a -75%-ot is -30%-ra cseréli szigorúan változatlan alapárak mellett, neked meg büdös egy ütős indie bundli, mert némelyik már volt bundliban 1-2 éve?
15 dolláros rész tán lehetne olcsóbb, de oda bele van árazva már a 2 dollár Humbli kredit. -
i2k
őstag
válasz
FunPro #118771 üzenetére
A "Lords of the Fallen Game of the Year Edition" annyira olcsó (80% OFF - 5,99 euro = ~1870 Ft), hogy szerintem (!) nem érdemes agyalni a DLC-k tartalmán.
De: ha valamiért korábban csak az alapjátékot vetted/kaptad/nyerted:
- Lords of the Fallen - Monk Decipher
"Embark on a quest to decipher ancient runes in the Keystone Monastery and earn the right to wield The Compass."
Ajánlott- Lords of the Fallen - Ancient Labyrinth
Discover a new campaign in the long-forgotten library, locked away between the human and demonic realms millennia ago
Ajánlott- Lords of the Fallen - Demonic Weapon Pack
"A set of three powerful, demonic weapons: The sword IHIR (“the one who”) for attack and defense. Twin daggers MARGYR (“friends”) that excel in all-out attack. The hammer THEHK (“thief”) able to steal magical energy."
Felejthető- Lords of the Fallen - The Foundation Boost
"2 special resource cards which can be redeemed for a small boost to help Harkyn get started"
Felejthető- Lords of the Fallen - The Arcane Boost
"2 special resource cards which can be redeemed for a small boost to help Harkyn get started"
Felejthető- Lords of the Fallen - Lion Heart Pack
"Courage Armor and The Lion’s Head shield offer unparalleled protection. The menacing hammer known as The Scream is perfect for taking the fight to the enemy."
Felejthető//S hogy lásd, mennyire nem beszélek mellé -- nekem is így van meg a tartalom:
-
ayo
veterán
válasz
FunPro #118725 üzenetére
Ha nem tudják cserélni a kártyát, akkor szerintem csak annyi változik nálam, hogy idén nem veszek friss AAA címet, hanem majd konzolon beszerzem. Paladins meg a többi kisebb játék szerencsére nem egy gépigényes cucc.
Szerintem pár év és jobb lesz az optimalizálás is, meg talán az árak is. 10xx széria is kemény ugrás volt a VR miatt, előtte alig volt lehetőség rendes upgrade-re, ebben tudok csak bízni. Most 2x8 ram meg egy kártya annyiba kerül, mint pár éve az egész gépem
Nem temetem az ipart, szeretek PC-n játszani, de feleslegesen nem szeretek pénzt égetni.(#118726) Crytek: talán jobb is, nem a legjobb kedvemben vagyok
(#118730) FollowTheORI: ja, hasonlóan látom.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
FunPro #118725 üzenetére
Ez szerintem nem kizáró ok... nekem is van többszáz ("lassan 2 ezer"
) játékom PC-re... AAA címek nem kevés, mégis vettem most két konzolt ősszel (ráadásul egy felső közép VGA "régi" árából le is tudtam sok játékkal együtt).
Jól megvannak együtt... elöször kitolom az exkluzívokat... van pár lenyűgöző játék PS-en pl.
A mostani PC játékaimra teljesen alkalmas a mostani PC-m futtani, sőt steam linkkel pl tévén is tudom tolni konzolokhoz hasonlóan.
Ha meg most azonnal bedöglene valami, nem vennék azonnal semmit helyette.Azt meg majd eldöntöm hamarosan hogy az új játékokat mire veszem majd... igazából ráérek bőven mert van mivel játszani és kimondott PC-re nem is jön most semmi igazán izgalmas...
Nyárra lehet már majd látni szerintem hova tart a PC hardver piac, mennyire költséges fejleszteni, és lehet dönteni hogy érdemes folytatni és oda venni a multiplatform címeket, vagy inkább 100% átállni egyik konzolra. -
ayo
veterán
válasz
FunPro #118721 üzenetére
100K fölött nekem igazából mindegy, soha se adtam ki annyit egy kártyáért és most se fogok
Mai szomorú történetem: most megy épp gariba az 1050 Ti kártyám. Vagy csere lesz vagy pénzvisszafizetés, de azt mondták hogy az árak miatt ált. utóbbi szokott lenni, mert annyit emelkedett és nem is elérhető szinte semmi a kategóriában. Én igazából már annak örülök, ha kapok bármit is, mert ezzel így nem tudok mit kezdeni, napokban több órám elment vele, de minden bekapcsolásnál elszállt
Ha nem cserélik, akkor nem fogok venni kártyát. Egyszerűen értelmetlen. 76K az én verzióm és még ez is necces Nioh-nál. Pont súrolja a GPU tudását, ami azért nekem para egy ilyen drága kártyánál. Jobbat vehetek...130K+...és akkor talán jobb lesz egy picivel vagy pár hónapos ps4 slim 60-70K megveszem aprón 5-8K-ért a kedvenc játékaimat, Nioh pl. 4K
és akkor talán elérem a 100K határt.
Persze a legjobb lenne a kártyacsere, aztán még elvagyok egy ideig ezzel, de ilyen rosszul megírt játékok és VGA / RAM árak mellett nem lehet ezt tartani. 2x8 DDR4 is egy PS4... vicc
-
tomsolo
addikt
válasz
FunPro #118631 üzenetére
> kicsit gáz hogy homoerotikus regényekről van szó
Van itt a phn sok switcher.
BW kiváncsi leszek mikorlesz a humblin Battle Pope sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest