Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arty

    veterán

    válasz FunPro #120202 üzenetére

    És steamen is csak ezért kérheted vissza?
    Illetve ÉN ítélem meg, hogy számomra elég jó-e a kép/hang az imaxban és kérhetem vissza az árát, ha NEKEM nem elég jó? ;)
    Illetve mivan ha zsíros füllel ülök be vagy koszos napszemüvegben? (bocs, nem tudok jobb analógiát arra, amikor valaki mondjuk pentium2-vel megy neki a farcry5nek - és ez itt most megint csak PÉLDA! ;) )

    A törvény nem a véletlen vásárlás miatt tartja a refund kötelezőségét, hanem a minőségi kifogás okán.
    Ez egy pécé játék esetén pont annyira szubjektív, mint a mozis példám... (ahol pedig szerintem nincs refund, a törvény arra szerintem nem vonatkozik. de nézhetjük itthon is, ahol nincs törvény, csak a gyakorlat: steamen van refund, moziban nincs - jófej-e a steam (itthon), hogy pénzvisszafizet? ;) )

    Sajnos egy digit játéknál, ahol kvázi a 3-8-10-50 óra szórakozást fizeted meg, az emlék marad a bitrokodban... problémás. (vásárlói szemszögből jó, persze! legalábbis adott esetben... hogy a játékiparnak jó-e és így nekünk is jó-e hosszú távon, azt nemtom.)

    Ebayen is csak hibás termékre van refund.

    (#120201) cyberkind - steamen a féleurós játék árát is visszakérheted ;) szóval a pénzvisszafizetés nem értékhatárhoz kötött, de nyilván lehetne találni a mozijegy árához fogható játékot, ha muszáj volna.

    "ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák