Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
Ez mukodhet itthonrol? Eleg jo ar erte.
-
maddionmax
senior tag
Van Helsing-re kár hogy nincs kupon

-
Hunbeast87
senior tag
Dirt Showdown G2A-n most csak 3,99 euró...ha érdekelne valakit

Itt: Dirt Showdown -
Arkennys
addikt
mi a frász...van helsing steam napi complete packra váltott, árilag is. Azaz össz DLC. De azok persze magukban nincsenek leárazva. Gondolom nem jár plusz gift ha az alapjáték már megvan...
-
warcat
veterán
State of Decayről mit gondoltok, megkapja karácsonykor a -50%ot? Early access után most jelent meg november elején.Bundli gondolom nem esélyes.
-
Mardel
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Ennek a Big Brother Bundlenak November 18-án lett vége.
-
törölt tag
GOG's Fall Insomnia Sale - Analysis
131 055 játékot adtak el .
-
dejaris
addikt
A gmg-en a vouchert hany vasarlasnal lehet felhasznalni? Mert sorban a 3. vasaromnal sehogysem akar zoldre valtani a gomb.
-
Heavyrain
őstag
Humble Store érdekességek:
-The Bridge $2.99 (Eddigi legolcsóbb ár érte)
-Audiosurf $ 0.99 -
szami777
addikt
Lemaradtam valamiről?
Valaki gta 5 (pc) preordert árul 11 ezerért hardveraprón
-
-
warcat
veterán
válasz
trisztan94
üzenetére
Mert ez nem csak egy most kitalált random játék neve : [link]
-
Mardel
őstag
válasz
trisztan94
üzenetére
"vallottam"
Es mit szolt hozza az APEH?
-
trisztan94
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
"I Have No Mouth, and I Must Scream"
Ez az egyik legjobb játéknév amit valaha vallottam

-
cskamacska
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
És kérjen külön bocsánatot tőled, hogy neki ez a véleménye. Meg külön a Techlandtól, hogy merte szidni a Drágaszágot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
más:
Big Brother Bundle utolsó napja
többek között I Have No Mouth, and I Must Scream Steam kulcs 1 dollártól
Hacker Evolution Duality Steam kulcs 2,9 dollártóltotally unrelated.rovat

-
piko88
tag
Valaki tudna szerezni Grid 2-höz dlc-ket?
-
Vertigo18
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
166 órám van jelenleg benne, találkoztam 1-2 buggal, de azért korántsem olyan vészes a helyzet, ahogy leírták előttem...
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy csak singlet tolok, co-op mód nem játszott, így arról nem tudtam nyilatkozni.
-
csaba951
veterán
válasz
Vertigo18
üzenetére
Dead Island Franchise Pack (NA)
Ezekből az országokból NEM aktiválható: AL AD AT BE BA BG HR CY CZ DK EE FI FR GE DE GR HU IS IE IT LV LI LT LU MK MT MC CS NL NO PL PT RO SM CS SK SI ES SE CH TR GB VA AX FO GI GG IM JE SJ.
Tehát ha az EU-ban élsz, akkor semmi esetre se vedd meg ezt a játékot Amazon USA-ról (vagy éppen GamersGate USA-ról), mert nem fogod tudni aktiválni!
USA-ban élő fórumtársaknak viszont ez egy remek alkalom a vásárlásra!

Dead Island Franchise Pack (RU+CIS)
yuplay.ru-n kapható változattal hasonló a helyzet, teljes régiózárat kapott a játék. Ez a változat kizárólag ezekből az országokból aktiválható és játszható: RU AM AZ BY GE KZ KG MD TJ TM UZ UA. -
-
djculture
félisten
válasz
Vertigo18
üzenetére
Élvezetes játék lenne ha nem lenne 3millió hiba benne ami folyamatos szivásra és mérgelődésre ad okot

Arról én nem tehetek ha te fakírnak készülsz és szereted az ilyesmit

Steam-en pár fórumtársunk is jókat ír róla:Köszönöm szépen a fejlesztőknek a remek munkát. Igazán nehéz lehetett megoldani hogy 4-5 óra játékidőt csak ugy elfelejtsen a program . A legutóbbi játékmenetet miután befejeztem , ma folytatni szerettem volna , csak éppen nem tudtam.
A helyi és a felhpben tárolt adatok is elvesztek. Great job -
djculture
félisten
Nem kár értük mondjuk, mert nagyobb pénzt nem szabad kiadni értük, legjobb esetben az egész 1000forintot megér... Mai napig hemzseg még a régi rész is a hibáktól... Egykét hibát még elviselnék. de mikor a haver becsatlakozott rászületett a zombi fejére és nem tudott onnan lekecmeregni, jó indítsuk ujra. Megint lenyomjuk az elejét eltünt a haver a legnagyobb hirig közepén helyette berakott valami totál ismeretlent aki csak szaladt össze vissza. Persze infó rola semmi hogy ez most hogy, haver mondja skypon ő ugyanott van én tüntem el.. A jó édes (nyomdafestéket nem tűrő dolog) annak aki ezt megalkotta.
-
Vertigo18
addikt
Ez vajon 'vótmá?
-
reelc
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Közben felleltem a témáról cikkeket, nekem új volt a dolog.
De, kiadhatták legálisan.
A GOG egy témával foglalkozó fórumjában találtam pár érdekes linket, amik megváltoztak, és nem tudom ide belinkelni.
A fórumtéma: Az utolsó hozzászólás a lényeg
A lényeg: az utolsó NOLF-fal kapcsolatos jog 2012. májusában járt le. Persze a GS ezelőtt szerződött az illetékesekkel, akik utána elveszítették a jogot. -
válasz
Vertigo18
üzenetére
No igen... bár itt a fejlesztő Monolith is kéne, mert azért a motort kicsit updatelni kellene (felbontás, 64bit, windows 8 stb) hogy tuti jól menjenek.
Utána lehetne árulni.Bár nekem sikerült a virágboltikat futtatni, de azért mégis hivatalosna is jó lenne.
Ez egy nagy kár, hogy nem tudják újra kiadni.
-
Wolverine
félisten
válasz
djculture
üzenetére
Az egy dolog, hogy a GOG szeretné terjeszteni a játékot... az egy másik, hogy meg tudnak-e egyezni a jogtulajdonossal. (lásd a No One Lives Forever: nem tudják, kinél vannak a jogai és kivel kéne tárgyalni a megjelentetéséről - se a régi kiadónál nincsenek, se a régi fejlesztőknél)
-
djculture
félisten
válasz
Wolverine
üzenetére
Nekem az ezer éves lemezek is olvashatók...Jó mondjuk ha gyerekek esznek rajta csokit meg a kutyák nyaldossák és rágcsálják mint havernál az nem szokott jót tenni neki...
Az elektronikus is addig tart amig létezik a bolt, ami nem egy életbiztosítás szintén. Gog-ról vásároltat is csak kikell irni egy lemezre vagy vinyóra kirakni de azok még hamarabb tönkremennek mint a lemez.
Sokkal nagyobb veszély amúgy a folyamatos oprendszerváltozás, nekem is ha játszani akarok vagy előhuzok egy régi gépet vagy virtuális géppel kell baromkodnom néha. Rengeteg régi játék gog-on sincs fennt meg sehol... -
cikasz
őstag
válasz
maddionmax
üzenetére
Milyen kuponnal?szerk: megtaláltam

-
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska
üzenetére
Ez az Invasion 1944 single/multi mod? Bár nem győzött meg, vannak benne elég csúnya részek, de valahogy hangulatos.
-
Semmi...
-
ayo
veterán
kicsit off de nagyon megleopdtam:
ritka hogy valami vasarlassal kapcsolatos cikket raknak ki az indexre, foleg a fooldara de kint a Huge Seal!
lassan tenyleg popularis lesz meg itthon is az indie

-
maddionmax
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Nekem van sajnos két lopott hitelkártyás (ráfutottam) Arma-m aktiválva (2 Complete és 3), 2 hónapja ígérik letiltják, de egyelőre semmi. Szerintem veszek egy 2 Complete-et,de a fejemet fogom a falba verni, ha megvettem és rajtam marad kód formájában.
-
duvi
nagyúr
Cdgalaxisban jóárasított Might and Magic Heroes 6 Gold Edition 2 990 Ft-ért.
-
cskamacska
addikt
válasz
maddionmax
üzenetére
Nem hiszem hogy lesz -75%-nál nagyobb akció Steamen, ha egyáltalán lesz -75%, így annyira nem rossz.
Anniversary X változat fölösleges, ha nem kell a gyűjtői anyag, meg az Operation Flashpoint, első ARMA-t nagyjából teljesen váltja a második, és annak 6 eurós komplett ára egész kecsegtető.ARMA 3 még erősen készülőben van(értsd ez már a fizetett béta változat
single player pl még csak most kezd érkezgetni), mire pedig mind maga a játék játszhatóbb lesz, mind a mod felhozatal javul, addigra biztos olcsóbb lesz.. a boltban, mert a CD Projektes dobozos ARMA 3 5000 forint körüli ára messze olcsóbb, mint bárhol a neten. 
Teszem hozzá, ugye ARMA II féléből nincs túl sok a piacon, így ha valaki szabadfogású valósághűbb Battlefieldre vágyik kicsik gagyi tálalásban, de röhejesen bőséges küldetés és mod kínálattal, akkor tök egyértelmű választás egy ARMA II Complete beszerzése.

-
válasz
trisztan94
üzenetére
Ha Steamesben nincs magyar nyelv (még az Originesben sincs), és csak az első 2 rész van. Karácsonykor várható, hogy le lesznek árazva.
-
djculture
félisten
GameFly Digital :

-
Mardel
őstag
válasz
maddionmax
üzenetére
Igen, én is megnéztem.
Csak nemtudom megéri-e, meg vadászni kell, hogy akkro most melyik DLC-t tartalmazza aseason pass, melyiket nem.
Hogy lenne olcsóbb, ha akciósan a gOTY, vagy most ez, stb.
Ránéztem a DLC listára, és inkább bezártam a steames oldalát.
-
dejaris
addikt
Bundlestarson hogy lehet elerni, hogy ne gugel wallet, vagy paypal legyen a lehetosegek kozott, hanem a jobb also sarokban szereplo debit cardok?
-
trisztan94
őstag
válasz
trisztan94
üzenetére
vagy esetleg Mass Effect, abból is az összes rész (de legalábbis az első 2)
Olyan játékok amikkel sosem játszottam, és most elkezdeném

-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Steam-es Assassin's Creed 1-2-BR-REV-3-mat nem tud valaki occsóba?
Lehet számítani black friday vagy karácsonyi árzuhanásra? (CDgalaxis nem játszik most sajna, nincs magyar lakcímem egy darabig) -
Heavyrain
őstag
Min 1$:
-EPOCH
-rymdkapsel
-SpellTower
-SwordigoBTA:
-Ridiculous Fishing
-Kingdom RushNapi Humble Store akciók:
-Super Meat Boy $2.49
-Towerfall $ 9.99
-Hotline Miami $2.49
-Sanctum 2 $4.99
-Hammerwatch $4.80
-Awesomenauts $3.49 -
warcat
veterán
Még mindig van egy adag The Mighty Quest for Epic Loot Closed Beta Key én már kértem még vasárnap.
Neweggen is 4.99USD a Steamplayes COD4 kód,nem tudom tudunk-e már ott vásárolni.
A fentebbi BL2 gmg-s akcióban érdekes a Psycho pakk, ami voucherrel 2 euró,eddigi legolcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

penteken jon az elmenybeszamolom.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)