Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
maddionmax
üzenetére
Ezt nem értem. Mármint értem amit írsz, csak furcsa.
Régen ügye elvileg ilyenkor 3,35 $ pihent a számládon. Ha hozzáfizettél még 2-t, akkor lett 5,35 $ stb.
Gondolnám én, hogy ha hozzáfizetsz annyit, amennyin áll, akkor megkapod.De hogy jön ki a 21$?Nem lehet, hogy túl korán, mielőtt leesett volna nyomtál rá?
Mindenki másnak jó, nem?
Nekem odaadta 3,5-ért.
-
maddionmax
senior tag
$3.35 fizettem eddig, de $21 akar összesen a BTA-ért
a picsaa hölgy...vagy vegyek egész packot újra, de ők nem hibáztak és rendben van, hogy az én BTA-m 5× annyiba kerül,mint másoknak.Nem csodát vártam, de ennyire nyegle ügyfélszolgálattal még én sem találkoztam.
Az egyetlen "kedves" megszólalása ez volt: Please email me and let me know when you have added more funds so that I can take care of this for you
-
Mate
nagyúr
válasz
maddionmax
üzenetére
Mennyit fizettél?
Amúgy annyiból szerintem nincs igazad, hogy össze-vissza ugrált az összeg.
Ami azt jelentette, hogy vagy olcsón meg tudod venni, vagy bukod mert épp ugrik egyet. Ez benne volt a pakliban. Mind kockáztattunk akkor, amikor ennyire kiszámíthatatlan összegnél kicentizve vettük meg.
Mondjuk az nem értem, hogy régen összeadott a felajánlás. Vagyis akár 2-3 részletben is be lehetett fizetni az összeget.
Ezt most miért törölték el?
-
dejaris
addikt
válasz
maddionmax
üzenetére
Meglepo, alltalaban a nyugati ugyfelszolgalatok meg akkor is haptagban allanak ha nincs igazam.
-
maddionmax
senior tag
Megjött a válasz a Humble-től, mégpedig - figyeljen mindenki,aki eddig nem tudta - ha vásárláskor a BTA elszállt, azt rögzítik. Ilyenkor a megoldás: szépen lépj be újra és vásárolj még egyet

Igazi vérbő kapitalista jó tanács nyugati testvérektől

Nem segítenek, nem korrigálják azzal, hogy "jól van hülye gyerek, beállítom a jelenlegi BTA szintet és fizess be hozzá", hogy ne szívják,mint a torkos borz. Nem! Vegyél újat!

Nevezzetek szarrágónak, de szerintem ez a válasz a pofátlanság netovábbja, így azt hiszem megérett a PayPal open dispute.
-
Crytek
nagyúr
Azóta se tudja senki a választ arra,hogy az ubishopban előrendelt game (ami ugye uplayes) nem kéne megjelennie az uplay fiókomban?
Írtam a supportnak ez ügyben ,hogy mi van de nem igen akarnak válaszolni
(Bár mondjuk, ha olyan debilt fogok ki mint múltkor inkább ne is válaszoljon.)Ugyanitt FEAR 2 keresi gazdáját!
-
Mr.Csizmás
titán
GMG -25%
TAREM-AC4BF-PROMO
This Reward Voucher will work on the PC digital version of Assassin’s Creed IV: Black Flag, including the Season Pass!
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mindkettő ott van.
Én aktiváltam is őket... -
válasz
NyMRooD
üzenetére
Azok azért nem mennek mert nem uplay-es játékok.
Csak ezeket lehet aktiválni: http://en.wikipedia.org/wiki/Uplay
-
Dilikutya
félisten
Prince of Persia:
POP-7TB6-6LA3-HY7L-HNFP -
válasz
maddionmax
üzenetére
Írtam privit.
-
phenomHUN
senior tag
Go2Arena.com oldalon valaki használja a 'Guild Arena'-t? Erről bővebben tudna esetleg írni, vagy tudna ajánlani egy megbízhatóbb társaságot (ha egyáltalán ez szükséges).
Előre is köszi!

-
maddionmax
senior tag
Még mindig senkinek nincs Batman AC GOTY eladó?

-
bdavid94
tag
itt van egy Batman: Arkham City GOTY aki elvitte jelezze
(S)https://www.humblebundle.com/downloads?key=Sz7Wx8P5NMvR6ppa(/S) -
Csapoati
nagyúr
válasz
stickermajom
üzenetére
Nem tudom mi van, nekem múltkor a gamersgate vont le 4 forintot 3,74 font helyett.
Ez a Betmen viszont egész jó. Ugyan csak bónusznak vettem a bundliban, de a kártyák miatt belenéztem. Fincsi kis csihi-puhi.
-
Crytek
nagyúr
Most akkor ezek az ingyen uplay cuccok kamuk vagy lejárt már?Csak mert invalidot irj a kodokra.
-
kervantas
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Láttam már hirdetést ''egyszer használt" steam acc-ról is

-
genndy
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem lesz hosszú életű sem a hirdetés, sem a hirdető.
-
szami777
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
hamár hardverapró
Origin bundlet se láttam ilyen magas áron... -
Arkennys
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Ahogy észrevettem, nekem is volt már ilyen, de később levonták a maradékot is.
Szóval még ne örülj. 
-
ForRedGlory
félisten
-
gszp
tag
Ó, köszi mindenkinek, a nagy rohanásban az eszembe sem jutott, hogy magamnak küldjem el. Ellenben nem jön az égvilágon semmi. Remélem bundliék ügyködnek valamit. Nem akarom még egyszer megvenni az 1$ pakkot...
-
bladegery
senior tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Bundleception

-
stickermajom
addikt
Hm, az 1 dolláros humbli pack-ért sikerült 1 Ft-ot levonnia a PayPalnek
1 dollárról megjött a számla, 1 Ft-ról az SMS és netbankban is 1 Ft zárolás van csak 
Ha ezt tudom a többire is beruházok

-
törölt tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Sikerült aktíválnom őket .
Köszönöm .
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax
üzenetére
Ja megnéztem a vétel pillanatában érvényes bta számit, nekem is 4,03 a bta ráfizetéskor ugyhogy lehet holnap csak megveszem a másik batman genyót is, most nullán van a kártyám

-
válasz
maddionmax
üzenetére
És mi van, ha csak annyit fizetsz ami az oldalon kell?

Szerintem elfogadja... nekem valami 4.25 volt, az oldalon meg 4.33 már... 4.5-re egészítettem ki és megjött.
Nekem úgy tűnik az csak egy vásárláskori rosszul rögzített érték.De ha kell 3-4 dollárért oda adom az enyém. Ez legalább biztos.

-
tupacamaru
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
OK, elküldtem neki a két linket, akkor majd Ő beaktiválja magának, ha tudja.

-
maddionmax
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Volt már másik böngésző, másik gép, tabletm, telefon....mindenütt fix $21 a BTA-m ha ráfizetni akarok. A főoldalon persze ötöde.
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ha tudod a címét igen... de utána azzal létrejön neki egy humbli acc azzal a címmel. Szóval jobb a link és csinálja ő ahogy és ahova akarja.

Ha jól látom utána már nem lehet változtatni/továbbküldeni.
-
válasz
maddionmax
üzenetére
Másik böngésző, logout-login, cookie törlés?
-
tupacamaru
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
De ha az ő emil címét írom be akkor neki REDEEM-eli nem?

-
maddionmax
senior tag
Még mindig Batman: Arkham City GOTY keresek megvételre...nincs senkinek?
f_you: Minden lehet, de az erősen pofátlan lenne.
-
f_you
tag
válasz
maddionmax
üzenetére
Hmm és az nem lehet, hogy ha egyszer megvetted, akkor a megvételkor lévő BTA összeget kell megdönteni később is ha kellenek a bónuszok? Ha hülyeséget beszélek bocsi, rég vettem humble bundle-t.
-
törölt tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Túlléptem .
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem!!! A linket kell elküldeni/odaadni a másik félnek... Redeemelni annak kell akinek küldöd, ezen az oldalon!!!
Csak hogy tisztázzuk a Redeem = Aktiválás mostmár.
-
törölt tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Mondom , hogy az egyik német GOG fórumtag " kötözködik " rajta .
-
zone
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ezt a linket kell elküldened, de fentebb linkelték is az ajándékozás menetét.
-
f_you
tag
válasz
maddionmax
üzenetére
Mivel a BTA az átlagtól függ, és még eléggé az elején járt (nem volt bent sok pénz), simán el tudom képzelni, hogy pont akkor jött egy nagy összeg (pl Bruce Wayne a 2,1k-val) amikor vetted és felnyomta az összeget olyan magasra

-
törölt tag
Most akkor legális a két ingyenes Uplay játék vagy sem ?
-
djculture
félisten
válasz
tupacamaru
üzenetére
Így van, redeem és elvileg egy linket kap az illető az email cimére amire rákattintva lejátszódik a steam fiókkal való összekötés megjelenik ajáték.
-
szami777
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
sztem ezt a linket kell elküldjed és majd ő redeemeli
legalábbis én a linket elküldtem -
djculture
félisten
válasz
tupacamaru
üzenetére
emailra lehet küldeni, ha rákattintasz a linkre bekell irni nevet emailt
-
törölt tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ezt nem tudom .
-
Cheesus
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Én a GetGames-es F.E.A.R Complete packot vettem meg pár hete, és abban minden benne volt. A DLC-is.
-
törölt tag
A GOG fórumon azon " kötözködik " az egyik illető , hogy legális -e az Uplayes Silent Hunter V , és PoP link .
-
válasz
cskamacska
üzenetére
Ne mond már... nyáron vettem és volt csomagba.
Asszem a Game.co.uk-n. Volt már együtt.Jó megnéztem... tényleg külön volt, de 1 font... az semmi.

-
törölt tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Köszönöm .
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska
üzenetére
Reborn az sose lesz benne, nem szokták adni sose semmibe..
-
-
-
törölt tag
Már megvan mindkét Batman játék és a Scribblenauts Unlimited . Csak a három F.E.A.R. játék hiányzik .
-
djculture
félisten
steam se kicsit van megbolondulva, haver megvett valamit kuponnal pont ahogy fizetett a steam dobált a hibákat kupon is megmaradt játék is meglett, lóvé az mondjuk levonódott..
-
gszp
tag
De balfék vagyok! Véletlenül Asylumnál a giftre nyomtam, azt sehogy sem tudom magamnak elküldeni? Írtam humbliéknak, hátha tudnak vele kezdeni valamit. Gondolom azt látják, hogy nem küldtem el senkinek...

-
Rendo84
senior tag
A csúszkát mire érdemes húzni?

-
maddionmax
senior tag
Akinek nem kell a Batman: Arkham City GOTY, írjon rám. Nekem ez elúszott

-
zone
őstag
Remélem bedobják második hetes bónusznak a F.E.A.R első részét.
-
Woodslave
félisten
batman aa-t adok fear 1-ért legyen már meg a sorozat

-
Zolás
addikt
Megvettem az új bundlit, de nem kaptam emailt húsz perce a linkkel. Meddig várjak?
-
Rendo84
senior tag
Regeltem a Humble oldalra. Valaki letudná írni gyorsan mi a menete a vásárlásnak?

Illetve hogyan tudom megvásárolni az akciós tételt?
-
-
Arkennys
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
hja, bár mint állítólag megtudtam közben, elszúrtam...egynél rámentem h aktiválja be, amint hallom ekkor mindet benyomja, ami megvolt az meg elveszik. Bár még fél óra és restart után se kaptam semmit, szóval szuper. Régi kulcsos móka legalább működött.
-
Csapoati
nagyúr
A War in the North-szal nem értek egyet, coopban elég jó móka, a sztori is ül, a helyszínek meg tök jól lettek összeválogatva. Inkább technikai gondok vannak. Bár a grafika szép, nekem egyszer már elszállt teljesen a mentésem, meg random kidobál néha. 1 dollárért viszont tényleg bónusz.

-
Így müxik a Humbli ajándékozás.
Szerintem korrekt lett.
-
DJGABI
addikt
hehe ott az ajándékdoboz, most akkor mi van, mégis lehet kupeckedni a felesleges kódokkal? mi lesz így a játékiparral, OMG?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Bár mondjuk, ha olyan debilt fogok ki mint múltkor inkább ne is válaszoljon.)

1 dollárról megjött a számla, 1 Ft-ról az SMS és netbankban is 1 Ft zárolás van csak 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)