Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
djculture
üzenetére
Egyébként lehet venni ha valakinek van felesleges 100-300ezre
Én is egy ilyet vettem igaz volt vele egyik kar beragadt néha igy helyre kellett hoznom. De ezek nem egy kategóriák mint egy fos program...

Hogy on is legyek gamersgate leárazta a drivereket.. Driver San Francisco 2,49 euro..
-
WayneGace
őstag
Legtöbbeteknek, akik rendszeresen írogatnak ide, szerintem tök fölösleges ez a sok bundle. Hisz annyi játékotok van már, hogy akár 10 évig elég játszani vele. Főleg, ha valaki rákattan egynek a multijára és azzal játszik évekig.
-
Crytek
nagyúr
Ahogy nézem ezeket a bundlekat azt látom továbbra is tart a legalja fesztivál

-
-
Youri
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
CDgalaxisban is drágább
mint általában
-
Soybex
őstag
Mibe fáj most egy Dead Space 2 collector's edition PC-s ?
-
Vertigo18
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
És neki is volt egy anno... Így megy ez itt...

-
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Egyik se valósítható meg.

Nincs olyan aki megtudná nekem venni, termesztésen rögtön utalom a pénzt.
Elég régóta keresem már a Noire-t.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Gyorsan tanulsz!

-
chatran
őstag
A Rage The Scorchers DLC-t érdemes megvenni most akcióban Steam-en?
Amúgy mikor oldották fel a régiókorlátot a Rage-re? -
maddionmax
senior tag
Borderlands 2 GOTY szomorúan látom nem lesz Amazon akcióban

-
-
Shodan
őstag
Valakit esetleg érdekel 4usd-ért a max payne? LA Noire kéne, de max payne már megvan.
-
Mardel
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Tippre: trading cardok eladasaval szerzett penzbol venne es olcsobban mint ahogy steam nekunk adja.
-
-
BigBlue69
őstag
válasz
maddionmax
üzenetére
Csak sajnos a fejlesztő nem fogadja el a Steam Walletről a lovét.
-
Mardel
őstag
válasz
maddionmax
üzenetére
Mivel steamen most -80% Arma III-at es Czech DLC-t kiveve igy (megbizhato) ruszki sefterektol steamgiftkent lehet venni par TF2 kulcs fejeben.
-
joe-ker
senior tag
Innen vásárolt már valaki?
-
reelc
veterán
A Humble Store-on a Magicka Collection $8.75, 22 itemmel, ami gondolom DLC lenne. Szerintetek érdemes beruházni rá, vagy várható az alapjáték bundle-ban (mert mondjuk régen volt). A Steam-en az alapjáték többe kerül, mint most ez a kollekció. Egyedül játszanék, nem tudom a DLC-k mennyire vannak a multira kihegyezve.
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
csaba951
üzenetére
szerintem SR IV ennél nagyobb leértékelést jó darabig úgysem fog kapni. olcsóbb majd csak akkor lesz, ha nekiállnak az alapárát csökkenteni, de az szerintem várhatóan lassabban fog menni. még előtte egyre gyakrabban leárazzák ugyanilyen mértékben, aztán néhány hónap múlva az alapárát esetleg csökkentik valamennyivel.
persze ott van a bundle faktor, de az mindenütt ott van. ha valamit az ember nem bundleből vesz meg, akkor biztosan rosszabbul járt. de abba sem hiszem hogy beleraknák egy jó darabig, főleg hogy deep silver bundli is nem rég volt... de cáfoljatok meg.

szóval ennyi szerintem nem rossz ár érte (főleg hogy alapból van benne 30 óra játékidő akárkinek, aki szerette a harmadikat. nekem pl. > 70 órám van a the thirdben, IV-ben is biztosan összejönne 50 óra simán), csak hát amazonról ennyiért nem tudom megvenni, mert nem aktiválható.

-
csaba951
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Amazon USA
Saints Row IV
Nem lehet aktiválni a következő országokban: AL AD AT BE BA BG HR CY CZ DK EE FI FR GE DE GR HU IS IE IT LV LI LT LU MK MT MC CS NL NO PL PT RO SM CS SK SI ES SE CH TR GB VA AX FO GI GG IM JE SJTehát az EU-ban ezt a változatot nem lehet aktiválni, ezért ne vegyétek meg!!!
Köszönet az információért warcatnak!

-
djculture
félisten
Ez az f1 2013 is rekordsebességgel értéktelenedett el... Valami baj van vele?
F1 2013 STEAM CD-KEY GLOBAL 15.90 € -
reelc
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Köszönöm a választ (az előbbit is). Megértettem.
Majd visszaolvasok.
Közben rájöttem, hogy a bundle-re valamiért nem írja ki, hogy "csak USA", de amikor a tartalmára kattintok, akkor kiírja az adott játék lapján, hogy "csak USA". Szóval erről ennyit.Csaba951: Neked is köszönöm.
-
warcat
veterán
Ha már ennyit emlegetjük a Saints Row 4-et,azt tegyük hozzá,hogy ne vegye meg senki 15 dollárért,mert régiózáras és tőlünk nem megy.
-
cskamacska
addikt
-
reelc
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
-
csaba951
veterán
Amazon USA 11/29 forrás
Metro Last Light: Ranger Mode DLC $1.7
Metro: Last Light - Season Pass $5.1
Metro: Last Light RPK Weapon DLC $0.66
Season Passnak ez lesz az első leárazása.Saints Row IV $14.99
Ez a rész is expressz gyorsasággal tart a -75%-os akciók állandó résztvevői közé.
Origin
Battlefield 4 $29.99
Battlefield 4 [PC Instant Access] $29.99
Ez fogalmam sincs, hogy kerül ide ennyiért a premier után 4 héttel. Jelenleg mindenki reménykedik, hogy a következő patchhel helyrehozzák a játék hibáit. Hát, van mit javítani!
Uplay
Assassin’s Creed III $7.49
Assassins Creed III: Deluxe Edition $14.99 <- alapjáték+season pass
Far Cry 3 Deluxe + Far Cry 3 Blood Dragon Bundle $14.99
Far Cry 3 + Far Cry 3 Blood Dragon Bundle $14.99
Ezek ennyit simán megérnek!29-30
LEGO Heroes Pack (Lego HP 5-7 + Lego Batman 2 + Lego LotR) $14.99PAYDAY 2 $9.99
PAYDAY 2 4-Pack $29.99Origin
SimCity [PC Instant Access] $29.99
SimCity - Standard (Online Game Code) $29.99
A Magyarországon forgalmazott változat nem tartalmazza az angol nyelvű változatot. Ez meg igen, és benne van a magyar nyelvű változat is. És nem is drágább, mint a nálunk forgalmazott "gettó" változat.29-02
Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition $14.99
Europa Universalis IV $19.99
Europa Universalis IV Digital Extreme Edition $22.29LEGO Batman $4.99
LEGO Batman 2: DC Super Heroes $7.49
LEGO Batman Pack $11.49
LEGO Harry Potter: Years 5-7 $4.99
LEGO Harry Potter: Years 1-4 $4.99
LEGO Lord of the Rings $7.49Origin
Crysis 3 Complete Pack $9.99
Dead Space 3 Complete Pack $15.99
Need for Speed Bundle $19.9930 (Origin)
Battlefield 4 $39.99
Battlefield 4 [PC Instant Access] $39.99#51138 reelc
Németországban vagy Ausztriában élőknek.
Egyesült Királyságban élőknek.
Hivatalosan a többi európait az Amazon nem szolgálja ki digitális terjesztésű játékokkal. -
reelc
veterán
Van rá mód, hogy úgy keressek az Amazonon, hogy csak olyan játék (digitális terjesztéssel, nem lemezesen) jöjjön fel, amit ilyen senki Európaiként megvehetek?
-
zone
őstag
Holnap reggeltől új Groupees
-
cskamacska
addikt
Vagy vegye meg Steamtrades.com-ról 3 kulcsért az ARMA X: Anniversary Edition-t, amiben benne van minden ARMAság a 3. rész és a csehek kehes DLC-jén kívül, rabolja le az Armaholic.com moddoldalt, és PROFIT!

Messze ez a legolcsóbb ár amiért fullextrásan DayZombizni lehet, és még egy rakás milsimet is kap a segge alá az ember.
A Steamtrades sefteléshez józan paraszti ész, betöltött 18 éves életkor, és szülői felügyelet ajánlott!
-
Zamery
senior tag
Ahha!

Egy hasznos kis topic a Steamgiften: Bundle (Steam) kulcsok, amikre várok.
Valaki összegyűjtötte az összes olyan bundlit amiben "Zöld út" játékok voltak, és azóta kaptak Steam kulcsot.
-
Zamery
senior tag
Azt én nem is vettem meg!

Ezt vettem meg: Humble Bundle: PC and Android 7
És ezek voltak benne: Anodyne, Anodyne Remix Album, Anodyne Soundtrack, Anomaly Korea, Broken Sword: Director's Cut, Greed Corp, Incredipede, Organ Trail, Organ Trail: Director's Cut, The Bard's Tale, Ticket to Ride, Worms 2: Armageddon, Worms Reloaded -
maross
nagyúr
fx2 verseny update az uj versenyzoknek, es egy kis osztonzes a (legalabb) alappack megvasarlasara:
Nov 21-28, Special Humble FX2 Event, a palyat megvehetitek es a visszaszamlalot megnezhetitek a humblebundle oldalon (1$)!
Versenyasztal: Core Pack - Pasha Table
Jelentkezes: megnyitva - a ph-s FX2 verseny topicban egy komment a steam profiloddal + Pasha szoval !
Nyeremenyek: elso harom helyezettnek egy-egy valasztott jatek az alabbiakbol (ha meglenne, akkor is jar)
- Sleeping Dogs
- Hitman Absolution
- Deux Ex
- Sniper Elite V2
- Dirt 3
- Far Cry Blood Dragon (uplay) -
-
szami777
addikt
válasz
maddionmax
üzenetére
1 hét mulva 12 dolcsi lesz amazonon, én arra várok.
-
maddionmax
senior tag
Nem tudjátok Battlefield 3-hoz Premium Service hol kapható most azonnal a legkedvezőbb áron?
$30 ár nem nyerő nekem.
-
djculture
félisten
Ja már rá jöttem nem az, már azthittem ingyenes játékot árul 8 euroért a steam. Vagy mégis? [link]
-
zone
őstag
Az ubi shop kulcsot ad vagy egyből az accounthoz rendeli a játékot? 20.4 CAD a Skyrim LE és ugye elvileg Steamworks-ös.
-
Zamery
senior tag
Most vettem észre: aki a múltkor megvette a Humble Bundle: PC and Android 7-et az most kapott az Anomaly Korea-hoz is Steam-es kulcsot.
-
zone
őstag
Paranormal State: Poison Spring ingyen, ha csatlakozol a csoporthoz és ha sikeres a Greenlight
-
-
zone
őstag
Blacklight Tango Down 300 Ft-ot megér?

-
fuwiradis
aktív tag
vannak jópofa dolgok ezen az amazonos akción, de néhol kikerekedett a szemem. Pl. Beyond Good & Evil-ért 6,5 dollárt nem tudom ki álmodta meg, de alaposan el van tévedve...

SR IV meg még mindig drága.

-
szami777
addikt
Heroes 6 Gold Edition 4,86 €
Voucher:GFDNOV20UK
Eddigi legjobb ár érte, elméletileg uplayre aktiválható, de én nem látom itt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Probléma DVD/CD íróval
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is egy ilyet vettem igaz volt vele egyik kar beragadt néha igy helyre kellett hoznom. De ezek nem egy kategóriák mint egy fos program...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)