- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
válasz
Cickánykoma #7105 üzenetére
egy más gyártású papírral próbáld meg..,a fekete patront rázd meg, ha érzed még hogy lötyög akkor van benne ha nem a kkor üres...
-
atala
Topikgazda
válasz
Cickánykoma #6811 üzenetére
Nem tudom, hogy ezeknél a régi nyomtatóknál hol lehet megnézni a firmware-t. az újaknál egy fúvóka ellenőrző lapot kell nyomtatni, és rajta van.
Viszont azt nem lehet tudni, hogy milyen dátumú. Én amikor megveszek egy nyomtatót, és tudom, hogy nem eredeti patronnak fogom használni, akkor kinyomtatok egy lapot, amin rajta van a firmware száma, és ezt a lapot elrakom egy dossziéba. Így mindig tudom, hogy mivel vettem.Amelyik nyomtatóhoz van tölthető patron, ahhoz általában árulnak csak chippet is patron nélkül.
Tölthető patron önresetelős chippel.
Bár, úgy nézem, drágább a chip önmagában, mint patronnak együtt.
-
johnywalker
őstag
válasz
Cickánykoma #6809 üzenetére
A nyomtatókat is fel lehet rakni wifivel és/vagy hálókábellel a netre.Akkor ez esetedben nincs, gondolom usb-vel van összekötve a szgéppel.Ha találsz valahol régebbi drivert, az mehet és vedd ki a pipát a frissítések kereséséből.
-
atala
Topikgazda
válasz
Cickánykoma #6809 üzenetére
Két lehetőség van. Vagy frissült a firmware a nyomtatónak, akkor csak új verziójú chippel fog menni, ha van egyáltalán.
A másik lehetőség, hogy bedöglött a chip.
Nekem volt egy wp 4025-ös nyomtatóm, amihez tölthető patront használtam önresetelős chippel. Kb fél évet bírt egy chip
Fél évente kiírta a nyomtató, hogy nem ismeri fel a patron. Egyszerűen bedöglött a chip. Rendeltem másik chip garnitúrát. Jó párat elhasználtam az évek során.Ja, és soha nem szabad firmware-t frissíteni, ha utángyártott patront használsz. Telepítésnél már le kell tiltani a frissítést, és a drivert is a CD-ről kell felrakni, nem szabad engedni, hogy a netről frissítse.
-
johnywalker
őstag
válasz
Cickánykoma #6807 üzenetére
Lehet nem voltam elég pontos, tehát a nyomtató nincs ugye hálózaton?A firmwarek nem kellene hogy frissüljenek.Nem tudom milyen driver verziót találsz a gyári oldalon, azért ott sztem mindig újabbak vannak.
-
johnywalker
őstag
válasz
Cickánykoma #6805 üzenetére
Törölj minden Epson szoftvert a gépről, ha onnan nyomtatsz.A géphez adott eredeti telepítő lemezről telepítsd újra.Egy próbát megér, lehet jók lesznek azok a patronok...
-
johnywalker
őstag
válasz
Cickánykoma #6803 üzenetére
Epson menüjében az online frissítések ki vannak kapcsolva?Mert ha bekapcsolva hagyod, mindig hasonló problémáid lesznek az utángyártottakkal...
-
Jarod1
veterán
válasz
Cickánykoma #6801 üzenetére
nincs valami szennyeződés vagy elgörbült érintkező lába a nyomtatóban, ami a patronhoz csatlakozik.
-
Jarod1
veterán
válasz
Cickánykoma #6799 üzenetére
van régi kiürült patronod? cián. a chipjét tedd át a telire, a chip csak 1 műanyag pöttyel van a házhoz fogva, semmilyen érzékelővel nem kapcsolódik a patronhoz..
-
Jarod1
veterán
válasz
Cickánykoma #6797 üzenetére
prróbálj valami kis képet nyomtatni amin fekete van, nagyon jó minőségűre állítsd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- Canon imagePROGRAF iPF670 Plotter nyomtató (HIBÁS!)
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged