- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaek
újonc
utolsó utáni lehetőségként úgy voltam vele, egy próbát megér. Nem jött be
.
Az újratelepítés volt a legvégső lehetőség, azt is megpróbáltam, kiírta hogy illesztőprogram hibás.
Letöröltem, de most visszatenni nem engedi, szintén ezzel a hibával hogy az illesztőprogram hibás, és az eszközkezelő (win 7) nem ismeri fel, eredeti cd-jével próbálkoztam, meg epson oldalról, de nem. (másik gépen ahol telepítve volt, használható a nyomtató, az tény hogy a szkenner nem)Köszönöm a segítséget, de itt elfogytak már az ötleteim.
-
multimelon
tag
Nem tudom a márkáját de végül is megoldódott.
A megoldás nálam érdekes
Win xp alatt cseréltem ki a patronokat, mindet felismerte de feketét és sárgát nem nyomtatott.
Utána win 8 alatt egyik patront sem ismerte fel és pl T711 fekete mellé kiírta, hogy ismeretlen cian.
Ekkor semmit nem nyomtatott, csak a fúvóka mintát engedte magenta-kék színnel.
Nyomtató kikapcs, aztán visszakapcs és konnektorból kihúztam, az összes patront kivettem majd vissza.
Nyomtató on, összes patront felismerte és nyomtatás ok minden színnel.Szóval 3 egyforma utángyártott+ 1 másfajta utángyártott cian színben (ami előtte működött) és emiatt a nyomtató szoftvere direkt keverte a dolgokat, remélem jó lesz most működik.
-
hori-zoli
tag
Jarod1: Akár gyári, akár tölthető, akkor sem nyomizik.
Ma megint darabokra kaptam a gépet(már sokadszor), és teljesen átmostam a nyomtató fejet. Annyi eredménye lett, hogy a fekete hibátlanul nyomtat, de a színesekből még mindig nem jön semmi tinta.
Végül is, fotót nem nyomtatok, dokumentum nyomtatása pedig feketével tökéletes.
-
-
embe
nagyúr
Minden rendben volt,mármint a beállítással.
Lesz ami lesz alapon visszavittem a MM-ba. Ott szó nélkül visszavették, adtak egy utalványt, amit levásároltam egy csomag Epson papírra. Arra szó nélkül nyomtatott, minden rendben ment. Így X akta lett.
Csak az előző papír 125db/2000 Ft. ez az Epson papír eg 70db/3000 Ft. -
-
bladesks007
tag
Köszi, lehet, kipróbálom!
Ismét segítséget szeretnék kérni (bárkitől): ma vettem utángyártott pakkot (T01715) a DX8450-hez, kicseréltem mind a négy patront, viszont "nyomtatás" után kiadja hófehéren a papírt, miközben a PC - helyesen - telinek látja az összeset.
Sajnos a fejtisztítás sem segített, a helyzet változatlan.
Kísérletezgettem a betűk színét átállítva (mivel pusztán szöveget szeretnék nyomtatni):
- piros szín helyett valamiféle homokszínnel,
- lila, világoslila, sötétkék szín helyett egyúttal világoskék színnel, de legalább nyomtat...,
- azonban a fekete színű betűk esetén (és "Black Only" opciónál is) csak egy üres papír a végeredmény.Mi lehet a gond? Beszáradhatott valamelyik fej (ha tippelnem kellene, talán a fekete)? Miként tudnám ezt a helyzetet orvosolni? (Gondolom, ha mindent sötétkékre állítok, ami a végén világoskék színben kápráztat, nem jelent megoldást, mivel így az egyik/több patron aránytalanul hamarabb fogy ki.)
Előre is köszönöm segítő válaszaitokat!
-
Avercamp
csendes tag
visszavittem a patronoshoz, ahol ujraresettelték a tintátkat, és most már csak 3 villog a 6 közül.... de nyomtatni még igy sem nyomtat, most talán érdemes lenne a 3 villogó jelűt ujra cserélni, de vajon mi garantálja, hogy azok nem villognak.... igazábol láttam valakit hirdetni önresettelő, tölthető patronokat, talán azt kéne beszereznem. Illetve még egy dolog van, a EU. szabályozásában nem ismeri el a gyártók azon jogát, hogy csak saját márkájú patronnal nyomtathassunk ha vettünk valamelyik nagy gyártótól egy printert, ezért léteznie kell minden géphez egy olyan kombinációnak amely lenyomásával kiiktatja a tinta azonositást, tintaszint figyelést (vagy printelt oldal számolását) de én speciel ezt az Epson stylus photo 1500w esetében nem tudom...(.a régebbi canon nyomtatómhoz tudtam és működött is vele a dolog) itt tart most a dolog...
-
QwErTy42
addikt
Látszik, hogy még nem láttál eredeti patront.
Akkor meg kérdem én mégis mi a francról beszélsz?Epson, Canon Japánban gyártja saját gyáraiban.
A HP Skóciában, Dániában, USÁ-ban, Malajziában... saját gyáraiban.Azokban az országokban igenis ki kell fizetni az adókat, biztosítani kell a munkavédelmi és környezetvédelmi előírásokat és még sorolhatnám.
Igen: az utángyártott patronok 99%-a Kínában készül, max a csomagolás és átmatricázás történik másik országban.
-
epzon
őstag
hallottál már adófizetésről, környezetvédelemről, munkavédelmi szabályokról, termékfejlesztésről, nem gyerekmunkáról, nem napi 1 dolláros bérről?
na ezt mind tartalmazza egy eredeti festék ára. Becsukhatod a szemed és a füled, és szajkózhatod hogy 5000 meg 1000 de akkor ne csodálkozz hogy a te munkádért sem adnak többet 10ft-nál, a többi meg mindenki maga lelkiismerete.
kíváncsi lennék milyen telefonod van és azért miért vagy hajlandó a gyártási ár 10szeresét kifizetné, de igazából tudom, mert azt látják a többiek....
-
€uro
őstag
A wifi hálózatom csak MAC cím szűrést használ, nincs jelszó. Amikor manuálisan állítottam be a nyomtató hálózati opcióit, akkor ez gondot jelentett, mert nem lehet üres jelszót megadni. Utána jelszóval védtem a wifi hálózatot, de ezt követően sem jártam sikerrel.
Mint említettem a router már adott IP címet a nyomtatónak. Érdekes módon csak tíz-húsz másodpercig.
-
Hiroshi87
csendes tag
Ezek sima utángyártott patronok, lehet őket resetelni? plusz a másik dolog, hogy eddig 3 szett patron volt benne, és mindegyiknél ezt csinálta sajnos.
A sajátomba már tinta ellátó rendszert vettem ott egy gombnyomásra lehet resetelni őket, de addig ajánlani sem merem, hogy esetleg vegyen olyat a tulaja, míg ki nem derül mi lehet pontosan a baja.
-
lamiki
senior tag
Ez tényleg így van, és még át sem lehet verni, ha mellé teszel egy képet, és úgy próbálod beszkennelni, amikor a bankjegyhez ér akkor is felfüggeszti a beolvasást. Megpróbálkozhatsz valami régebbi típusú multifunkciós nyomtatóval, vagy szkennerrel, hátha azok még nem tartalmazzák ezt a másolás védelmet, ill. nem tudom melyik márkák tartalmazzák ezt, mert nem kötelező, hanem a gyártók önkéntes alapon építik be a meghajtóprogramba ezt a védelmet.
-
drreemm
csendes tag
Perszehogy felráztam. A fej tökéletes állapotban van, sokat nyomtatok, nemhiszem, hogy gond lenne vele, de azért nyomtam fejtisztítást, tökéletes fekete-fehéret nyomtat.
Az a baj, hogy csak feketét nyomtat, színeset nem.
Lehet-e az, hogy az utántöltött patronok miatt alakult ki ez a probléma? Így büntet az Epson? :/ -
Stirlitz
senior tag
Hát innét többet nem tudok. Biztos, hogy van valami szabad szemmel látható oka, hogy nem pattan be. De te vagy a nyomtatónál, neked kell alaposan megnézni, mi lehet ott. Hasonlítsd össze a nem beugró patront a többivel ami a helyére megy, esetleg a patronhelyét a szomszédos patronnal ahová bepattan a patron gond nélkül. Kell ott lennie valaminek, ami fizikailag megakadályozza, hogy a helyére kerüljön.
-
Stirlitz
senior tag
Nem esett valami oda a patrontartóba? Esetleg az utángyártott patronról nem törött le valami? 4db egyforma gyártmányú és mind v6.0ás chippel szerelt patron kellene. Ha nem egyformák, előfordulhat, hogy tilt a nyomtató. Főleg az újabb gyártású nyomtatóknál kell erre figyelni. A régebbiek eszik vegyesen is a patronokat.
-
lamiki
senior tag
Igen elfogadja, csak annyi a bibi, hogy valamikor 2009 március-május körül volt egy váltás, amit az előtt gyártottak abba jó a T0711-14 v5.0, V5.1-es chipes patron, amit utána abba már egy következő generációs chipes patron kell.. Ezek kaphatók szinte mindenfelé mármint a V5, V5.1, kapható az újabb is csak pár száz Ft-al drágábban, és nem olyan sok helyen
Ha meg tudod nézni vásárlás előtt a gyártási dátumot,akkor lehetőleg olyat vegyél amit előtte gyártottak, a nyomtató aljára vannak sütve kis körök amibe számok vannak, pl 08 09, 1....12, amire egy kis nyílhegy mutat az lesz az év, hónap hét stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hp digital sender flow 8500 fn2 scanner
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- HP 1010 laserjet lézer nyomtató eladó
- Brother QL-1110NWBc vezeték nélküli szállítási és vonalkódos címkenyomtató
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest