- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szkipi
tag
Köszi, meg is lett így már működik.
Leszedtem a hivatalos oldalról egy drivert aztán pár perces procedúra és már megyen is.
Viszont a weboldalon mutat olyat is, hogy pl. telóról is lehet nyomtatni, de nekem a telefon nem talál WiFi jelet ami a nyomtatóhoz kapcsolódna, esetleg azzal is össze kel valahogy hangolni?
Őszintén szólva eléggé macerás ez a nyomtató így, én azt hittem csak bekapcsolom a WiFi-t, megtalálja egymást és kész már nyomtatok is de hát nem eléggé körülményes a notival is össze hangolni. -
Thrawnad
senior tag
Szia!
Lehet valaki kipucolta a nyomtatót úgy hogy áterőszakolta a festéket a fejen.
Sajnos ilyenkor ez helyrehozhatatlan. Viszont lehet hogy csak valami kosz van a fejen ami a csíkozást okozza.
Jó lenne ha felscannelnél egy csíkos lapot, többet tudnék mondani.
UGY patronnal ha lenyomtatsz szinenként egy mondjuk 2x2 cm kockát heti egyszer az nem sok festéket eszik, és tuti nem szárad be.
Gyári patron állítólag 2-3 hónap alatt sem szárad be. (ezt nem tudom 100% mert nállam végelgyengülésben hal meg a nyomtató 5-6 reset után, nem beszáradásban)Thrawnad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged