- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Csak annyit az okfejtésedhez, hogy a gyártók idáig a nyomtatóikat eléggé nyomott árakon értékesítették, tudván , hogy a gyári téntán, majd visszajön a haszon......(mondjuk a lajtán túl ahol a szemlélet más ott igen, kishazánkban nem nagyon).
De-DE az Epson most kilépett ebböl a körből az új nyomtatókkal, mert itt a nyomtató teljes árát kell megfizetni(50k), és a gyáriténta meg relatíve olcsó(70ml-1700huf).
Üdv Nagya
UI:én is szeretném azt, hogy a nyomtató is olcsó, meg a ténta is az legyen, és most a D92,meg az önreset patronokkal, meg az epson uj gyári téntával össze is jön.Vaaaaazzzeeeee megelöztek az okfejtésben....................
-
Jarod1
veterán
használj chip resettert kb 1500 Ft patronbirodalom.hu -n nekem is néha csinálta amikor bekapcsolás után, bejön ez a hiba üzenet, de reset után felismeri, és addig nyomtatok amig ki nem fogy a tinta..de ezt nem a softveres jelzéssel láttom hanem amikor már nincs az a szin...
-
Thrawnad
senior tag
Ennyi fejtisztítás után, tuti kifogyott a cucc.
Semmi extra másikat bele.
Nekem tényleg bejön az önresetteres.
Én azért javaslom mindíg a személyes vásárlást, mert ha nem jó akkor visszaadom.
Nyomtató Firmwaret meg jobb ha nem piszkálod.Mennyit akarsz majd nyomtatni?
Ha sokat akkor CISS, vagy resetteres patron.Thrawnad
-
Thrawnad
senior tag
Én is tudok válaszolni
Azt hiogy a patron állapotot figyelje nem tudod kikapcsolni.
A nyomtató reset az a WASTE INK COUNTER-re vonatkozik.
Ez lényegében egy élettartam számláló.
Egyébként bizonyos ugy patronokra nem azt irja hogy kikopott, hanem azt hogy nem találja.
Egyébként miért kellett annyi fejtisztítás???
Thrawnad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged