- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MedHeppy
csendes tag
Az a helyzet, hogy most van kb. 100 000 ft. ilyen célra szánt pénzem, és ebből szeretném kihozni a maximumot. Nincs nekem semmi bajom a médialejátszókkal (már ha működnek), de ennyiért szerintem a HTPC jobban megéri. Azt azért mégis több mindenre lehet használni, mint egy médialejátszót. Szóval igazából az érdekelne, hogy milyen problémák, nehézségek léphetnek fel ezzel a BlueChip géppel, ami az önfeledt szórakozásomnak gátat szabhat!
Egyébként pl. ilyen AMD Brazos E450-es géphez hogyan lehet hozzájutni? Hangsúlyozom, saját magam építeni gépet nem akarok!
-
MedHeppy
csendes tag
válasz
Osibaa #12209 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat!
Sajnos tényleg láma vagyok a kérdéshez. Van valami olyan jellegű probléma a BlueChip S7-el, ami miatt nem tudok vele 1080p filmet nézni? Ahogy néztem proci egész erős benne, a videokártyáról nyilatkozni sajnos nem tudok, de a procinak önnmagában is bírni kell szerintem. Ráadásul egész pofásan néz ki, 1 terrás vinyó is van benne. Nekem nem is kéne ennél több....
Xtremer nem lenne kevés torrentezéshez és netezéshez? Brazos és Atom + ION1 alapú gépeket kompletten összerakva lehet valahol kapni? -
MedHeppy
csendes tag
HDMI kábellel kötném a TV-re (Samsung LE46B850), és hangot optikai kábellel küldeném a hangrendszerre (Samsung HT-TZ222). Remélem ez meg is oldható ilyen egyszerűen, és nem lesznek a hanggal problémák!
Első körben én is 20e forintos lejátszóban gondolkodtam, de aztán el kezdődtek a gondok a WDTV-vel (valamiért már csak AVI-t és DVD-t, valamint a régebbi mkv-ket játsza le), ezért úgy döntöttem, hogy a kis felesleges pénzemből egy komplett PC veszek, amit torrentezésre is tudok használni, és a lejátszással sem lesznek gondok. -
MedHeppy
csendes tag
Sziasztok!
Tönkrement a médialejátszóm (WDTV Live), ezért úgy döntöttem, hogy beruházok egy HTPC-be. Sajnos egyedi gépet építeni nincs időm (és annyira talán nem is értek hozzá), ezért úgy döntöttem, hogy az előre összerakott gépek között nézek szét. Olvasgattam teszteket, melyek alapján 2 gép jön szóba. Az Xtreamer Ultra, amit már 81.000 ft.-ért meg lehet kapni, valamint a BlueChip HTPC S7, aminek az ára 91 000-re csökkent. Annak idején tesztelték itt a Prohardveren is a BlueChip gépét, akkor az árát hozták fel legnagyobb hátrányának (250 000 volt). Ez azóta 91 000-re csökkent.
Elképzelhető, hogy volt már erről szó a fórumban (ha igen akkor elnézést kérek), de érdekelne a véleményetek,. Ennyiért érdemes már megvenni a BlueChip gépét? Vagy vegyem a kb. 10 000 ft.-at olcsóbb Xtraemer Ultrat, ami azért jóval szerényebb képességű?
Amire használnám: főleg mkv formátumú filmek (1080p), netezés, torrentezés.Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest