-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
MedHeppy #12210 üzenetére
Még mindig azt mondom, hogy az újabb fejlesztésű médiachippel szerelt olcsó 20-30kHUF közötti termékek között nézelődj, mert az bőven kiszolgálja az igényeid és választott lehetőségeid.
Egy épített HTPC alsó hangon 60.000.
Ha valamilyen brand által épített HTPC-ről van szó, akkor azokban régebbi chipek és technikák vannak, amiket nem érdemes már megvenni, és ennél csak drágábbat kapsz 25-30%al alsó hangon.A legjobb eredményt és ár/teljesítményű HTPC-t AMD Brazos alapokra építheted, az nVidia ION1/2 chipjei egy csomó dolgot nem támogatnak még, de az is majdnem teljes támogatást ad, én arra adnék kevesebb pontot.
Mivel egy AMD Brazos E-450-es gépet most teszteltem ki, ezért döntöttem úgy, hogy jobb a HTPC, de drágább is, mint egy dedikált médialejátszó számomra.
Én is most építek egy teljesen passziv hűtésű, forgó alkatrészektől mentes, 0 dB !!! HTPC-t maximális lejátszási képességekkel. Na jó, ha beteszel egy Blu-Ray lemezt, akkor egy picit sziszegni fog.
-
Osibaa
senior tag
válasz
MedHeppy #12207 üzenetére
"Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." - Ford Fairlane
Ugyanez a tapasztalatom az Intel GPU-s HTPC-kkel.
Ezért nálam a BlueChip HTPC S7 pontszáma 1/10.
Az Xtreamer Ultra pontszáma 5/10 az x1 PCI-E miatt, amire a GPU van kötve.Ha minőségben feljebb nézelődsz, akkor nálam a Brazos alapú gépek 8/10 pontosak, a régi Atom 330 + ION1 alapúak pedig 9/10 pontot érnek. Én inkább ezeket javasolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest