- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Poco F7
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
MedHeppy #12210 üzenetére
Még mindig azt mondom, hogy az újabb fejlesztésű médiachippel szerelt olcsó 20-30kHUF közötti termékek között nézelődj, mert az bőven kiszolgálja az igényeid és választott lehetőségeid.
Egy épített HTPC alsó hangon 60.000.
Ha valamilyen brand által épített HTPC-ről van szó, akkor azokban régebbi chipek és technikák vannak, amiket nem érdemes már megvenni, és ennél csak drágábbat kapsz 25-30%al alsó hangon.A legjobb eredményt és ár/teljesítményű HTPC-t AMD Brazos alapokra építheted, az nVidia ION1/2 chipjei egy csomó dolgot nem támogatnak még, de az is majdnem teljes támogatást ad, én arra adnék kevesebb pontot.
Mivel egy AMD Brazos E-450-es gépet most teszteltem ki, ezért döntöttem úgy, hogy jobb a HTPC, de drágább is, mint egy dedikált médialejátszó számomra.
Én is most építek egy teljesen passziv hűtésű, forgó alkatrészektől mentes, 0 dB !!! HTPC-t maximális lejátszási képességekkel. Na jó, ha beteszel egy Blu-Ray lemezt, akkor egy picit sziszegni fog.
-
Osibaa
senior tag
válasz
MedHeppy #12207 üzenetére
"Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." - Ford Fairlane
Ugyanez a tapasztalatom az Intel GPU-s HTPC-kkel.
Ezért nálam a BlueChip HTPC S7 pontszáma 1/10.
Az Xtreamer Ultra pontszáma 5/10 az x1 PCI-E miatt, amire a GPU van kötve.Ha minőségben feljebb nézelődsz, akkor nálam a Brazos alapú gépek 8/10 pontosak, a régi Atom 330 + ION1 alapúak pedig 9/10 pontot érnek. Én inkább ezeket javasolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest