- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
Köszönöm az ajánlást
Megtettem ott és ugyan úgy nincs meg az 5.1 viszont azóta már a PLEX-et próbálgatom ahol azonnal sikerült az 5.1 hangsáv és csakis a könyvtár útvonalat kellett megadni
Viszont a HDR-t még nem tudtam ott sem beállítani, ugye a Samsung-nak kellene érzékelni-e hogy HDR anyag jön ezért átáll, de nem teszi meg.
Plex servernek meg az adatlapomon lévő gépet használom: Ryzen 5 5600X elégnek kellene lennie.
-
SunMount3r
nagyúr
Más rendszerrel próbáltad, hogy ott alvóban leáll e a venti? Lehet csak ZBOX van így megcsinálva, hogy sose álljon le. BIOS-ban nézegetted már a beállításokat a ventire? Meg azt hiszem van lehetőség bizonyos BIOS-oknál, hogy USB aktivitásra full kikapcsolt állapotból is bekapcsoljon.
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
Ez a hivatalos: mpc-hc.org
MPC-HC is not under development since 2017. Please switch to something else.
Ettől még lehet valakik átvették a fejlesztését.
szerk.: De egyébként ehhez a projekthez is azt írják hogy nem fejlesztik csak pofozgatják: [link]
Helyettük ajánlott: MPC-BE
-
-
SunMount3r
nagyúr
Írtam (amit olvastam), hogy ehhez Windows-on csak a Microsoft PlayReady 3.0 DRM szükséges, ami simán driver frissítéssel hozzáadható és nem kell semmiféle chip hozzá. Ez elvileg minden olyan kártyán támogatott, amiket felsoroltam. Továbbra sem hiszem, hogy az lenne ami írtál. HA mégis, akkor egy totális logikátlan marhaság. De már nagyon várnám, hogy feltűnjön itt egy PC-s NF használó véleménye is.
-
-
SunMount3r
nagyúr
Ezek egytől egyik, kis miniPC-k, integrált GPU és CPU-val, nem olyan amit darabonként raksz össze otthon.-> Ez miből jött neked? A Felsorolásban nem látok semmit ami erre utalna (tudtom szerint). Sima, normál IGP-król és VGA-król van szó. Ha az lenne amit te gondolsz, akkor az külön, hangsúlyosan szerepelne a leírásban (már ha nem ilyen amatőrök ezeknek multimilliárdos cégeknek a tájékoztatói), hogy világos legyen. Szerintem nagyon vakvágányon vagy ezzel kapcsolatban...
-
SunMount3r
nagyúr
Érdekes téma, de az Amlogic Box-okat, meg az Android-ot szerintem ne keverjük most ide. Fent írtam mi a követelménye Windows-on és ezzel a tutira mondható IGP/VGA-kat is. Bár az AMD továbbra is kérdőjeles számomra, de lehet már rég támogatott azokon is, majd valaki megírja aki NF-re is használja őket.
(#54892) corwen: fentebb linkeltem, hogy mit kell hozzá elolvasni. 3D-hez pedig nem kell semmi extra, az továbbra is csak FHD-ban van, bármelyik mai IGP/VGA elég hozzá, de ha erre tényleg igényed van akkor Intel/AMD ajánlottabb inkább, mert az Nv driver-ekből már teljesen kivették a 3D támogatást. De erre is van egy mókolós, nemhivatalos megoldás, ha mégis az kellene.
-
SunMount3r
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest