- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
Köszönöm az ajánlást
Megtettem ott és ugyan úgy nincs meg az 5.1 viszont azóta már a PLEX-et próbálgatom ahol azonnal sikerült az 5.1 hangsáv és csakis a könyvtár útvonalat kellett megadni
Viszont a HDR-t még nem tudtam ott sem beállítani, ugye a Samsung-nak kellene érzékelni-e hogy HDR anyag jön ezért átáll, de nem teszi meg.
Plex servernek meg az adatlapomon lévő gépet használom: Ryzen 5 5600X elégnek kellene lennie.
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
nem tudom jó helyen járok-e, remélem igen
Adott egy PC-->Q80T(HDMI)-->Samsung HW-A650 + Rear SWA9100S(HDMI-earc) bekötés. A TV hiába állítom a PCM / Auto / Passthrough jelátvitelt egyszerűen Stereo 2.0 megy át a HDMI-n.
Kodi-val szerettem volna PC->TV->Soundbar 5.1-et lejátszani (John Wick), de sehogysem tudom 5.1-re bírni PC oldalról.
Telepített Netflix / HBO MAX / Disney a TV-n azonnal 5.1-ben szólaltat meg így gondolom a Windows oldalról kell keresni a hibát.
Mit javasoltok beállításnak Windows 10-en?
Legfrisebb Nvidia HD Audio software fent van és a Realtek Audio Driver V6.0.9238.1.
Optikán sem megy ki a SoundBar felé az 5.1. csak a Stereo
Próbáltam a Kodi beállításában is a Passthrough-t de nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest