- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny198612
tag
válasz
Strezi #43449 üzenetére
:S Van olyan CPU igy olcsó+kevés fogyasztású kategóriában ami elviszi ezt dedikalt videokari nelkul?
Bar szerintem ez mar messze tul fog menni azon a kereten, amit szantam erre.
G4400 (17k) melle 22k korul talalok legolcsobban mini ITX lapot (mondjuk ez az MSI.
Ha passzivan is veszem, 20k plussz az AM1-hez kepest (10k lap+15k APU). 90k-rol indulva at is leptem a 100k-s elmeleti hataromat. Ezzel nyerek akkora teljesitmenyt hogy megerje?
Ezt a kodolast gondolom ez az intel kombo sem viszi el.. Vagy igen?
-
enyan
tag
válasz
Strezi #42919 üzenetére
Sajnos nekem nincs ilyen opció, csak inteles gép van otthon. De ennyire nem is vészes a helyzet, legrosszabb esetben 24hz-en kell használnom a windowst. Mondjuk ha tudom, hogy ennyire nehézkes pc-t médialejátszónak használni, biztos céleszközt veszek inkább. Azt hittem ez az egész képrissítési mizéria már rég megoldott. Már nagyon régen is olvastam mindenféle pull meg down meg mittudomén milyen eljárásokról, nem gondoltam volna, hogy ennyire gagyi még (vagy már?) ez az egész. Nem tudod véletlenül hogy lehet mpc-hc be kinyerni a dd/dts hangsávot hdmi-n?
Köszi!
-
sb
veterán
válasz
Strezi #42229 üzenetére
Azért nem annyira rossz a helyzet.
Itt annyira komoly hibák nincsenek. Vagy ha komoly - mint amit írtam - van még 20 másik driver, ami jó.
Intelnél meg kijön a támogatási ciklus alatt 4-5db driver max és csókolom.
És persze ez egy 5 éves cucc, nem 1-1.5 év alatt jutott el idáig. -
bajnokpityu
félisten
-
PuMbA
titán
válasz
Strezi #42221 üzenetére
Windows 10? N-es Windows verzió? Legújabb Intel driver van fent? MPC-HC a legújabb 1.7.10 x64-es? Majdnem az összes TV egyébként nem tud 23 vagy 24Hz-en 4:4:4 chromát, szóval ez kis gond. Egyébként film szüneteltetésekor az MPC-HC-nak vissza kell raknia a képet 60Hz-re, ahol pedig van 4:4:4
Milyen TV-d van? madVR-t érdemes hanyagolni míg a hiba meg van, az MPC-HC beállításait pedig ezen topik összefoglalójában találod meg
sb: Nem GCN-es Radeonokkal manapság sok gond van, látszik a támogatás hiánya, másik topikban a YT videók estek szét hardveres gyorsítással
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Disney+
- Battlefield 6
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ford topik
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest