- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
JohnnyCash74 #40376 üzenetére
Megnéztem. Egy sima kéteres jumper kábelt (mint pl. az előlapi reszet gombé) forrasztottam rá egy RCA aljzatra. Ez az elektromos SPDIF kimenet. Problémamentesen működött. Szerintem a gyári panaleken sincs semmi egyéb.
-
varmi2
nagyúr
válasz
JohnnyCash74 #40451 üzenetére
Nekem ezzel indul a kodi, win betöltés után egyből.
-
devil-k
nagyúr
válasz
JohnnyCash74 #40413 üzenetére
Akit komolyabban érdekel a zene, az nem Kodin keresztül hallgatja.
-
canniball
nagyúr
válasz
JohnnyCash74 #40424 üzenetére
-
Ribi
nagyúr
válasz
JohnnyCash74 #40376 üzenetére
Simplest TTL to S/PDIF coax interface
Mondjuk ha nem gond az idő, akkor lehet egyszerűbb ebay-est kicsit megmókolni.
Mint a fenti képen is látható, 2 ellenállás és 1 kondi. -
devil-k
nagyúr
válasz
JohnnyCash74 #40380 üzenetére
Tényleg kezd el a tanulmányozását, felfedezését, utánaolvasását, mert senki nem fog Kodi kezdőknek talpalót előadni telefonon. A Plexet meg ne hasonlítsuk vele össze, mert az egyik alma, a másik pedig cékla, nem egy liga.
-
PeterPH
senior tag
válasz
Mondjuk kezdd itt az olvasgatást.
-
LLKobe
veterán
válasz
Nekem semmi api keyt nem kellett állítgatni, megy a TMDB scraper magától, csak a filmek fájlnevei legyenek rendben. És kiír tartalmat, rendezőt, mindent rendesen, magyarul.
Én nem a default skint használom hanem az "eminence"-t, abban minden menüpontot úgy állítasz ahogy akarsz.Szerintem te nem adtad hozzá forrásként a filmjeidet és csak fájlszinten böngészed, úgy valóban nem lesznek csak kis képek.
-
jézusom
addikt
válasz
JohnnyCash74 #40377 üzenetére
Én is sokat szenvedtem vele, pedig az ősi klasszikus xboxos xbmc-vel kezdtem. Viszont a plex-nél már telepítésnél nem tudom mit akar, tökre nem egyértelmű, de állítólag egyszerű... Hát jóvan, plexezzen akinek 6anyja van, jó nekem a kodi is.
Nagyon sok leírás van kodihoz. http://kodi.wiki/
-
devil-k
nagyúr
válasz
Akkor tanulmányozd mèg....
-
Gombinyó
őstag
válasz
Összefoglaló megvolt?
-
Celtis
veterán
válasz
JohnnyCash74 #40370 üzenetére
Ezt a legegyszerűbb megcsinálni házilag. Kell egy RCA aljzat meg némi bontott kéteres vezeték valami régi PC-ből. Esetleg egy, max két ellenállást kell beiktatni. Már nem emlékszem én hogy csináltam, de megnézem ha érdekel.
-
Ribi
nagyúr
válasz
JohnnyCash74 #40370 üzenetére
-
jézusom
addikt
válasz
JohnnyCash74 #40366 üzenetére
Nekem is pl. régebbi erősítőm van, ami egyébként nagyon jó, de a HD szabványokat nem tudja, viszont van benne diszkrét 6ch bemenet. Ez a bemenet úgy szólal meg, hogy "kész" analóg hangot kap a hangkártyától, és a hangkártya viszont tudja a 192Khzet is. Ráadásul régebben XP alatt EAX hangokkal játszottam 5.1-ben, amit szintén csak jó hangkártya képes létrehozni, tehát analóg kimenetet kellett használnom
-
varmi2
nagyúr
válasz
JohnnyCash74 #40366 üzenetére
Arra jó, ha azt használod analóg kimenetnek. Mert akkor csak a hangkártya tudása számít. De ha digitálisan viszed ki a hangot a gépből, akkor a kártyán érintetlenül átmegy. És a cél eszközben lévő dac áramkör végzi a konverziót.Így csak az az áramkör tudása befojásolja a végeredményt.
-
varmi2
nagyúr
válasz
JohnnyCash74 #40364 üzenetére
De az erősítő fogja átalakítani analóg jellé, így elég csak egy spdif hátlapi kimenetet szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest