- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Roztomi #11448 üzenetére
A MPC-t EVR Sync re állítottam ahogy mondtad, de a tévét nem állítja át, nem vettem észre, hogy megoldotta volna a frekiváltást.
Viszont kipróbáltam az XBMC-t, nagyon tetszik, gyors és sokat tud, de ha aktiválom a képfrissítésfrekvencia-igazítást, akadozva, szaggatva játssza a filmeket.
Eddig ez a legjobb ilyen center, amit láttam, úgyhogy nagyon szeretnék rájönni, hogy mi okozza a használatát lehetetlenné tévő hibát. Az első lejátszó, ami konkrétan a tévébe érkező jel frekijét állítja át, a plazma ki is írja a váltás tényét! Esetleg ötlet, hogy mitől lehet a hiba?
Köszi! -
válasz
Roztomi #11432 üzenetére
Köszönöm szépen!
MPC-t beállítottam az általad ajánlottra, XBMC-t letöltöttem, feltelepítettem, holnap tudom kipróbálni a plazmánál! Örülnék ha a MPC-vel jól működne, mert szeretem azt a progit, viszont az ilyen mádialejátszó platformok mint a XBMC, Media Center stb., szerintem valamiben mindig kompromisszumosak lesznek. Az a legtisztább énszerintem, hogy minden fájl ahhoz a lejátszóhoz legyen hozzárendelve, ami a legtökéletesebben működik, és ez igaz filmekre, képekre, zenére. Sok-sok féle lejátszóból válogathatunk a médiákhoz, a legjobbat kell használni. Viszont a médiacenterek beszűkítik ezt a lehetőséget. Vagy ez hülyeség? A HTPC-tulajok mit használnak leginkább?
Nyilván az is fontos, hogy legyen a proginak távirányító támogatása is. Tényleg: az MPC-nek van? Bár én rádiós egérrel is jól elvagyok, de egy tanítható táv azért szerepel az álmaimban!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest