- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
KisApám #17751 üzenetére
Sorry, de nVidia fronton abszolút nem vagyok képben. Egyszer régen volt egy 6600-asom, de nagyon nem szerettem, főleg a vezérlőprogram miatt. Catalyst-hoz vagyok szokva, na. Ha a VGA-d driverében nem találsz ilyesmit akkor még próbálkozhatsz ugyanezzel a tévén vagy/és az erősítőn is.
-
Pista0001
addikt
-
Peak
addikt
válasz
KisApám #17739 üzenetére
a videokártya meghajtószoftverében szépen kalibráld hozzá az erősítődhöz a képet, és/vagy tedd PASS THROUGH-ra a VIDEO jelet, hogy az erősítő ne nyúljon hozzá. ezt praktikusan a menüjében bizonyára meg lehet tenni. igy nem lesz OSDje az erősítőnek a TVn, de megszüntetheti az anomáliát.
-
-
cekkk
veterán
válasz
KisApám #17739 üzenetére
Azok a HDMI kábelek biztos, hogy jó? Esetleg kérj kölcsön ismerőstől kábelt és próbált ki azokkal, meg azt is megnézném, hogy rendesen be vannak-e dugva. Mert ugye elég könnyen eltudnak mozdulni a kábelek.
Vagy kipróbálnám egy másik géppel amin van hdmi, mert lehet a laptopodban lévő nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest