- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
válasz
bodo753 #29068 üzenetére
bodo753:
Nálam meg pont fordítva van. TrueHD nuku, de DTS-HD MA meg tökéletesÉs még mindig nincs megoldásom rá, hogy miért nem működik.
Más...aki Openelec/XBMC-t használ, az tudna nekem segíteni abba, hogy van-e olyan kiegészítője, ahol a képi beállításokat is tudom állítani (Contrast, Brightness, Color, Hue stb..).
-
drdr
senior tag
válasz
bodo753 #29068 üzenetére
Nincs ilyen erősítőm, de megnéztem a manuálját:
The name of the audio decoder currently activated is displayed. If no audio
decoder is activated, “Decoder Off” appears.Nem lehet, hogy egyáltalán nem megy ki a gépből a DTS HD valamilyen oknál fogva? Pl. az adott videóban nincs ilyen hangsáv (csak a helye)?
Nem tudom írtad-e milyen szoftverrel játszod le a videót, de az megy, hogy lejátszó program lebutítja 2 csatornára?
Szerk:
Most látom MPCHC, esetleg egy próba erejéig xbmc, fel lehetne tenni, azzal nem kellene lennie ilyen problémának. Feltételezem, kipróbáltál több videót is amiben van DTS HD(MA) hangsáv ?! -
törölt tag
válasz
bodo753 #29066 üzenetére
Tudom, h macera, de próbáld ki xbmc-vel is, hátha valamit eltúrtak registry szinten a korábbi kodekek, beállítások. Válaszd azon belül a profi beállítási szintet, Wasapi kimenet, átengedés, majd jelöld be, hogy mindent dekódol az erősítőd. Ha így sem megy, lehet tovább nyomozni...
-
törölt tag
válasz
bodo753 #29064 üzenetére
7870-re a Catalyst által került fel a HDMI audio driver vagy Realtek? AMD driverrel működnie kéne, és elvben látnod kéne, mint támogatott audio formátum a HDMI tulajdonságok között.
Hogy az erősítő hibája-é, ki kéne próbálni BD lejátszóval, esetleg media playerrel, legalább ezt a lehetőséget kizárni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest