- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
KubanitoS #7163 üzenetére
Igaz, hogy nem vagyok jártas a témában, de band1103 ajánlata nem jó neked ?
GIGABYTE GA-M85M-US2H => 16.494Ft
AMD Athlon II X2 240 2.80Ghz AM3 BOX => 14.100Ft
Memória és a vinyó, szabadon választott. Olyat veszel, amilyet akarsz.
pl.:
KINGSTON 2048Mb DDR2 800Mhz KIT => 12.863Ft
SAMSUNG 250GB 7200rpm 16MB => 10.063FtAlaplapból is szinte bármilyet vehetsz ( ,de majd megköveznek, ha tévedek ) , ami minimum nVidia GeForce 8200 chipset-es vagy a másik oldalról 780G -el rendelkezik.
-
band1103
őstag
válasz
KubanitoS #7106 üzenetére
Minőségi táppal és sima PC házzal továbbá csupán DVD-RW-vel 60-70 ezerből kijössz ezzel a vassal:
AMD Athlon II X2 240; 2GB RAM; GA-M85M-US2H (rev. 1.3); 250GB HDD;
W7-el mindent visz.
De ha fontos a fogyasztás akkor ION+330-as atom is kijön ennyiből. Zotac vagy ASRock. -
válasz
KubanitoS #7106 üzenetére
"Ennyi pénzért már más megoldást találnék."
Micsodát? Csak azért kérdezem, mert nem ennyi pénzért, hanem úgy általában nehezebbre esik ennél jobbat elképzelnem: XBMC-nél jobbat nem láttam SW fronton, ennél gyengébb gépen nem fut el, erősebb meg tulajdonképpen felesleges neki, csak plusz fogyasztás, ami meleggel meg zajjal jár.
"Ismertek valami jó boltot, ahol viszonylag nagy választék van gyárilag összerakott HTPC-kből?"
Nem, sőt, igazán gyárilag összerakott (úgy, hogy tényleg komplett rendszert adnak, nem csak HW-t, hanem megfelelő SW-t is) normális HTPC-ről sem tudok.
-
válasz
KubanitoS #7102 üzenetére
"Ti mit vennétek a helyemben?"
Én vennék v összeraknék vmi PC-t Atom + Ion alapon, aztán XBMC-t rá, de nekem mondjuk ez a mániám, a Tim által emlegetett médialejátszók is teljesen használhatók.
Ami probléma, az a konkrét BR lemezek lejátszása, a médialejátszókban kb egyikben sincs optikai meghatjó, ionos PC-ből lehet ugyan ilyet találni (pl a szépnevű ASROCK Nettop ION 330 Home Theater BluRay), de a HTPC szoftverek egyelőre elég alapkivitelben támogatják a BR lejátszást: a filmet magát viszik, a menüt viszont nem. -
Tim82
félisten
válasz
KubanitoS #7102 üzenetére
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de a kívánt feature-ket olyan médialejátszók is tudják, mint a WDTV és az Asus O!Play (vagy hogy is kell írni
). Mindezt már 30 ezer HUF alatt, így ha tényleg csak ennyire kell, felesleges venni/összerakni HTPC-t, ugyanis így sokkal olcsóbban kijössz. Mindkét lejátszónak van a PH!-n topikja, utána tudsz nézni. (én most nem, munkába menet Opera Miniről kicsit nehézkes
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest