- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
-
Tomix24
addikt
Összerakás - Ház táp, vinyó , ram -ezeket kell összeszedni, és összerakni. 10 perc sima csavarhúzóval.
Plussz telepíteni Win7-et, meg a programokat. + 1-2 óra ha precíz is vagy.
Hátrány - ööööőőőő , ja megvan az egyetlen amit észrevettem. Távirányó van a Media playerekhez, tehát az a pár funkció simábban elérhető. HTPC-nél is vehető táv. és tanítható, de a böngészéshez kell rádiós egér + bill. Tehát lényegében az ár ami hátrány lehet egyedül.
Mennyit tudsz költeni? 55-60e? Ha nem akkor ne is gondolkozz, az alatt csak a Media playerek vannak.
-
madgie
titán
Egy HTPC-t nem biztos, hogy olyan egyszerűen tud kezelni egy családtag, mint egy "médiajátékost".
Habár ez nem feltétlenül igaz, be lehet állítani, hogy bootoláskor már teljes képernyőn induljon az XBMC, háttérben meg menjen a webUI-s utorrent (mondjuk ehhez már kell egy kis techb*ziság) -
Tomix24
addikt
Nagyobb lehetőségek vannak egy HTPC-ben véleményem szerint. Én végigmentem a piac összes nevesebb média Player-én, és végül a HTPC-nél ragadtam le. Ha csak filmet akarsz nézni, tényleg semmi mást, akkor WDTV Live(~20K), ha boritókkal is akarsz kavarni, és kell a torrent, youtube, Blu-ray menü navigálás, akkor Popcorn a210(~40K). És ha mindezt problémamentesen akarod, sokkal magasabb szinvonalon(XMBC, qtorrent, 1080p Youtube, zip/rar , Total Commander, MPC-HC, Internetezés, Videóvágás - Win7x64 -stb-stb És némi játék, akkor HTPC , egy EPC3 mini-ITX ház pl [link] és kb méretben ott vagy mint egy vinyót fogadó Média player. Bele 2gb ddr1333 ram, meg valamilyen olcsó Brazos lap, plussz egy vinyó. Kész is. KB 50-55K max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest