-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
válasz
Krissz80 #55541 üzenetére
Egyik gyártónál (VGA) se hallottam még, hogy ezzel marketingelne, pedig, ha lenne különbség tuti, hogy nagybetűkkel a képedbe tolnák.
Magam részéről, én se tapasztaltam még ilyet, hogy egy gigabyte jobb képet/hangot adna, mint egy msi vagy asus. Inkább a szoftveren múlhatnak dolgok. -
Gombinyó
őstag
válasz
Krissz80 #55493 üzenetére
Ez nem így van. Két külön kijelzőként kezeli a gép az AVR-t és a TV-t. Pont ezt mondom, hogy nálam így működik. Nem kell klónozni a kijelzőt, kiterjesztett módban kell használni és ennyi. A TV-re kimegy így a 4k felbontás, az AVR pedig 1080p. Ráadásul nekem még DVI-on egy monitor is van rajta, így 3 külön "kijelzőm" van, 3 különböző felbontással, egy VGA-val.
-
Gombinyó
őstag
válasz
Krissz80 #55491 üzenetére
Ha van HDMI csatlakozó az alaplapon (és APU) akkor adott a két HDMI, ha van VGA is. BIOS-ban csak forced-re kell rakni az integrált vezérlőt.
Nekem az RX560-as kártyán van egy HDMI és mellette egy DisplayPort is. Az is egy megoldás lehet, hogy egy DisplayPort - HDMI kábellel összekötöd az erősítővel, HDMI-HDMI kábellel pedig a tv-vel. Így használom már hiba nélkül évek óta. Annyi, hogy ebben az esetben nálam a hangra kell adni fixen 250ms késleltetést a Kodiban, hogy szinkronban legyen a képpel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Battlefield 6
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- iPhone topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- eGPU tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest