- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordAndrew
tag
válasz
mgergoo
üzenetére
Már írta valaki a hűtést, én csak megerősíteni akarnám. 3 éve volt egy elfuserált HTPC építésem, amit egy sima asztali gépből alakítottam ki. Szintén szekrényes volt, a TV mellett csak at infra vevő volt kivezetve, meg a rádiós billentyűzet vevője. A gép állandóan pusztult a melegtől. Hiába volt jó a PC hűtése (szabadon), a szekrényben felgyülemlő hő egy idő után pusztító erejű volt. A mostani gépet a TV alá tettem ki, mint egy DVD-t, így legalább tud hülni.
-
beencee
őstag
válasz
mgergoo
üzenetére
Én a hálóban használok iMON 2.4G DT-t, teljesen jó szerintem és mivel iMON, minden valamirevaló front-end szoftvernek ismernie kell, illetve könnyen át lehet paraméterezni, hogy az egyes gombjai milyen billentyű(kombináció)nak feleljen meg.
MC jellegű billentyűzet is van biztosan rádiós, konkrét jelöltem nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest