- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
canniball #29509 üzenetére
Szia.
Nem nagyon olvatam végig a hozzászólásokat a kérdéseiddel kapcsolatban, DE...... Rá kerestem az erősítődre, ahogy nézem abban bizony van DAC. Így célszerű lenne egy olyan alaplapot keresned, majd amikor már eldöntötted, hogy AMD vagy INTEL, aminek van optikai kijárata, vagy coax spdif egyebek....nem olvastam végig miket tud fogadni az erősítőd. A lényeg, hogy mivel ott van nekd a beépített DAC, így ha el vagy annak a minőségével akkor egy optikai kijáraton szépen átviheted rá a hangot és a többit az erősítő végzi a hanggal mindegy milyen hang lesz a PC-ben.
-
windlord
őstag
válasz
canniball #29509 üzenetére
Értem, és köszönöm!
Kezd már körvonalazódni a dolog.fHD -ban, pl. az általad linkelt és használt lapba kell videokártya, vagy az integrált vga elboldogul a filmekkel baj nélkül?
Egy kisebb vinyót én tennék bele amíg nem veszek NAS -t... vagy ha veszek egyáltalán.
Gondolom dlna kliensként használható, ha egy másik gépről megosztok neki tartalmat...
Napközben meg torrentre használnám, ezért is lenne jó a kis fogyasztás.Ezen dolgok ismeretében a táp mekkora, illetve mi lenne az ajánlott?
Ram -ból szerintem elég neki bőven a 2GB... vagy nem?A ház meg már csak a design kérdése gondolom én...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest