-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommaso
tag
Mivel a Fusion - úgy tudom - belülről a táp kivételével ugyanaz mint az NSK2480:
szerintem nem hangos, de nem is hangtalan. 3-4 méterről is hallható a halk suhogó hangja az oldalsó és a táp ventiknek, még legalacsonyabb fordulaton is. Én picit halkabbra számítottam egy nappaliba szánt HTPC ház esetén, viszont az összes eddigi gépemhez képest halkabb, szóval ez már egyéni érzékenység kérdése. -
beencee
őstag
"Valami jó frontend ami a Samba serverről (ASUS router) tud lejátszani."
Ezt nem értem
Az, hogy mi végzi a fájl szerver funkciókat a távoli gépen (Samba egy Linuxon, vagy Windows Server, vagy bármi) teljesen mindegy. Mint ahogyan az is, hogy milyen op. rendszer megy a leendő HTPC-n, hiszen bármely általam ismert op.rendszeren be tudsz mappelni egy távoli meghajtót bármilyen (szabad) meghajtó névre. Ekkor pedig az az elvárásod, hogy a front-end szoftver tudjon lejátszani tartalmat ne csak "C", vagy "D", hanem egyéb meghajtókról is
Vagy mi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest