- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nyitott vagyok a használtra is, nem kell új. De újban sem hiszem, hogy jobb nincs. Csak 2x annyiért. Persze, mindig van ár/érték arány is, nem biztos, hogy az olcsóbb megéri, de valahol meg kell húzni a határt. Csak ezt akartam megértetni.
Lehet, hogy 3x áron kapok 2x jobb cuccot, 5x áron meg 10x jobbat, de ez mindennel, mindig így van általában.
Az meg tök független a témától, hogy használtan mindig jobbat lehet venni olcsóbban. Ezért szoktam hw-t is használtan nézni, ha van rá lehetőség.
Majd arrafelé nézelődök amiket javasoltatok.
-
rbalint88
addikt
Be kell menni, kérdezni, hallgatózni. Velem rendesek voltak, ahogy láttam-hallottam, mással is. Nyilván ha úgy mész oda, hogy ha találsz megfelelő cuccot, el is viszed, komolyabban vesznek. Én egy Onkyo TX-SR608 erősítőt hoztam el és egy KEF C7 hangfalpárt, kereken 200-ért... Az erősítő azóta is megvan, a hangfal meg "sógornál" egy Pio VSX-420-szal. Én meg vettem egy Canton hangfalpárt, ezzel kész is a rendszer két éve. És bár csak sztereó, őszintén szólva nem is hiányzik több hangszóró.
És hát a használt nyilván jobban megéri, csak egyrészt rizikó, másrészt meg ha senki nem vesz újat, előbb-utóbb használt se lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest