Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nyitott vagyok a használtra is, nem kell új. De újban sem hiszem, hogy jobb nincs. Csak 2x annyiért. Persze, mindig van ár/érték arány is, nem biztos, hogy az olcsóbb megéri, de valahol meg kell húzni a határt. Csak ezt akartam megértetni.

Lehet, hogy 3x áron kapok 2x jobb cuccot, 5x áron meg 10x jobbat, de ez mindennel, mindig így van általában.
Az meg tök független a témától, hogy használtan mindig jobbat lehet venni olcsóbban. Ezért szoktam hw-t is használtan nézni, ha van rá lehetőség.

Majd arrafelé nézelődök amiket javasoltatok.

-
rbalint88
veterán
Be kell menni, kérdezni, hallgatózni. Velem rendesek voltak, ahogy láttam-hallottam, mással is. Nyilván ha úgy mész oda, hogy ha találsz megfelelő cuccot, el is viszed, komolyabban vesznek. Én egy Onkyo TX-SR608 erősítőt hoztam el és egy KEF C7 hangfalpárt, kereken 200-ért... Az erősítő azóta is megvan, a hangfal meg "sógornál" egy Pio VSX-420-szal. Én meg vettem egy Canton hangfalpárt, ezzel kész is a rendszer két éve. És bár csak sztereó, őszintén szólva nem is hiányzik több hangszóró.
És hát a használt nyilván jobban megéri, csak egyrészt rizikó, másrészt meg ha senki nem vesz újat, előbb-utóbb használt se lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon / Smart Home
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Hegesztés topic
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest