- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
pity-putty #17513 üzenetére
Egy A8-as proci kell minimum.
http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/a-series/Pages/a-series-pib.aspxÉn A8-3870-nél játszom le a FHD3D-t, egyedül a PowerDVD12 volt a képes a HDMI 1.4 frame packed formátumot kitolni és közben a hang is HD... Viszont nagyobb bitrátánál még előfordul hogy szaggat kicsit... Élvezhető, de látszik, hogy nem 24fps (23.976...) ill. egyes helyeken nem mindig teljesen folyékony a mozgás.
Szóval A8 v. A10.
Memória szerintem egy új Trinity-s proci mellé kell 1866-os, nekem az 3870 mellé sem ártana lehet az 1600 helyett, 4GB elég lenne, ha nem játszol.Esetleg egy SSD az oprendszernek és programoknak, egy 64GB-os kb. félig lesz megtöltve, többi, film, zene játék mehetne egy green vinyóra...
A többi ízlés kérdése, ha elég egy 65W TDP-s proci az esetleg beleférhet egy itx házba paneltáppal, akkor halk lesz. Konkét példát nem tudok, az előző 5 oldalban a fórumon, igen sok linket találhatsz.
100W-os procihoz, szerintem kellhet a nagyobb táp (főleg ha kell mellé vinyó is és játék) és akkor érdemesebb lenne mATX házba tenni, sfx v. igazán nagy házba, akkor normál ATX-es táppal. Utóbbi a kisebb hang miatt lenne jobb 300-400W-os táppal, sajnos kisebb telj. nem nagyon van SFX és ATX méretben.
Gyakorlatilag a választott proci mindent el fog dönteni.
Alaplap ha kell displayport, akkor arra is figyelni kell, az Asrock alaplapokat én csak hdmi-vel láttam meddig. -
cekkk
veterán
válasz
pity-putty #17513 üzenetére
A teljesen passzív hűtés ami jól elvezeti a hőt egy olyan prociról ami letudja játszani a 3D BD lemezeket 70 ezertől indul ilyet szeretnél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő