Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attas
aktív tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Én egy LIano-s gépet dobtam össze. ASUS mini ITX és AMD F1 A4 APU-s proci a hajtó motor. 2db 2.5" HDD kapott. és 4gb memóriát. ITX házban van amibe az ATX szabvány tápméret belemegy. Egy 300w FSB kapott. A CPU egy AC hűtőt és egy AC8cm ház hűtőt.
Mindent lejátszik gond nélkül ..a kill samplet is a mellette futó torrentekkel együtt. A fogyasztása az egy 25GB fulHD-s film alatt +torrent, min39w max 44w. Amióta a 8cm-es AC venti elől kivágtam a szélzajt csináló lyukas lemezt, nincs hangja sem. A venti nélkül a CPU 47 fokon ment. akkor viszont TÉNYLEG néma a kütyü. HDD sem hallhatóak. De azért nyugodtabb vagyok egy terhelve 38 fokos procival. Kikapcsolt állapotban 5 w-ot mértem. -
slashing
senior tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Nem feltétlen kell hozzá kodek csak én szeretem ha minden lejátszó visz mindent a gépen.
Én pot playert használok jobb mint az mpchc ez 100%.
A linkelt oldalról leszedtem az összes 1080-as videót egyedül a killa sample volt ami 27% terhelte a procit a többi kb. 5% volt és simán vitt mindent, pot playerben tesztelve... xbmc-ben is megnéztem ott sem volt semmi gond talán a forma1-es videónál volt 1 pont ahol 1 másodpercig egy hajszálnyi akadás volt de ezt betudom az xbmc kezelésének mert pot playerben semmi ilyen nem tapasztalható.
Tudom hogy nem ebben gondolkoztok csak írtad az i7-et... és ez egy i3 abból is egy nagyon low proci bár tényleg drágább darab...
-
canniball
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
"...az általad említett CPU-k szerintem nem a 10k-t súrolják."
Nem tudom amit néztél cpu+mobo(+vga) mennyire jön ki, de a dabadab által említett Brazos (az előbbi három egyben) ~24k környékén kezdődik, +1-2k-ért passzív is akad. Igaz a proci gyenge, de amúgy mozizáshoz megfelelő gép építhető belőle. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Path of Exile (ARPG)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő