- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
cashback #11813 üzenetére
"HTPC-t nem csak filmezésre használnak... általában..."
Nem tudom, amit en lattam, ott azert az esetek nagy reszeben dedikalt geprol volt szo.
(#11812) Attas: openelecet tok konnyen fel lehet rakni egy pendrive-ra, aztan onnan kezdve orom es boldogsag
-
Attas
aktív tag
válasz
cashback #11806 üzenetére
Ööööö...nos nem tapasztalat, de Én úgy tudtam, ha Brazos configon nézel egy megterhelő filmet, és mellette fut úgy 20-30 torrent megosztása mellette valami védelmező progi is, akkor az már kihat a film akadásmentes megjelenítésére. Nos ha nem így lenne akkor elnézést a tudatlanságomért.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
cashback #11748 üzenetére
Áh, nem kell semmit, köszönöm
Egy kis google erre már választ tudni adni, de én magamnak amúgy sem tervezek most gépújítást, úgyhogy feleslegesen ne pazaroljuk az erőforrást
canniball:
Meglesz, köszönöm. Egyedül attól félek, hogy a platform kevés lesz a mozizáson kívüli tevékenységekhez. De az a 40W fogyasztás csábító...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
cashback #11738 üzenetére
KMPlayer is opció, valóban
Ha van a lapon iGP, akkor megköszönném még azzal is megnéznéd, illetve az eddigieket is köszönöm, örömmel hallom őket
slashing:
Az sajna az i3 miatt nem mérvadó, esetemben a CPU fixnek tekinthető - hiába csábító a 35W TDP, az i3 +20 ezer. De még rágom a fülét. Kodekekkel nem szeretek ügyeskedni, ezért szeretem az MPCHC-t, illetve akinek lesz szintén ezt használja.
dabadab:
Igen az 5 éves E6320-am is 65W TDP-vel jött ki, de ha a keret bő 40k, akkor mit tudok tenni, az általad említett CPU-k szerintem nem a 10k-t súrolják.
OpenELEC pendrive-on
Ezzel meg az a gond, hogy nem ismerem, de szüksége lesz Win-es alkalmazásokra, amiket ez nem tudom, hogy tud-e kezelni - nem csak filmnézésre készül a gép.
Passzív témakört elfogadom, köszi az ezirányú választ is.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
cashback #11733 üzenetére
Ha meg tudnál nézni nekem pár videót, azt nagyon megköszönném
Van egy PH-s tesztcsomag, ezekből ha az 1080p anyagokkal boldogul, az már jó. Van egy killasample nevű videó is, ha azt megeszi, akkor már semmi baj nem lehet.
Viszont a méricskélés máshogy nem megy, csak ha olyan lejátszód van, ami használja a GPU gyorsítást(én a media player classic home cinema-t preferálom), anélkül nincs értelme
Ha esetleg nem használod, akkor sztornó, emiatt ne tegyél fel semmit
-
hoffman_
nagyúr
válasz
cashback #11730 üzenetére
Köszi a konkrétumot. Akkor jól gondoltam, egy alap 1155-ös lap és ez a CPU jó választás lehet. Vga teljesítmény játék szempontjából közel lényegtelen, csak a film lejátszásnál kellene besegíteni a procinak. Te milyen arányban nézel 1080p filmeket, illetve azok milyen tömörítésűek? Mert nem mindegy, hogy 8 giga, vagy 23 egy film DTS hangsáv nélkül persze - mindkettővel maradéktalanul boldogulnia kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest