- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
Jöttem picit dicsekedni.
My Home Made Home Theater PC : [link]
A ház az teljesen gyári... -pár belső elem... kellett a hely.
Még nincs kész teljesen, de idővel majd még alakul. -
cashback
őstag
válasz
dabadab #11814 üzenetére
Pénz függő.
Én spec nem engedhetek meg (már) 2gépet magamnak. Sztem ezzel fél Mo. így van.Linux-ot csak azért nem csipázom, mert érteni kell hozzá... "el kell vinni vacsorázni akció előtt".
Lényegesen egyszerűbb a dolog Win-vel... feltelepítem 1óra alatt. Plusz programok 20perc... és ennyi.Linuxnál szőrözni kell mindennel. Partíció, programok, driverek... pl hogy driver-t szüljek éppen egy wi-fi adapterhez... és ezzel meg is akad a dolog, mert hiába lehetne jobb... még frissíteni sem képes egy teljesen hétköznapi kütyüt net nélkül.
A win sem... de legalább ismeri amit beledugok. -
cashback
őstag
Védelmező... mint antivírus, tűzfal... ezek úgy általában minden gépen futnak. Ha torrentezel, ha nem.
uTorrent csekély terhelést jelent a gépnek csak. A feltöltési sebességtől függően veheti igénybe a gépet. Hogy te 1helyre töltesz fel 10Mbit-es sebességgel vagy 400helyre összesen 10Mbit-tel az nem oszt nem szoroz (mármint a gépnek).
-
cashback
őstag
válasz
BigFoote #11785 üzenetére
Asus oldalán megkapod a választ... van A75-ből pár fajta illetve A55 is.A többihez nem szolnék hozzá.
dabadab Bocs...igaz.
-
cashback
őstag
válasz
hoffman_ #11743 üzenetére
Sztem is teljesen jó a proci. Meglepően jó.
PassMark alapján szoktam nézni proci váltás előtt hogy mennyivel erősebb a tervezett a jelenlegitől.
Ár/érték arányban magasan vezet már jó ideje.
(vagyis: Intel Xeon 5148 @ 2.33GHz 107.34 $15.54* - bár ez valami baki lehet ennyiért
)
-
-
cashback
őstag
válasz
hoffman_ #11732 üzenetére
Hát meg kell mondjam nem szoktam HD-s filmeket nézni. Sorozat fun vagyok
így az éppen megjelent legújabb részeket szoktam általában megnézni aminek a felbontása ~620*350.
Illetve egy 19"-os LG L1952HQ monitorom van...
Viszont ha gondolod méricskélhetek neked konkrét dolgokat... (biztosan van erre valami bench vagy egy pár perces HD filmet leszedek és ahhoz képest mondok adatokat)
-
cashback
őstag
-
cashback
őstag
Sziasztok.
Van egy HTPC kijelzőm: 16t202da1e .
Ezen egy nyomtató port figyel... átalakítható esetleg olyan csatlakozóvá amit egy ECS H61H2-M2 lap is képes kezelni?
Ha rossz helyen kérdezem elfogadom az átirányítás lehetőségét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest