- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oszilaci
senior tag
válasz
Skillet #32980 üzenetére
én ilyet vettem a hozzá való infrával + extra infra vevővel itt a HA-n 3000ft-ért és gyakorlatilag új.sőtétben is jól használható mert gombnyomásra világítanak a felső gombok
Van itthon valami olcsó tab amire tegnap felraktam a Yatse-t és sokkal jobb mint bármelyik táv
-
Oszilaci
senior tag
Asrock AD2550 alkalmas lenne openelec-re? vagy ez sem tartozik az ajánlott kategoriába?
-
Oszilaci
senior tag
szerintettek ez a lap egy HDMI-s vga-val alkalmas lehet openelec-re?
-
Oszilaci
senior tag
-
Oszilaci
senior tag
válasz
rappit4 #32853 üzenetére
hallgattam közel 2mft-os cuccot az unoka tesomnál az valami iszonyatosan jó volt ,nekem onkyo tx-nr515 7.2 erölködöm van egy jamo szettel igaz most még 5.1 ,de már nézem hozzá a többi hangszorót is.
nem lehet,hogy valami gyengére sikerült anyagot hallgattál vagy csak nem volt jól beállítva?
sztereo nem szar ha sztereo cuccot hallgatsz ,de moziban ritkán hallasz sztereoban filmeket -
Oszilaci
senior tag
"optikai kábelre" miért vagytok oda az optikai kábelért???
-
Oszilaci
senior tag
válasz
rappit4 #32775 üzenetére
majd kinösz egyszer te is a Wifi-ből
mellesleg meg ha ki tudod használni az 5Ghz tartományt akkor a wifi sem akadaly ,de még akár N 2,4Ghz is mehet ha normális wifi kártyát teszel a notebookba és lösz hozzá egy normális routert.
párom notebookjába intel centrino advenced N-6200 kártya van és 70-90Mbps tud gond nélkül -
Oszilaci
senior tag
válasz
rappit4 #32763 üzenetére
nekem csak openelec van fent az 16gb ssd-n. 1x próbábol feltoltam a 16GB-ra 8.1 embaded verziot és nem maradt sok hely az SSD-n ,de felment.
Win 8.1 +kodi elvileg elfér 32GB-on is ha kikapcsolod a rendszer vissza állítás funkciókat ,de a 60GB böven elég kell,hogy legyen. -
Oszilaci
senior tag
válasz
noorbertt #32758 üzenetére
én személy szerint a média pc-t csak média pc-nek használom ,torrentre van másik gép 6TB HDD-vel.
Egy média PC nekem ne zörögjön folyamatosan a nappaliban.SSD a gyors bekapcsolás és gyors elérhetöség miatt és a csendes müködése miatt.
baromi zavaro tud lenni még a nagyon pici kerregés is amit egy notebook HDD produkálni tud. -
Oszilaci
senior tag
válasz
sanzi89 #32516 üzenetére
wazze te írtad
"RASPBERRY-PI-2-Model-B-" ami nem keverendő az első modellel
15e a gep,4-8e a ház 5-8e egy valamire való táp + 8GB sd
ki lehet fogni újabb itx lapokat 8-15eft között ,szerintem az atomos lapok is képesek lejátszani 1080i mkv fájlokat
érdemes figyelni a hirdetéseket ,iszonyat jó dolgokat lehet kifogni és néha nagyon jó áron
-
Oszilaci
senior tag
válasz
szuszinho #32489 üzenetére
kingfast 32GB 5100ft igaz 1,8" viszont normál sata 3 csatis
nem sebesség bajnok,de egy openelecnek tökéletes.
van itthon SD to Sata kártyám ideiglenesen raktam bele egy 16GB sd class 4-est és még azzal is hasított az openelecén ügyesen figyeltem a hirdetéseket és lecsaptam amikor felkerült és kaptam hozza a gari papirt is "0"km-es darab amit elötte pár nappal cseréltek gariban ,de mire megkapta az újat vett nagyobbat
-
Oszilaci
senior tag
ASRock D1800B-ITX ez is elboldogul a fullhd tartalmakkal?
gyerekszobába is lekellene már cserélni a popcorn hour a110-t
-
Oszilaci
senior tag
válasz
LLKobe #32439 üzenetére
ugyan nem engem kérdeztél és nem is ITX méretü,de célnak megfelel.
matx Intel H61 alaplap 4000ft
Intel G2030 9000Ft
sapphire radeon HD6450 5500Ft
2GB DDR3-1333 4000Ft
16GB kingfast SSD 4000ft
és egy ilyen ház ami pont befér a polcba és kapott egy 8cm PWN coolink swif2-t így még hangja sincs. 4000ft
táv+vevő 3000ft -
Oszilaci
senior tag
-
Oszilaci
senior tag
-
Oszilaci
senior tag
válasz
chesterboy #32290 üzenetére
nincs FILMEK és a VIDEOK alatt NINCS MÉDIATÁR SEM
ezt én is elolvastam
"A Filmek (és a Sorozatok) menüpont csak akkor lesz elérhető a főmenüben ha már legalább egy film (vagy sorozat) bekerült a médiatárba!"
hogy kerülnek be ha nincs MÉDIATÁR a videok alatt???
és megvan simán hálozati helynek adtam hozza a megosztott könytárakat
most már jó[ Módosította: radi8tor ]
-
Oszilaci
senior tag
válasz
chesterboy #32288 üzenetére
kicsit részletesebben tudsz esetleg segíteni?sehol nem találom ,hogy mit kellene csinálni és nem ugrik be,hogy mit csináltam máshogy elöször
-
Oszilaci
senior tag
kell csinalni egy video konyvtarat a szerver gepen?
-
Oszilaci
senior tag
válasz
Celtis #32099 üzenetére
Ha bekapcsolom a gépen teljesen megjavul ,viszont azóta vettem egy másik alaplapot ami tudja az ErP Lot
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4505#ov
ami elvileg teljesen le kapcsol mindent amikor kikapcsolom a gépet ,nem is világít a lan led*je de mégis szétzuzza az IPTV-t ,ki kell huznom a kábelt vagy aramtalanítani kell teljesen ,de meg utana kb 2percig zuzza az IPTV
-
Oszilaci
senior tag
Valaki segítsen
biosban tiltva van a Wake On Lan ,de mégis kikapcsolt álapotban szétzúzza az IPTV-t ha PUTTY-n keresztul ethtool -s eth0 wol d akkor a következo újra indításig nincs gond ,de utána vissza áll g-re és kikapcsolt állapotban újra küldözget magic packetokat vagy inkább keress és megint be kell jelentkezni PUTTY-n és újra elkell küldenem a parancsot.
valaki nem tudja,hogy OpenELEC alatt hogyan tudom végleg tiltani a wake on lan-t???
most felraktam egy win-t próbára és ha ott letiltom a wol-t akkor nincs is gond
-
Oszilaci
senior tag
Az OpenELEC jobban bejön mint a Kodibuntu ,az IPTV-t a WOL zavarta ,bár nem értem mert BIOS-ban tiltva van
most PUTTY-ból ethtool -s eth0 wol d parancsal tiltottam és most nem zavarja az IPTV-n a HD adásokat mikor ki van kapcsolva a HTPC
valakinek egyébb magyarázata lenne számomra???
-
Oszilaci
senior tag
mitől lehet,hogy ha ki van kapcsolva a HTPC-m akkor az IPTV-n a HD adások kockásodnak,szét hullanak,ha kihúzom az UTP kábelt akkor megszünik a jelenség.
Alaplapon tiltottam minden WOL-t -
Oszilaci
senior tag
geexbox tényleg jobb mint a kodibuntu?
-
Oszilaci
senior tag
válasz
Celtis #31906 üzenetére
még mindig nem érted a lényeget
van egy gigabites halozatod ,de lehet,hogy te maximálisan csak 750Mbps-ot fogsz rajta mérni (de ezt már gigabitnek fogja jelölni a router sztem ) mert valaminek szar a minősége,csatlakozása stb. közben ha minden tuti akkor kb. 950Mbps-ot mérnél
-
-
Oszilaci
senior tag
valakinek nincs tapasztalata,hogy mit lehet csinálni az infra vevovel,hogy a plasma tévé ne zavarja???
-
Oszilaci
senior tag
válasz
tupacamaru #31887 üzenetére
próbálkoztam olcsóbb nas-oskat,de hálozaton keresztüli írás/olvasási teljesítményük az energia takarékos kis próciknak köszönhetően elég korlátozott hiába a gigabites hálozat.Ekkor döntöttem úgy,hogy beszerzek egy Dell poweredge sc440*es szerverkét
ebből hirdetnek egy újabbat a HA-n dell poweredge T100 jó áron
mintha a notebookban lett volna a merevlemez írás/olvasás szempotjából és nem elhanyagolható,hogy a torrent is atomstabilan ment 120/10M neten non-stop és utána találtam egy XPEnology-t amivel igen komoly nas-t hozhatunk létre szinte bármiből.azok a nas-ok amik érnek valamit 70-től felfelé kaphatóak.
-
Oszilaci
senior tag
válasz
tupacamaru #31884 üzenetére
az a baj a 20k ig hirdetett nas-okkal,hogy harmat gyengék
-
Oszilaci
senior tag
válasz
MasterMark #31871 üzenetére
lehet,hogy plasma tv szivat???ha elé teszem akkor folyamatosan vilagit a piros led,ha koze rakok valamit akkor elalszik és neha bevllan,majd ha elveszem az akadalyt akkor folyamatosan vilagít
-
Oszilaci
senior tag
néha elkezd villogni a led az infra vevon és olyankor nem reagal a taviranyitora ,kb ugy villog mintha a hdd led lenne.
cpu terhelés alacsony,bluray akadas nelkul megy tovabb csak nem reagal a tavra -
Oszilaci
senior tag
válasz
MasterMark #31689 üzenetére
kicsit fáradt vagyok
sajnos nincs csak VGA kimenet az alaplapon és az 5.1 hangzas sem utolso szempont.
most egy popcorn hour a200 van HDMI-vel az erositon és onnan megy a tv-be.
ezt szeretném kiváltani valami "jobb" dologgal ,mert nem vagyok hajlandó 70-80eft-ot adni egy újabb popcorn hour a400 vagy 410-ért,ha kicsit ugyan nagyobb géppel megoldhatom legalabb olyan minosegben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest