- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
kovy79 #32273 üzenetére
Ezek nem Openelec függő dolgok. Kodi de méginkább scraper beállítás.
- Azért nem jelenít meg borítót, mert nem találta meg a scraper a filmet.
- Médiatár frissítés mindent frissít. A frissítés azt jelenti, hogy az új vagy még nem azonosított filmeket megpróbálja beazonosítani. Ami már megvolt, ahhoz nem nyúl. Általában érdemes beállítani a frissítést a Kodi indulásával együtt. Ígx bakapcsolás után magátol lekeresi az új dolgokat.
- Ezt nem is értem. A filmnek a médiatárban az lesz a neve ami hivatalosan is a neve. Nem a fájlnév. A kézzel átnevezésre csak akkor van szükség, ha a scraper nem találja a filmet.Én az Universal Movie scrapert használom. Egyszer beállítottam és gyakorlatilag soha nem kell vacakolnom vele. Kiveszem a kölcsönzőből a filmet, és megjelenik borítóstul magyar tartalommal együtt a médiatárban.
Most, hogy csináltam az új HTPC-t és beolvasta azt a 250-300 filmet ami van, max 5 elvetemült filmnél kellett kézzel belenyúlnom.
Mondjuk ehhez az is kell, hogy a kölcsönzőben jó inf fájl legyen csatolva. Ahol én vagyok tag és szerintem a legtöbben, ott ez alap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- DELL poweredge T20 Mini Szerver
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest