Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
kovy79
üzenetére
Ezek nem Openelec függő dolgok. Kodi de méginkább scraper beállítás.
- Azért nem jelenít meg borítót, mert nem találta meg a scraper a filmet.
- Médiatár frissítés mindent frissít. A frissítés azt jelenti, hogy az új vagy még nem azonosított filmeket megpróbálja beazonosítani. Ami már megvolt, ahhoz nem nyúl. Általában érdemes beállítani a frissítést a Kodi indulásával együtt. Ígx bakapcsolás után magátol lekeresi az új dolgokat.
- Ezt nem is értem. A filmnek a médiatárban az lesz a neve ami hivatalosan is a neve. Nem a fájlnév. A kézzel átnevezésre csak akkor van szükség, ha a scraper nem találja a filmet.Én az Universal Movie scrapert használom. Egyszer beállítottam és gyakorlatilag soha nem kell vacakolnom vele. Kiveszem a kölcsönzőből a filmet, és megjelenik borítóstul magyar tartalommal együtt a médiatárban.
Most, hogy csináltam az új HTPC-t és beolvasta azt a 250-300 filmet ami van, max 5 elvetemült filmnél kellett kézzel belenyúlnom.
Mondjuk ehhez az is kell, hogy a kölcsönzőben jó inf fájl legyen csatolva. Ahol én vagyok tag és szerintem a legtöbben, ott ez alap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest