- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
Had idézzek zhagyma fórumtársunktól, ennél jobban, érthetőbben úgysem lehet megfogalmazni:
"CI+ minősítést komplett rendszerre lehet szerezni amit egy PC-be dugott tuner és egy akármilyen PC / OS együttesen sose fog megkapni."
Elvileg a CI eszköz "felokosítható" CI+ szintre, de jelenleg nincs rá megoldás. -
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
szabi__memo #14392 üzenetére
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
XBMC 11-ben hol lehet beállitani a Default audio streamet?
Ha a hangoknál beállitom a magyart, majd legalul, hogy minden filmre igaz legyen, az nem hatásos. Legközelebb az adott filmél már jó lesz, de a többinél nem.
Valaki tudja mi a megoldás?
Köszi -
szabi__memo
nagyúr
Ebben milyen gpu van?
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
Szerintetek mikorra várható itthonra ez a c60-as lap?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
dabadab #12742 üzenetére
Továbbra sem vagyok biztos abban, hogy csak ennyi a gond a dvi-hdmi átalakitással.
Ez már hdmi 1.4a-t támogat, 3D-t, stb... A spec-ben a dvi-hoz 1920x1200@60 van irva.
Szerintem az kapásból nem megy akkor át, de még ott van jópár dolog: Dolby TrueHD, DTS-HD, cec...
Nagy barmok hogy nem a hdmi-t tették rá -
szabi__memo
nagyúr
válasz
dabadab #12740 üzenetére
Errol a DVIon kijon a hangrol kuldenel nekem infot? Regebben olvastam hogy van ilyen, de nem erintett nem tudok semmit rola.
Kell hozza valamit csinalni, vagy csak atalakito kell hozza? Esetleg az se mindegy milyen?
Ilyenek erdekelnenek. Ha tudsz valamit orulnek ha megosztanad.
Koszi -
szabi__memo
nagyúr
2,4G wireless vagy a bluetooth billenytűzet jobb választás? Már ha van előnye ez egyiknek a másikhoz képest.
Köszi -
szabi__memo
nagyúr
✓ Atom D2700 / AMD E450
✓ 1 x SO-DIMM socket (DDR3 memory up to 4GB)
✓ 2 x USB 3.0 ports
✓ 4 x USB 2.0 ports
✓ 1 x 2.5" bay
✓ 1 x SD/SDHC/MS/MS Pro/MMC card reader
✓ 1 x Gigabit LAN port
✓ 1 x HDMI
✓ 1 x VGA
✓ 802.11n Wi-Fi
✓ 19 cm x 13.5 cm x 3.8 cm
✓ VESA mountable
✓ 600 gMár kapható, mint írtam. Csak nem nálunk. Sajna a digitális hangkimenet tényleg hiányzik róla!
-
szabi__memo
nagyúr
-
-
szabi__memo
nagyúr
Intel NUC. Na egy HD 4000-essel jó áron kiváló lehet
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Enszuke #12363 üzenetére
Igen, tavaly még úgy volt, hogy megjelenik, de nem tudták kijavítani. Legalábbis idén ezt olvastam.
Az amd-s dolog érdekes, egyszer régebben tényleg én is olvastam, de aztán el is feledkeztem erről, nem tudom mi ezzel a helyzet.#12364 Tomix: Ezt az ion-os problémát talán orvosolja a gt520m, egy d2700as atommal szerintem elég ütős kis konfigok lesznek. Persze kérdéses mennyi lesz az áruk, de kb Brazos, talán picit több mint egy e350. Igaz lassan jönnek az uj Brazosok is...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Enszuke #12342 üzenetére
Tevedes, mert nezel brazossal 3d bluray-t, csak a 450essel. A Hi10P-t talan masok tudjak, hogy viszi e, de olvastam egy forumban egyszer, hogy varjak a drivert ami megoldja rajta. Na most hogy ez megtortent-e, vagy hulyesegeket irtak nem tudom.
De ha brazosrol beszelunk vegyuk figyelembe, hogy nem egy tipus letezik. -
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
OFF: Tranquil MMC-12
-
szabi__memo
nagyúr
2x. Bocsi.
-
szabi__memo
nagyúr
Szerintetek mi okozhatja azt hogy bekapcsol az Asrock ION330HT kisgép sleep-elt állapotból egy idő (változónak tűnik, de több óra) után? Ötlet?
-
szabi__memo
nagyúr
Asrock ION330HT gépnél XBMC alatt nem megy a hangerő szabályozás a hozzá adott távval. Másnál is volt ilyen?
Egyelőre csak ezt fedeztük fel, lehet más sem oké, valaki erről tud felvilágositást adni mit kéne csinálni? Köszi(Valamint még az érdekelne, hogy pause után normális-e hogy 1-2 mp-re szétesik a kép, ill tekerésnél kockásodik majd ugyancsak 1-2 másodperc mire helyrejön)
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
szabi__memo #8899 üzenetére
Bocs, hülye kérdés volt... látok pár adatot.
Bár a HyperX memória nem tudom mennyire egy termék DDR-800ast látok. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
DeckardCain #8814 üzenetére
Talán nem számit sokat, a kérdés nem kell e a jövőben mondjuk vmi komolyabb méretű tv-t meghajtani
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
DeckardCain #8811 üzenetére
[2x]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
DeckardCain #8811 üzenetére
Meg, de neked elég a vga kimenet? Ezen csak az van nem?
-
szabi__memo
nagyúr
Előző témában: Bitlisz/róland és az ION nem támogatja, nem fogja támogatni valami driveren kereszül a VP8 dekódolását?
Jelenleg mit ajánlanátok htpc-nek ha kizárjuk az atom+ion,brazos duót és a fogyasztás is számit? Na és a minél kevesebb zaj. Intel és AMD vonal is érdekel. Köszi -
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
Jaja, az tényleg gáz. Nem igaz h nem lehet kicsit csinálni. És úgy látom sokan nem tudnak :S
Egyébként tud valaki infót szolgáltatni arról, hogy mi a fogyasztása az ION2-es Asus deluxe alaplapnak? Érdekelne jobb-e mint a sima ION-os! Elvileg jobbnak kéne lennie, nem? Gondolom az nvidia chip csak akkor kapcsol be pl filmejátszás megy, nem? Igy lenne logikus, egyéb esetben meg az integrál intel 'pörög'. Vagy hogy van ez, ki tudja?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
szabi__memo #7874 üzenetére
Senki nincs képben (#7874) ezzel? Valamelyik másik fórumban próbáljam?
-
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok!
Egy Asrock Ion330 masina mennyire hangos, mit lehet tőle várni 1 év után kb?
Valamint házilag lehet bele tenni jobb és csendesebb hűtést? Tudtommal azért melegszik.
Köszi -
szabi__memo
nagyúr
Basszus, ezek szerint tényleg van választék. Ez is elé jó!!! De azért nem olyan könnyű megtalálni. MSI-t nézegetem közben, amit ajánlottál.
Mi a véleményed/véleményetek htpc-hez mivel járok jobban? A gép menne 24/7-ben, szóval a fogyasztás fontos. Filmnézés, böngészés, nem játszok. ION.jó lenne, de annyiból ez megvan memóriástól, alulfeszelem, stb. Annyival nem fogyaszt többet. 1-2 év szerintem mire fogyaszt annyit amennyi a különbség, de cáfoljatok meg ha tévedek. Közben meg azért jóval erősebb!
Intel/amd alaplap?
Nvidia/ati/intel gpu??
Eddig ezt néztem ki: MSI G41TM-E43, de nem tudom. G41 ICH7-e mit fogyaszthat? -
szabi__memo
nagyúr
Tud valaki mITX helyett nem szabványos max 24.5x23.0 mATX laplapot? Integrált videókártyást, bármilyet, bár örülnék ha nvidia-s lenne. HDMI kell rá, HD filmekhez..
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest