Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz GerykO #9103 üzenetére

Annyira egyszerűen azért nem ment a vétel. :)
    Boltban vettem csak úgy egy Sempront, az is ment 2 maggal, de a CnQ-val behalt. Vagyis 1.2V-on prime stabil volt 2.7GHz-en, alapfeszen 3.4-en is stabil volt, de 800MHz-en csak 1.4V-on volt stabil. :) Így azt eladtam itt annak, akinek a tuning kellett és a CnQ nem volt érdekes. És vettem egy másik előteszteltet itt a ph-n, aminek a CnQ-val sem volt baja.
    Így most 2.7-en megy, talán 1.15V köröl... már nem emlékszem pontosan (családi HTPC-nek vettem, nem nálam van a gép. :) ), plussz levettem a CnQ-s órajelek feszét is sw-ből, amíg stabil maradt.

Így idle konnektorból 40W, prime95 talán 75-80W emlékeim szerint. HD lejátszás 50-52W. 880-as lappal, 2x1GB DDR3-1333-mal, és egy 7200-es HDD-vel, 350-es TFX táppal.

Fontos volt az ár, így nem lett hozzá rendes táp, paneltáppal szvsz 30-65W között menne. (Meg gondoltam egy 7200-es HDD sem lesz rossz bele, tévedtem, a Hitachi kegyetlenül rezonál)
    Ion-on ugyanez 20-22W vs 30W a saját HTPC-mnél. De persze érzésre (Win+XBMC indulás) és főleg tömörítésre, másolásra jóval gyorsabb.

Új hozzászólás Aktív témák