- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mobil flották
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitlisz
aktív tag
Gondolom van egy (infrás?) billentyűzete is.
Az MCE indításának kikapcsolására itt alul van egy leírás (angolul) Vistára (szerintem ugyanez Win7-en is).
Igazság szerint ezt nekem is meg kéne csinálnom (régebbi win-es gépemen ezt már megtettem).
Meg az indításra is (bár ott több programot is használok (XBMC/Homesys/TMT).
Nálam egyenlőre az XBMC automatikusan indul.Az indításhoz (legegyszerűbb módszerrel) az asztalra lehet tenni egy linket, amiben megadjuk a billentyűkombinációra indítást (ez elvileg ctrl-shift-Z vagy ctrl-shift-X ?).
Az iMON-ra nem az MCE Remote beállításait kell használni!
A Soundgraph iMON alapból full benne van a Harmony-n, szal nem lehet gond. Csak a megfelelő típust kell kiválasztani (PAD?).
Nekem is az előző gépem iMON-os volt (Chieftec HT-01B), egy havernak adtam el, mindent be tudott állítani az XBMC-re (neki nincs Harmony...még).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest