- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
balage25 #8881 üzenetére
Annak a procinak is kéne vinnie erőböl, akár dxva nélkül.
Könnyebb lenne, ha tudnám, egész pontosan mihez is kell driver. Nincs semmi az alaplapodon, de szerintem kapásból a legfrissebb catalyst javaslom. Mivel én egy mx440-el nyomulok, most így hirtelen fejből nem mondom meg, hogy hol kell a catalystban állítani a videolejátszással kapcsolatos dolgokat állítani, de emlékszem rá hogy lehet, mint ahogy nforce-ból is. Meg milyen kodecket használsz? Nekem erre az old-timerre, leginkább a k-lite kodec pack vált be, jól konfigurálható. Szerintem pontosabbat sb fórumtárs tud mondani, de még Osibaa is szerintem.(#8882) Bitlisz: Hát én az nForce1-el szívtam az integrált hangkártyával, az nForce2-vel szintúgy. Nem mindegy melyik havi drivert teszed fel, mert csak 1 konkrét driverrel szólal meg 5.1-ben az nForce1, az nForce2 pedig igényel megfelelő sorrendben feltett 3 konkrét drivert, vagy minden második-harmadik újraindításnál IRQ ütközést okoz az SB-liveommal.
Minden cirka 18~20adik alkalommal nem érzékeli a BIOS az usb-s vezeték nélküli szettemet, ezért rá kell kötnöm egy nem működő ps/2-est billt, hogy ne álljon meg a memória leszámolása után soha. De mire ezekre rájön az ember... Dolgoztam szervizesként sz.tech boltban, már röhögtünk a gyereken, amikor egy nap nyolcadszor jön vissza, hogy nem jó a gépe, nálunk hiba nem volt. Kimentünk hozzá, és az adott billentyűzet+egér kombináció miatt szarakodott a gépe, ha az egeret, vagy a bill.t cserélte másikra akkor semmi gond nem volt. Szerintem az Asrock hibája a hardver ütközés, és az UEFIt is az Asrock írja a saját lapjára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macska topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő