Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GerykO

aktív tag

válasz balage25 #8881 üzenetére

Annak a procinak is kéne vinnie erőböl, akár dxva nélkül. :U
    Könnyebb lenne, ha tudnám, egész pontosan mihez is kell driver. Nincs semmi az alaplapodon, de szerintem kapásból a legfrissebb catalyst javaslom. Mivel én egy mx440-el nyomulok, most így hirtelen fejből nem mondom meg, hogy hol kell a catalystban állítani a videolejátszással kapcsolatos dolgokat állítani, de emlékszem rá hogy lehet, mint ahogy nforce-ból is. Meg milyen kodecket használsz? Nekem erre az old-timerre, leginkább a k-lite kodec pack vált be, jól konfigurálható. Szerintem pontosabbat sb fórumtárs tud mondani, de még Osibaa is szerintem.

(#8882) Bitlisz: Hát én az nForce1-el szívtam az integrált hangkártyával, az nForce2-vel szintúgy. Nem mindegy melyik havi drivert teszed fel, mert csak 1 konkrét driverrel szólal meg 5.1-ben az nForce1, az nForce2 pedig igényel megfelelő sorrendben feltett 3 konkrét drivert, vagy minden második-harmadik újraindításnál IRQ ütközést okoz az SB-liveommal. :W Minden cirka 18~20adik alkalommal nem érzékeli a BIOS az usb-s vezeték nélküli szettemet, ezért rá kell kötnöm egy nem működő ps/2-est billt, hogy ne álljon meg a memória leszámolása után soha. De mire ezekre rájön az ember... Dolgoztam szervizesként sz.tech boltban, már röhögtünk a gyereken, amikor egy nap nyolcadszor jön vissza, hogy nem jó a gépe, nálunk hiba nem volt. Kimentünk hozzá, és az adott billentyűzet+egér kombináció miatt szarakodott a gépe, ha az egeret, vagy a bill.t cserélte másikra akkor semmi gond nem volt. Szerintem az Asrock hibája a hardver ütközés, és az UEFIt is az Asrock írja a saját lapjára.

Új hozzászólás Aktív témák